2011 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar. Okuyamadım geçmişi.

Sabah şeker yüklemesi için gittik. Kan ve idrar alındı. Bebişimizi de gördk. Suyumuz ve kalp atışlarımız normalmiş. Doktor boyunu ve kilosunu söylemedi :(

Sonuçları pazartesi alacagız. Bir de haftaya cumartesi tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim.

ayrıntılı ultrasonda söyler pazartesi,inşallah sonuçların da iyi çıkar

Merhaba arkadaşlar. Okuyamadım geçmişi.

Sabah şeker yüklemesi için gittik. Kan ve idrar alındı. Bebişimizi de gördk. Suyumuz ve kalp atışlarımız normalmiş. Doktor boyunu ve kilosunu söylemedi :(

Sonuçları pazartesi alacagız. Bir de haftaya cumartesi tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim.

masallah canım bebısıne
Boyunu artık tam olcemıolarmıs ama kılosunu sen sorsaydın keske durtmesen solemezler
Insallah sonuclarıda guzel cıkar.
Bende ozledım kızımı safak 9

ankara da çok yagmur var hemde sel gibi e bende kuaföre gitmem gerek napcam bilmiorum .))

İyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlara teşekkürler. ben de moralimi düzeltmek için çarşıya çıkıp hediye bakmaya karar verdim. interneti talan ettim sıra çarşıda. zor iş şu hediye işi. görüşmek üzere!!!
Bu arada bebeğini kaybeden arkadaşa Allah'tan sabır diliyorum

kızlar siz Ankara'dan bahsettikçe benim içim sızlıyor.orda okudum okuldan sonra bir yıl daha kaldım.çok seviyordum ama maalesef orda açık olmadığı için atamam istanbul' a oldu.Şimdi geri dönsem orda aynı keyifle yaşarmıyım bilmiyorum ama ankara'nın yeri bir başka :(((

kızlar siz Ankara'dan bahsettikçe benim içim sızlıyor.orda okudum okuldan sonra bir yıl daha kaldım.çok seviyordum ama maalesef orda açık olmadığı için atamam istanbul' a oldu.Şimdi geri dönsem orda aynı keyifle yaşarmıyım bilmiyorum ama ankara'nın yeri bir başka :(((

ankara cok güzel ben çok seviyorum memleketimi a.s

Kızlar bebeğin beşiğini almak için henüz erkenmi? sizler aldınızmı? ben park yatak düşünüyorum stork marka olandan,mağazalarda sordum içinde uyku seti ve döşeği yok 270 tl den fiyat veriyorlar,fakat internette yatağı uyku seti herşey dahil 229 tl,sizce nasıl kasımın ilk haftası alayım diye düşünüyorum siz ne diyosunuzz?

bende cok sevıorum herkesın yasadıgı yer kendıne ıyı gelır ama bende gecemem ınsallah gelırsın bı gun canım :)

şuan bebefixin internet sitesinden bakıyorum stokta var ve kargo ücretsiz,kampanyanın bitme olasılığı yada stokta tükenme durumuda olabilir ilerleyen günlerde,almak için erkenmi ya?

merhaba güzel anneler:)) aranıza yeni katıldım ben de.. daha çok okuyorum.bundan sonra yazmak ve aranıza katılmak istiyorum..oldukça sıcak bi iletişim var çünkü.. ben de şubat annesi olcam inş.ayrıca hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun..

merhaba güzel anneler:)) aranıza yeni katıldım ben de.. daha çok okuyorum.bundan sonra yazmak ve aranıza katılmak istiyorum..oldukça sıcak bi iletişim var çünkü.. ben de şubat annesi olcam inş.ayrıca hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun..

hoşgeldin canım aramıza bebegin kız mı erkek mi .)

kızlar çok fazla kalamıycam ama endişenizi gidereyim dedim çağlayanla konuştum gayet iyiymiş kendiside bebişide. Siteye üye olurken şirketin mail adresini vermiş ondada bi problem çıkmış o yüzden site girerken uyarı veriyormuş.Yani bi rmail adresi alır almaz aranızdayım dedi sanırım şirkette işler de yoğun.Herkese çok selam söyledi.

şuan bebefixin internet sitesinden bakıyorum stokta var ve kargo ücretsiz,kampanyanın bitme olasılığı yada stokta tükenme durumuda olabilir ilerleyen günlerde,almak için erkenmi ya?

mapuci merhaba cnm aslında cogu arkadasımız aldı beşiklerini odalarını demekki erken degil ama ben de almadım daha kasım sonu almayı düşünüyorumm o sitede baby2go die bi marka var onu begendim bende

mapuci merhaba cnm aslında cogu arkadasımız aldı beşiklerini odalarını demekki erken degil ama ben de almadım daha kasım sonu almayı düşünüyorumm o sitede baby2go die bi marka var onu begendim bende

mavi baktım o beğendiğine fakat senin beğendiğinin yatağı ve uyku seti yok onlarıda ayrıca alman gerekecek,sadece kabası ve oyuncakları varmış,yatak ve uyku setini ayrıca alıcan ozaman,o şekil 260 tl yi bulur

Son düzenleme:
Back
X