canım hoşgeldin aramıza sen kaç haftalıksın bebişinin cinsiyeti ne?
22.haftamdayım bebiim kız olucak.ya senınkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hoşgeldin aramıza sen kaç haftalıksın bebişinin cinsiyeti ne?
benimde oğlum olucak canım benimde bugün 22+5 haftalık oldu bebişim allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
şubat ayı gelsede bebeğimi kucağıma alabilsem hemen o zaman içim rahat edicek.
ahhh ahhh zaman sanki hiç geçmiyo sanki günleri say say bitmiyor bebişimi çok özlüyorum kucağıma alıp sevmek istiyorum
slm canım bizler iyiyiz sen nasılsın bende geçmişi okuyordum oku oku anca bitirebildimkaydirigubbakcemile3[/QU
,,
şükür bnde iyiyim güzelim amma çok birikmiş sayfa demi kaydirigubbakcemile3
a.s sağol teşekkürler.bebişimle oyalanıyorum sen nasılsın.
mrb kızlar bende şubat annesi olucam işallah sürekli aranızdayım aslın hep takip ediyorum ama çok yazmıyorum çünkü daha önce 2 kere düşük yaptım şimdi hala diken üstündeyim size özenerek bakıyorum bebek lerin eşyalarını tamamladınız nerdeyse ben hiçbirşey alamadım daha hala korkuyorum bişey olacak diye hele dün bi arkadaşın bebiğini kaybettiğini öğernince gözüme uyku girmedi çok şükür hamileliğim çok rahat bi sıkıntı yok geçen hafta ayrıntılıya girdik herşey normaldi ama işte içim bi türlü rahat değil bebişim içimde kıpır kıpır maşallah işallah kuacğımıza almayı nasip edr rabbim birde şu park yataklar eğer ayrı odanız yoksa çok kullanışlı benim komşumun var 3 yaşına geliyo hala rahatlıkla kullanıyor tabiki alt bölmesinde dahda kullanır birde heryere taşınabiliyo çok kolay paketle tatile giserken bile götür bende onlardan düşünüyorum şu 3 ay bi geçse hayırlısıyla 7. aydan sonra alıcam ben şimdi 22+4 günlüğüz hayırlısı işallah allah kimseyi evladıyla sınamasın karnımız da bukadar değerli bide doğunca tatlı kızım benim adınıda ela su koymayı düşünüyoruz hala karar veremedik ama
selam kızlar
ankaraya gittik geldik ölüyorum yorgunluktan
oda takımımızı beğendik pazarlık ettik anlaştık
kasım da alıcaz yılbaşına getirecekler
kıyafet battaniye havlu alt açma vb şeyler de bitti
dayanabilirsem artık almıcam
yaza kadar idare edebilecek tulum takım body v.s var
haaaa
en önemlisi hediyemizi aldık:))))))
aynısından oğluma da aldım farklı renk ama:))))))))))))))
çok az kaldı alışverişim
uyku seti
port bebe
sepet beşik
perde halı
araba
kaldı onları da acele etmeden alıcam hem çok harcadım hem çok yoruldum
Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin
hepinize yi geceler
yaa ben kafayı yiycem bugün annem bu işi nasıl becerdi anlamadım pzts 78,4 bugün yani 6 günde 79,9 nasıl olabilr yaaa çıldırcam valla ya benim tartı hergün tepesinde olduğum için kafayı yedi yada benim yemem için uğraşıyo
rakamları küsürlü yazınca hesaplaması biraz zor oluyor ama :))1.5 kilo almışsın canım ki o kadar da fazla sayılmaz bu arada 79.9 sun allahtan 80 olsaydın kötüydü :))) :)))
rakamları küsürlü yazınca hesaplaması biraz zor oluyor ama :))1.5 kilo almışsın canım ki o kadar da fazla sayılmaz bu arada 79.9 sun allahtan 80 olsaydın kötüydü :))) :)))
:roflol: gerçekten yaa ama tartıda ne yazdıysa bende onu yazdım :)) ama tam 1.5 kilo 1 haftada çok diilmi yaa bebek geride diyince bi hafta annem atak yaptı![]()
canım bu aydan sonra zaten tartılar sayaç gibi ilerleyecek alışmak lazım sanırım..vitamini olmayan yiyeceklerden uzak durmak belki önlem olabilir ama yapacak birşey yok :)))