- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay almayan bi ben kaldım galiba beğenemiyorum bi türlü beğendiklerimizde limit aşımına denk geliokaydirigubbakcemile3salı günü alışverişe çıkınca kızıma alışveriş yapmadan önce hediyemi alcam inş istediğim gibi bişi bulabilirim...ayrıca bende çok heyecanlıyımm![]()
bende almadım daha kızlar ya ay ne zormuş
aklımda güzel birkaç seçenek kaldı ama karar veremiyorum
sıradan birşey olmasın istiyorum
ömür boyu saklanacak bişey olsun istiyorum
onu gördükçe benide anar bu günleride![]()
kesinlikle öyle
çok değişik bir duygu anlatılamaz
ben bir ütü yapayım bari
şimdilik öptüm kızlarr
yarın çok yazmayın ha akşamları okuyamıyorum sonra:)
slm arkadaşlar..
Bebeğini kaybeden arkadaşımızı merak etmişsiniz. Ben dün akşam kendisiyle görüştüm..
21+2 de hastaneye kaldırılmış. Hastaneye wardıklarında 4 cm açılması warmış we doğum başlamış. Normal doğumla bebeğini doğurmuş.. Bebek canlıymış.. 10 dk ne yazık ki hayatta kalmayı başarmış. Sebebi rahim ağzı yetmezliğiymiş.Çoook ama çokkk üzgünüm we içim acıyor.. Bu durumdan çok etkilendim. Allah Pınar arkadaşımıza çok büyük bir sabır wersin.. Bebeklerimizide bizlere bağışlasın.
slm arkadaşlar..
Bebeğini kaybeden arkadaşımızı merak etmişsiniz. Ben dün akşam kendisiyle görüştüm..
21+2 de hastaneye kaldırılmış. Hastaneye wardıklarında 4 cm açılması warmış we doğum başlamış. Normal doğumla bebeğini doğurmuş.. Bebek canlıymış.. 10 dk ne yazık ki hayatta kalmayı başarmış. Sebebi rahim ağzı yetmezliğiymiş.Çoook ama çokkk üzgünüm we içim acıyor.. Bu durumdan çok etkilendim. Allah Pınar arkadaşımıza çok büyük bir sabır wersin.. Bebeklerimizide bizlere bağışlasın.
slm arkadaşlar..
kızllaarr nerelerdesiniz buket111, fns93, nur_45, too__be sıkılıyooruumm ben
slm arkadaşlar..
cicekcicek, fns93, sevim_li
nasılsınız kızlar..
bu akşam yemeği fazla kaçırdım canım nefes almaya çalışıyorum:) sen nasılsın?