evet yasemincim kanka olucaklar
bakarrsın aynı liseye giderler kaydirigubbakcemile5
inşallah canım beraber manita yaparlar çok fenayım yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yasemincim kanka olucaklar
bakarrsın aynı liseye giderler kaydirigubbakcemile5
inşallah canım beraber manita yaparlar çok fenayım yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh oh yakınsınız galiba ne güzel kaydirigubbakcemile5
evet canım liseden beri arkadaşız senayla aynı sınftaydık o günlerden bu günlere geldik şimdide aynı anda hamile kaldıkkaydirigubbakcemile3
ne kadar güzel desene kankalar geliyor dünyaya kaydirigubbakcemile5
evet canım liseden beri arkadaşız senayla aynı sınftaydık o günlerden bu günlere geldik şimdide aynı anda hamile kaldıkkaydirigubbakcemile3
ne kadar güzel desene kankalar geliyor dünyaya kaydirigubbakcemile5
inşallah beraberde büyüteceğiz naniknanik
istesek bu kadar denk gelmezdii
ben aradım ona hamileyim dedim,5 gün sonra o aradı hamileyim dedii 2 mutlu haber birden
evet canımm zaten cok sanslılar burası sayesinde birsürü arkadaşları var şimdiden :1hug:
yok canım ben pendikte oturmuyorum
ama okulu 2mizde maltepede okuduk liseden sonrada kopmadık olumunekankayizsmile
ya kızlar buarada istanbullu hamişler olarak bi buluşma ayarlasak hem birbirimizi yakından tanımış
oluruz hemde koca göbeklerimizle foto cektiririz cok güzel bi hatıra olur ne dersiniz
slmm kızlar..
Bu sabah eşim nöbet çıkışı bim marketlerinden bebeğimize uyku tulumu almış. Mavisi, pembesi we krem rengi warmış.. Fiyatı 11.5 lira çok uygunnn.. Başka mağazalarda 25-30 tl. Yakınınızda warsa we almak isterseniz bilginiz olsun.
selam kızlar
ankaraya gittik geldik ölüyorum yorgunluktan
oda takımımızı beğendik pazarlık ettik anlaştık
kasım da alıcaz yılbaşına getirecekler
kıyafet battaniye havlu alt açma vb şeyler de bitti
dayanabilirsem artık almıcam
yaza kadar idare edebilecek tulum takım body v.s var
haaaa
en önemlisi hediyemizi aldık:))))))
aynısından oğluma da aldım farklı renk ama:))))))))))))))
çok az kaldı alışverişim
uyku seti
port bebe
sepet beşik
perde halı
araba
kaldı onları da acele etmeden alıcam hem çok harcadım hem çok yoruldum
Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin
hepinize yi geceler
kızlar 2 saat önce bir dişimi daha çektirdim...ne kadar bahtsızım ben yaa....
günaydın kızlar
dün oğlumla randevumuz vardı
minik oğlum 600 gr , 30 cm olmuş
ve inanılmaz hareketliydi.Doktorum bile çok hareketli, ilerde böyle olursa yandın dedi aklinialirimsmile
buarada doktor ultrasonla bakarken oda doktor nereye göötürse cihazı oraya tekme atıyor
aklı sıra oyun oynuyordu bizle gül gül öldük.Tekmeleri online izleyip hissetmek acaip zevkliydi.
Allahıma şükür herşey yolunda.Çok mutlu olduk babasıyla yerimseniben
mrb arkadaşlar nasılsınız?yarın kayınvelidemler geliyo ve ben bugün deli gibi temizlik yemek vs.. ile uğraşcam arada uğrarım yanınıza inş...hepinize iyi pazarlarrrr![]()
Günaydın kızlar
Çok kötü kabus dolu bir gece geçirdim
Rüyamda bebeğin kafasının birazı dışarı çıkmıştı elimle geriye ittirdim
biraz sonra kanla beraber yine kafasının birazı dışarı çıktı ıkınma gibi birşey geldi bi baktım bebek tamamen dışarı çıktı mosmordu
ölü doğum yapmıştım babasına bağırdım hemen çekyatın heryeri kan içinde
hortumunu kesip benden taraftakini bağladık hemen bebeği poşete koyup dr a doğru yola çıktık çok kötüydü ya gerçek gibiydi ağlaya ağlaya mahvoldum eşim hıçkırıkla ağlarken uyandırmış:gitme:
Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın
Hala etkisindeyim ya
Dünde dip temel temizlik yaptım hastalığım geçer gibi olmuştu bugün yine başladı heryanım tutulmuş ellerim şişmiş ağrıyor çok kötüyüm anlayacağınız
Birde bebeğini kaybeden arkadaşı okudum çok etkilendim:gitme:
Umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin hepsini okumam mümkün olmadı.
Şimdilik öptüm sizleri
çağlayanın ismi aktif değil
birde altında emailinin aktivasyonu bekleniyor yazıyor?
ne olduki acaba???
Kızlar şurdaki odalar harika bi baksanıza
Odda; çocuk odası, genç odası, bebek odası, bebek odası aksesuarları ve bebek tekstili
yok canım ben pendikte oturmuyorum
ya kızlar buarada istanbullu hamişler olarak bi buluşma ayarlasak hem birbirimizi yakından tanımış
oluruz hemde koca göbeklerimizle foto cektiririz cok güzel bi hatıra olur ne dersiniz
ne kadar güzel ya maşallah arkadaşlığınıza...yok canım ben pendikte oturmuyorum
selam kızlar geçmişi okuyup ancak gelebildim. nasılsınız? minikler nasıl?
zehra 1715, pembefidan aramıza hoş geldiniz.
dün annem geldi, oğlum için bi sürü şey aldık, daha da alacaktık ama zor tuttuk kendimizi. o kadar güzel şeyler var ki duramıyor insan bir başlayınca. tabi bütün süslü giysileri kızlara yapmışlar bizim oğlanlara daha sade standart şeyler) ama o şirin mi şirin kız takımlarından birini de aldım gözüme kestirmişken iyi oldu şu hediye işi, umarım hediyenin gideceği arkadaşım da beğenir.
ben de varım kızlar, siz hep anadolu tarafındasınız ama buluruz di mi bir orta nokta))olumunekankayizsmile
ne kadar güzel ya maşallah arkadaşlığınıza...
buluşmaya belki ben de gelebilirim duruma göre
güle güle kullanılsın canım,ben almak istiyorum ama elim gitmiyor bugün özdilekte harika gecelikler vardı onlardan alıcam haftaya kontrolden sonra
Slm kızlar nasılsınız? Aranızda bebek şekeri yapan varmı? Malzemeleri nereden uygun bulabilirim?
canım rüyan hayır olsun, yorulunca çıkıyor işte böyle acısı
canım hormonlardan galiba abuk subuk rüyalar görüyoruz,ayrıca kendini yorma çok kızdım
ahh ahhhh şu koskoca topikte yokmu bi elazığda oturan....bak ne güzell buluşcaklar bizi çatlakcaklarmafoldumbengurbetlik zorr vallaasenağlama
kızlar hediyelerinizi aldınızmı
bu hafta ortasına doğru gönderimler başlasamıki
21 inde falan göndersek anca 25 inde elinde olur sanırım ayy ne heyecan yaptım yaaa