2011 Şubat Anneleri

Günaydın şubat ayının güzel anneleri ben geldim habersiz kayboldum ama benim hiç bir suçum yok şirketin mail adresinin süresi dolmuş sevgili müdürem parayı ödemediği için bizde mail'i kullanamadık.Cumartesi girmek istediğimde site mailinizi aktif hale getirin dedi bende yeni bir mail aldım.Bu arada hale (manikk) aradı.Onunlada sizin aracılığınızla konuşmuk olduk.
Hepinizi çok ama çok seviyorum geçmişi okuyamadım inş.hepiniz iyisinizdir.

kız fıstık hoşgeldin nasılsın yahu:1hug:

mrb kızlar nasılsınız.
ben hamileliğin ilk aylarına döndüm kızlar resmen.geçen aylarda sabah 8 de cin gibi gözümü açardım gece 1 ekadar uyku muyku yok şimdi yine kafamı koyduğum yerde uyuyorum valla bugün kalktığımda 12 ye geliyodu saat.kahvaltı yap geçmişi oku derken saati 2i yapmışım valla sizlerde ne var ne yok.
şimdi harekete geçip annemin aldığı cicilerin fotolarını çekip yükliycem o zaman kadar hoşçakalın
öptüm siziii cicişşşllerrr

kızlar calısan anne adayları ızın ıslerınızı ne yapıcaksınız doguma kadar calısıp 4 ay ızın mı yapıcaksınız yksa dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 2 ay mı yapıcaksınız??

kızlar ben bebek şekerlerimi kendim yapıcam ama şeker yerine lavanta koyucam saklanabilsin dye mevlütte dağıtıcam ekstra mevlüt şekeri alıcam külahlarda yapılıyor doğumdan hemen sonra mevlütü yapıcam çünkü en fazla 10 gün içinde

Ben doğumdan önce ayrılmak zorunda olduğum tarihe kadar çalışacağım.Doğum öncesi iznimden kalanları doğum sonrasına ekleyeceğim.2010 yıllık iznimide kullanmadım,2011 yıllık iznimide ekleyeceğim,bir de heyet raporu alacağım böylece bebek 6 aylık falan olacak:))

kızlar resim net açılmadığı için direkt albüm yaptım kızımın cicilerini. özellikle ben şu pullu konversleri bayılarak aldım :)) 4 aylıkmış

Ben doğumdan önce ayrılmak zorunda olduğum tarihe kadar çalışacağım.Doğum öncesi iznimden kalanları doğum sonrasına ekleyeceğim.2010 yıllık iznimide kullanmadım,2011 yıllık iznimide ekleyeceğim,bir de heyet raporu alacağım böylece bebek 6 aylık falan olacak:))

bende doguma kadar calısmak ıstıyorum saglıgım elverırse yanlız heyet raporu nedır?aklinialirimsmile

Back
X