2011 Şubat Anneleri

valla bende ilk 2 ay lekelenme yaşadım kahverengi kanamamda olmuştu çok korkuyordum 2 ay sürekli yattım,bebek henüz oluştuğu ve rahimden karın boşluğuna atılmadığı için yani bebek küçük olduğu için bu tür şikayetlerim oluyordu fakat 3. aya girmemle hepsi gitti,bebek biraz büyüdü daha yukarıya yerleşti ve şikayetlerim bitiverdi şuana kadar tek bir leke görmedim kendimde inşallah böyle gider.

inşallah canım.. her hamilelik farklı oluyo işte ve bilemediğimz birsürü sebep, olay.. ama inşallah sonucu güzel olur..

yok artık.. gerçekten mii..tamam güçlü olanlar tekme, zayıf olanlar kol el falan diye ayırt ediorum ben yani tahmin ediyorum ama nasıl tutulcak yaa.. yani zayıf olnlarda ayak falan çıkıyomuş şekil olarak ama tutmak tuhaf geldi banaaaa:sm_confused:

inanamadım söylediğinde öyle birşey olamaz,mantığım almıyor,bebek sadece ayakla vurmuyoki dizi değiyor dirseği, parmak uçları,baş popo herşeyini sürtüyor nasıl ayırt etmiş o bileğide bide tutmuş,pörsük ve cam gibi şeffaf bir karın olacakki tutasın oda mümkün değil:) millet kafa yapıyor yaa

inanamadım söylediğinde öyle birşey olamaz,mantığım almıyor,bebek sadece ayakla vurmuyoki dizi değiyor dirseği, parmak uçları,baş popo herşeyini sürtüyor nasıl ayırt etmiş o bileğide bide tutmuş,pörsük ve cam gibi şeffaf bir karın olacakki tutasın oda mümkün değil:) millet kafa yapıyor yaa

bence de kesinlikle.. hayal gücüne pes dedim amaalkisalkisalkis

hamilelik hurafeleri işte,geçen gülmekten öldüm biri internette doktora yazmışki,karımın karnından bebeğin sesi geliyor,çok korkuyoruz,ağlama sesi geliyor,doktor öyle birşey mümkün değil dediği halde adam diretmiş:)

hamilelik hurafeleri işte,geçen gülmekten öldüm biri internette doktora yazmışki,karımın karnından bebeğin sesi geliyor,çok korkuyoruz,ağlama sesi geliyor,doktor öyle birşey mümkün değil dediği halde adam diretmiş:)

ay ne güldüm yaaa.. deli bu insanlar.. ya da kafa buluyolar die düşünüyorm.. yani düşünmek istiyorumzemuszemus

:roflol::roflol:delikafadulden

aminnn:) ya bişey sorcamm kızım çok hareketli sürekli tepik atıyo hatta bazen karnımın oynadığını görüyorum ama ne zaman babası elini karnıma koysa duruyo oynamıyor sanki babasına inat elini çekince devam ediyor tekmelemeye en sonunda yalancı çıkıcam eşime,bizimkide diyoki babasının eli ona huzur veriyor sakinleşiyor buna ne demeli:))) sadece bir defa babasının bileğine tekme attı hepsi bu,sizin eşler hissedebiliyormu hareketleri?

Bizde de aynısı oluyor canım.ben hareketlendiği zaman babayı çağırıyorum ama hemen duruyor hareketleri.babamızında morali bozuldu kaçtır aynı şey oluyor bir kaç gündür pes etti :(((

Bizde de aynısı oluyor canım.ben hareketlendiği zaman babayı çağırıyorum ama hemen duruyor hareketleri.babamızında morali bozuldu kaçtır aynı şey oluyor bir kaç gündür pes etti :(((

aynennn :( eşime sabret çekme elini diyorum yarım saat bekliyor tık yok,hani oynamıyor diyor,elini çekiyor bizim kız başlıyor tekmelemeye,şimdiden belli ne fena bebek olacakları oyuncu hepsi:)

ii akşamlar güzel anneler

bizim oğlanda babası elini koyunca atmıyo oda hiç bekeleyemiyo hemen sıkılıyo ama bi kaç kere hissetti babmızda hemdde gayetten kuvvetli bide demezmi vurum olum anneye:):):)
bikaçgündürde dışarıdabn izleynce çok güzel bişekilde görüyorum hareketlerini sanırım ayaklarıyla attıkları daha sert oluyo hahaha allahım hepsini korusun yavrularımız sağlıkla kucaklarımıza alalım inş

