Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnzemuszemusprensesimi gördüm kocaman olmuş teyzeleri 680 gr...ayrıntılımızda iyi çıktı şükürr..yarında şeker yüklememz varrr
merhaba güzel anneler... güzel, sağlıklı ve huzurlu bir hafta geçirirsiniz inşallah..
gözünaydın canım kocaman olmuş kızçen
günaydınn teşekkürler canımmm
kim temizleyecek ben yapmazsam hiç kimse yokki annemden başka yardım edecek,eşim kadın tutayım diyor,nereden bulucam kadını o taşınacağım yerde bilmem etmem,kolileyin beni kurtulayım
bilmiyomusun yasese atom karıncayım ya ben yaparım bi şekildebanada gına geliyor dur ağlim biraz ben ya
![]()
günaydınnnzemuszemusprensesimi gördüm kocaman olmuş teyzeleri 680 gr...ayrıntılımızda iyi çıktı şükürr..yarında şeker yüklememz varrr
hatta mügeden sonra flash tv de yalçın çakır abiyide açıcam:)bugün kendime izin verdim akşam eşim gelene kadar kafayı bulucam:) mügede avukat rahmi saldırıyor yine millete,ay yedim kafayı görüşürüz
Biz geldik kimse varmı :)))
hoş geldin çağlayancım özlettin kendiniiolumunekankayizsmile
Biz geldik kimse varmı :)))
Hoşbulduk canım bende sizi çok özledim nasılsın oğluş nasıl opuyorumnanaktan:1hug: