Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BUSEMMM MAŞALLAHH KIZZ BÜYÜTMÜŞSÜNN.
dillerim_lal görümcemin bebeği bu müzikle uyuyarak büyüdü.şimdi 2 yaşında annesiyle bir söylüyor.:))) inşallah bizde o günleri görücez.
melocumm sağoll ama benim kocişte evde beni bekliyo uyurken (gececi).Valla ne güzel sohbette ederdik :))).
burda az yağıyor gülşah ama inşallah o zamana kadar dinerrr
benim minikimde babasına tepki veriyooo karnıma kulağını dayıyo konuşuyo babamız onun sesini duyunca pıtpıtlarda başlıyo
eşiminde öyle hoşuna gidiyoki önce dinliyo hiç ses yok sonra konuşmaya başlıyoo onun sesiyle hareketler başlayınca bir mutlu oluyo bir mutlu oluyo görmeyin yaniii valla bana cevap veriyo bak falan diyo![]()
Hatunlar selam a.s.
İyi haberlerle görüşmek üzere yazmıştım en son, iyi haberlerle döndüm :)
Öncelikle bi kaç gün önce ağrıdan adım atamıyordum uyuyamıyordum ve ayrıntılı ultrasonum vardı, eşimin dönüşüde ocak 15e uzadı ki bu kesin tarih bile değil, e benim ocak sonu muhtemelen doğum yapacağım göz önüne alınırsa... görünen gerçekten zordu,senağlama
Neyse annemler haberi alıp geldiler :) , ayrıntılıya girdim herşey yolunda çok şükür, önce parmağını emiyordu sonra anneannesi ben ve kardeşine el salladı ailemizin en küçük yakışıklısı :)
Benim özellikle sol bacağım ve belimdeki ağrının ve neredeyse adım atamamamın nedeni kağanı kaldırmam ve sürekli eğilip kalkmam ve sallayarak uyutmammış, kısaca bünyeyi zorlamışım, oldukça zorlamışsın kendini temizlik fln mı yaptın dedi dr önce :)) sadece temizlik yapmakla kalsam neyse tüm yaptıklarımı anlatsam baya bi fırça yicektim sanırım dr dan.. :)klava:
Babam seni burada bu halde bırakamam dedi, ve beraberce tekirdağa döndük, eşim doğumumu annem ve babamın yanında yapmamı istiyor, ancak böylelikle aklı bende kalmayacakmış, annemler bana hiç iş yaptırmıyor vallahi Allah razı olsun boşu boşuna kaç haftadır sıkıntı çekmişim, evin temizliğiydi yemekti kağan zaten başlı başına bir etmen, hamileliğin zorlukları ve uykusuzluk.. insanın annesi gibi yok, kağanda biraz daha rahatladı dedesi anneannesi ile geziyor oyunlar oynuyor, o mutlu :) ben mutluyum :) eşim mutlu :) çok şükür.. artık her hafta sonu gelip bizi görebilecek artık aklı bizde kalmayacak benimde onda tabi...:asigim:
hayır canım park yatak almadım normal bir beşik aldım tek olarak ama harika çok beğendim annem aldı uyku seti pembeli tweety li cibindirikli 2 hfta sonra getrcekler ozamn fotografını ceker koyarım park yatagı kayınvalidemlerin evine alıcaz orayada bir beşik lazım ben işe başlayınca o bakıcak çünkü
ne güzel canım mest oluyodur kesin babası.
senle bir gün var aramızda. ben dünden beri bebeğimin hareketlerini dışardan görebiliyorum, inanamıyorum o kadar etkilendim ki dün ilk görünce yarım saat ağladım neredeyse. manyak etti bu hormonlar ama değermiş tabi. bir de bebeişin kendisini görsek ne olacak acaba. sen de görebiliyormusun artık?
sarıseker hadi gözün aydın canım buluşmuşsunuzzz.maşallah maşallahh
burcuuu hadi gözün aydın canım seninde baştan yapsaymışsın keşke böyle zorlandın.ana gibi olmazz yaaaaaaaaaaa
senaysn çok güzel bi duygu dimi rabbim isteyen herkese göstersin inşallahh
buketcim sana iyi dinlenmelerr.vall bende senelik iznime çıksam mı diye düşünüyorum hem temizlik hem hastane işlerimi hallederim.
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nesli81, dillerim_lal, emotion99, fns93, izmirliigulsah, maviumutolsun, RomeosununJulieti, senaysn, too__be+, yasese
huhu kızlar nerdesinizzzzzz
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nesli81, dillerim_lal, emotion99, fns93, izmirliigulsah, maviumutolsun, RomeosununJulieti, senaysn, too__be+, yasese
huhu kızlar nerdesinizzzzzz
neslicim merhaba, nasılsın?
sayfa açık ama bir yandan çamaşır serip bir yandan yemekle uğrasınca
arada göz atabiliyorum size))
işler bitmedi birtürlü.
yazın ne güzel rahat rahat sohbet ediyorduk burada