canım pek önemli degilmiş bir hafta önde veya geride olması zaten devamlı degişebiliyormuş kendinizi üzmeyin ama 6. aydan itibaren yemek önemliymiş yani bebegede faydası daha cokmuş son 3 ay yani. anneler yanında olunca iyi oluyor degilmi rahatca yiyip içiyosun nazlanıyosun :)) ama kısa suruyor işte o kötü oluyor.(

bugün bende tvde izledim son aylar bebek için önemli diye ama ben annemin beni çok yedirmesinden şikayetçiyim. :) bu akşam gidiyo aslında çok rahatım ama ben normalde az az sık sık yiyodum hamile kaldığımdan beri 2,5 kilo almıştım annem bebeğin 1 hafta geri olduğunu duyunca ööle bi yediryo ki sonra bende mide yanmasından ölüyorum kırılmasın diye bişi de demiyorum yiyorum artık bugün son gün zaten artık yine kendi bildğim gibi yaparım :) hoş haftaya da kardeşim gelcek o annemden de beter valla :))) ben son aylarda 20 kilo alcam galiba :D

kızlar merabalar nasılsınız....
ben persembe gunu seker yuletmemı yaptırdım sekerım normal cıktı.sadece aclık kan sekerım dusukmus yanında seker tası dedı dr.ama bebegım 500 gr olmus.ben daha buyuk olur dıye dusunuyodum .acaba kucukmu kaldı ya dr ıyı dedı ama ben pınpırıklendım.gerımı kaldı acaba ya.gercı haftası normal cıktı ultrasonda ama benım kılo almam da normal gıdıyo.sızce bır sorun varmıdır.anca mı alıyolar acaba kıloyu:(((

canım bu ara moda bu sanırım bende pzt günü gittim 508 gr olmuştu ben anlamdım yaa drlar anlaşmış sanırım benimde canım sıkıldı ama moralimizi bozmamak daha ii

benım baslarda dusuk rıskım vardı o bıttı erken dogum rıskı ne bıleyım korkıyorum hele bı 7. ayı doldurayımda bı hastane cıkısı alırım yeter :) kuzucum gelsınde alısverıs ısı kolay

kızlar yaaa:(( ben bu ay hesabından hıcbırsey anlamıyorum ben bugun ıtıbarı ıle 24+1 oldum sımdı 7. aya mı gırdım yoksa daha 6.ayın ıcındemıyım:kedi:

yaaa kağan kocatepe ööle diyo ama 10. ay diye bişşi de diyo o 26. hafta bitince bitiyo 6. ay diye biliyorum ben internette bi sürü şey diyolar kafam karışıyo benimde

aynennn :( eşime sabret çekme elini diyorum yarım saat bekliyor tık yok,hani oynamıyor diyor,elini çekiyor bizim kız başlıyor tekmelemeye,şimdiden belli ne fena bebek olacakları oyuncu hepsi:)

kızlar bebekler anneleri dışındaki herkesi hissedermiş ondan zaten babalara ilk tepki vermeyişleri şimdi eşime alıştı.zaten sesini falan da tanımaya başlşlıyolarmış.ama anneme vurmuyo zilli.annemde diyo ben seni görücem doğunca diye :))

kızlar bebişe bettodan havlu battaniye ve 5li zıbın takımı aldım kesinlikle bebetto ürünlerini tavsiye ediyorum harika kumaşı var battaniye penye ama okadar kalınki çok güzel hepsi %100 pamuktan üretilmiş ben bebettonun kendi sitesinden aldım kargoda çok az bi miktar ödeniyo 3 4 tl gibi

kızlar bebişe bettodan havlu battaniye ve 5li zıbın takımı aldım kesinlikle bebetto ürünlerini tavsiye ediyorum harika kumaşı var battaniye penye ama okadar kalınki çok güzel hepsi %100 pamuktan üretilmiş ben bebettonun kendi sitesinden aldım kargoda çok az bi miktar ödeniyo 3 4 tl gibi

Nur hoşgeldin,sen bebeğin beşiğini aldınmı?

