2011 Şubat Anneleri

kızlar ben yatıyorum sürekli çünkü ara ara lekelenme tarzı kanamam oluyor, doktorlar bişi yok desede çok korkuyorum nete giremiyorum yasese ye çok üzüldüm...

dualarınızı kızımdan ve benden esirgeöeyin,Allah a emanet olun...

geçmiş olsun canım
yasese ve bebeğinin birşeyi yok yanlış anlaşılmasın o başka bir arkadaştan bahsetmiş

aman aman bende ne olduki dedim

tamam anladım diğer arkadaşı kastetti.evet bende çok üüzüldüm Allah kimseye vermesin

Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

evet yanlış anlaşılma olmuş canım
yasese ve bebeği gayet iyi
himeros diye bir arkadaş kaybetmiş bebeğini

öf ya yarının yemeklerini bugün yapsam mı acaba yarın marketede gitmemiz lazım en azından tatlıları yapsam mı acaba bide ben her geldiklerinde iki üç çeşit hamur işi yapardım ama bu sefer hiç halim yok yapmasamm olur mu ki acaba pöffffbilmiyorumkismile

olur olur nur hamilesin sen yaparsan niye bu kadar yoruldun dicekler zaten :) birer çeşit neye yetmiyo :D

her zaman yapıyosan zaten biliyorlardır senin marifetlerini mazeretin var kolay şeyler yap maksat gönüller bir olsun

benimde dün akşam yemeğe misafirim vardı.öfff ne yorulmuşum belim koptu artık gerçekten de eskisi gibi dayanıklı olamıyoruz ben bile okadar yorulacağımı tahmin etmedim bide sadece yemek yaptım sofra kurdum temizlik falan yok.artık iyice ağırlaşıyoruz sanırım

Ankarada keçiören belediyesinin ücretsiz kurları başladı kızlar telefon ettim 68 dalda kurslar varmış tabiki sayamadı kadın hepsini dün gideyim öğreneyim dedim ama acayip yağmur yağıyordu.ücretsizmiş bu kurslar yemek kursundan tutunda el işlerine kadar reklam afişinde bebek bakımıda vardı oyuncak bebek yıkıyolardı.çok merak ettim varsa bebek bakımı ona gitmek isterim 3 ay 3 aydır evde oturmaktan iyidir hem hareket olur hem bişiler öğrenirim

olur olur nur hamilesin sen yaparsan niye bu kadar yoruldun dicekler zaten :) birer çeşit neye yetmiyo :D

her zaman yapıyosan zaten biliyorlardır senin marifetlerini mazeretin var kolay şeyler yap maksat gönüller bir olsun

benimde dün akşam yemeğe misafirim vardı.öfff ne yorulmuşum belim koptu artık gerçekten de eskisi gibi dayanıklı olamıyoruz ben bile okadar yorulacağımı tahmin etmedim bide sadece yemek yaptım sofra kurdum temizlik falan yok.artık iyice ağırlaşıyoruz sanırım

gerçekten artık bünyeler dayanıklı olmuyo çok değişik hiçç bişi yapasım hatta hareket edesim bile yok:kedi:zaten eltimde gelcek saolsun o çok yardımcı olur bana artık birlikte yapcaz birlikte yicez napalım bu sefer böyle olcak dediğin gibinaniknanikkursları nerde veriyorlarmış ya bende iğne oyası öğrenmek istiyorum ama gidip gelmek sorun olursa gidememmmm...

ankarada olan arkadaşlar...bebiş için alışveriş yapabileceğimiz yerler biliyormusunuz bilen varsa paylaşabilir mi?avm ler hariçç:teytey:

iyiyiz nurberracım sen nasılsın

hihoyyyt

iyiyiz canım çok şükür sen ve bebişin nasılsınız bakalımzemuszemus

bizde iiz çok şükür teyzeleri kıpır kıpırız şuan sanırım sizinkilere merhba diyoruz:) ne çok şey yazılmış arkadaşlar ya maşaşlah kızlar bişi sorcam rastlayamdım bi türlü ama bebeğini kaybeden birimi var allah korusun çok üzüldüm yaa herkes iidir inşş

valla ben ulusta samanpazarı çıkrıkçılar yokuşunu biliyorum envai çeşit bebek mağazası var fiyat fiyat kalite kalite marka marka herşey var.hepsinin bir arada olmasıda güzel

evet başka bilenler varsa paylaşırsa sevinirim

valla ben ulusta samanpazarı çıkrıkçılar yokuşunu biliyorum envai çeşit bebek mağazası var fiyat fiyat kalite kalite marka marka herşey var.hepsinin bir arada olmasıda güzel

evet başka bilenler varsa paylaşırsa sevinirim

bu düğüncü mağazalarının olduğu yer mi canım...

evet evet herşeyin olduğu yer :)) gelinlikler falan varya onların olduğu cadde...birsürü bebek mağazasıda var yokuşun aşağısından başlıcan bakmaya yokuşun sonuna kadar sondada var mağazalar sonra yokuş aşağı beğendiklerini ala ala inecen sempatiksalakcinni

evet evet herşeyin olduğu yer :)) gelinlikler falan varya onların olduğu cadde...birsürü bebek mağazasıda var yokuşun aşağısından başlıcan bakmaya yokuşun sonuna kadar sondada var mağazalar sonra yokuş aşağı beğendiklerini ala ala inecen sempatiksalakcinni

:sm_cool:orda bi şirinler bebe var ben bi orayı biliyorumm bikaç defa hediye almıştım gerçkten çok güzel ve kaliteli şeyler oluyo ama biraz daha bakınayım etrafıma orda başkada bulurum belki:dance:babaannemiz alışverişe geliyo ya o yüzden araştırma yapayım dedim zemuszemus

Back
X