Nur hoşgeldin,sen bebeğin beşiğini aldınmı?

yok cnm almadık annanemiz alcak inş istanbuldan ama 7.aydan sonra aldırcam inşş
oda olmıcak zaten bizim ya park yatak yadaşu gelinlik gibi kocaman cibinlikli beşikler oluyo ya çok istiyorum bulurlarsa ondan inşallah alıcaklar

siz aldınızmı

yok cnm almadık annanemiz alcak inş istanbuldan ama 7.aydan sonra aldırcam inşş
oda olmıcak zaten bizim ya park yatak yadaşu gelinlik gibi kocaman cibinlikli beşikler oluyo ya çok istiyorum bulurlarsa ondan inşallah alıcaklar

siz aldınızmı

gidip bir kaç mağazaya sordum park yatağı,sadece iskeleti var döşeği uyku seti yok 270 tl diyor,işin içine döşek ile uyku seti girincede fiyat katlanıyor,internette bebefix diye bir sitede storkun park yatağı döşek uyku seti cibinlik oyuncaklar dahil 229 tl kargoda ücretsiz,kasım başı gibi alayım diyorum,ama netten hiç alış veriş yapmadığım için biraz tırsıyorum

gidip bir kaç mağazaya sordum park yatağı,sadece iskeleti var döşeği uyku seti yok 270 tl diyor,işin içine döşek ile uyku seti girincede fiyat katlanıyor,internette bebefix diye bir sitede storkun park yatağı döşek uyku seti cibinlik oyuncaklar dahil 229 tl kargoda ücretsiz,kasım başı gibi alayım diyorum,ama netten hiç alış veriş yapmadığım için biraz tırsıyorum

cnm ben hep netten yapıyorum şimdilik herhangi bi sorun olmadı ama tabi güvenilir yerlerden hani belli yerlerden yapınca allahın ziniyle bişi olmaz çünkü nette daha uygun fiyatlara bulabiliyosun bak babymaxında uykuseti artı yatak indirimliydi yine bebefixte bence ordan alabilirsin yada babymaxın kendi sitesinden dur bakiim bulursam yollim linki sana

cnm ben hep netten yapıyorum şimdilik herhangi bi sorun olmadı ama tabi güvenilir yerlerden hani belli yerlerden yapınca allahın ziniyle bişi olmaz çünkü nette daha uygun fiyatlara bulabiliyosun bak babymaxında uykuseti artı yatak indirimliydi yine bebefixte bence ordan alabilirsin yada babymaxın kendi sitesinden dur bakiim bulursam yollim linki sana

olabilir,gezdiğim mağazada park yatağın döşeği bana çok ince geldi,bu internette kampanyalı olan döşekte ince,mağazadaki adama kalın döşek kullanabilirmiyiz dediğimde kalın döşek çok yüksek olur bebek içerden düşer diye cevap verdi,2.kat 0-6 ay arası kullanılıyormuş,3 sene nasıl kullanılıyor ozaman? acaba bebek altıncı ayından sonra park yatağın 1. katınımı kullanıyor? galiba alt kata döşeği yerleştirip kullanıcaz ozamanda döşekte çok ince kalmazmı soğuk alır bebek ya,ayy hiç bir bilgim yok bu park yataklar konusunda beni aydınlat biraz ya

verdiğin linkteki stokta yokmuş:) park yatak nasıl kullanılıyor onu bana anlatsanız,ben daha çok bambu,karyola beşik,büyüyen beşik sallanan demir beşik falan gördüğüm için pek bi fikrim yok park yataktan

olabilir,gezdiğim mağazada park yatağın döşeği bana çok ince geldi,bu internette kampanyalı olan döşekte ince,mağazadaki adama kalın döşek kullanabilirmiyiz dediğimde kalın döşek çok yüksek olur bebek içerden düşer diye cevap verdi,2.kat 0-6 ay arası kullanılıyormuş,3 sene nasıl kullanılıyor ozaman? acaba bebek altıncı ayından sonra park yatağın 1. katınımı kullanıyor? galiba alt kata döşeği yerleştirip kullanıcaz ozamanda döşekte çok ince kalmazmı soğuk alır bebek ya,ayy hiç bir bilgim yok bu park yataklar konusunda beni aydınlat biraz ya

cnm valla bizde nolursa olsun kayınvaldem mutlaka yün döşek yapıcak ve illa onu koyucaklar soğukta üşemesin diee:1:yani yükseklik konusunu bilmiyom tama ama dediğin gibi çok ince yataklarda bebişe yazık ya üşütürlerse 6.aydan sonra sanırım alt kata lınıyo bende tam bilmiyorum ama gelince anlarız heralde kullanışını yada mağazadan sorulblir aslında

Back
X