2011 Şubat Anneleri

ben çıkıyorumm mesai bitmek üzere hadi hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn hepinizi öpüyorumm.

ii prensesin de tepikliyo başka bişi yapmıyo üzmüyo annesini.okul nasıldı bugünn.

uykumm geldiii.yemek borum yanıyo 2 gündür bi ara ne güzel geçmişti şurup içeyim barii reflü oluyormu sizdedee

maşallah kuzucuğa canım. okul iyiydi bugün 4 dersim vardı sabah uykumu alıp gidince rahat geçiyor gün;))
ben de bir şişe rennieyi bitirdim neredeyse ama her yemekten sonra bir rahatsızlık oluyor. az az sık yemek de işe yaramıyor artık.

iyi canım sağol sen nasılsın ewvet yazın sayfalara yetişemiyorduk şimdi öğretmen arkadaşlarımız gündüz yoruldukları için çok giremiyorlar özlüyoruz onlarıda
sağol canım iyiyim. gelince hemen açıyorum ben de ne kaynattılar gün boyu diye meraktan. biz de sizi özlüyoruz neslicim

melocumm iyi şekerlemelerr.bende dayanamıcam yolda şekerlicem eve gidesiye kadar.ağzım esnemekten yırtılacak nerdeyse.

ohh uykunu alınca neşen yerinde oluyor dimi bizim rütun aynı hepp.bende 2 şişe rennie aldım biri evde biri iş yerinde :)))).

muck muck

kimsecikler yokmu yemeklerime ekleme yaptım şimdi bekliyorum misafirlerim gelcek diye bi bakiyim size de dedim bu arada kızlar siz bağımlılık yapıyosunuz vallaa :))

ohh iyi etmişsin ya bende bugün inatla uyumuyorum geceleri 2 den 3 den aşağı uyuyamıyorum :-(

ee tabi sabahta 12 ye kadar uyuyorum bugün erken kalktım uyumadımki gece uyuyayımmm

melocum aramadım yaaa

şimdi onlarla boğuşmayı gönlüm çekmedi

1 hafta kaldı şurda

sabretmeyi öğretiyo annelik napacaksın hayırlısı olsun sabırsızlanıyorum ama bekliyebiliyorumda

bende 2 gecedir 3lere kadar uyuyamıyorum. dün ağladım en son sinirimden sonra uyuyakalmışım. eşim dalga geçiyor bundan sonra geceleri seni ağlatayım diye.bakalım bu gece ne olacak

ama hakkaten insanın siniri bozuluyo uyuyamayınca

e ertesi günde öğlene kadar uyuyom gün gidiyo bişide yapamıyorum gecem gündüze karışıyoo

mrb kızlar bana bi haller oldu normalde çok zayıftım hatta vitamin bitkesel ne varsa kulandım bu yaşıma kadar kilo alabilmek için biraz almıştım 58 kiloylada hamile kaldım ilk 4 ay kilo almadım şimdi 23 haftalık olduk ama 1 ayda 5 kilo almışım o da ne en son tartıldığımdan bu yan yani 2 hafta 1.5 kilo almışım önüne geçemiyorum çok hızlı kilo alıyorum akşam 5 te yemek yedim 10 da gene yedim bir tabak meyve bir koca dilim pasta benim bu halim ne olacak bebeğim göbektemi büyüyor kalçadamı belli değil ama acıkıyorum ne yapayım elimde değil bilsem kilo almak için o kadar çaba sarfedermiydim önceden herkes manken gibisin diyordu 36 bedendim şimdi 40 oldum bebeğim sağlıklı olsunda kendimde öyle olsam hiç fena olmayacak sanki 1.5 ayda 6 kilo vavvvvvvvv ben gibi olan varmı

mrb kızlar bana bi haller oldu normalde çok zayıftım hatta vitamin bitkesel ne varsa kulandım bu yaşıma kadar kilo alabilmek için biraz almıştım 58 kiloylada hamile kaldım ilk 4 ay kilo almadım şimdi 23 haftalık olduk ama 1 ayda 5 kilo almışım o da ne en son tartıldığımdan bu yan yani 2 hafta 1.5 kilo almışım önüne geçemiyorum çok hızlı kilo alıyorum akşam 5 te yemek yedim 10 da gene yedim bir tabak meyve bir koca dilim pasta benim bu halim ne olacak bebeğim göbektemi büyüyor kalçadamı belli değil ama acıkıyorum ne yapayım elimde değil bilsem kilo almak için o kadar çaba sarfedermiydim önceden herkes manken gibisin diyordu 36 bedendim şimdi 40 oldum bebeğim sağlıklı olsunda kendimde öyle olsam hiç fena olmayacak sanki 1.5 ayda 6 kilo vavvvvvvvv ben gibi olan varmı

canım boşver takma bak ben normalde de kiloluydum zaten. bu zamana kadar 2,5 kilo aldım 1 haftada 1,5 kilo şimdi artık daha hızlı alcaz galiba hem önceden zayıf hamile kalanların daha fazla alması normalmiş zaten doğum yapınca uykusuzluk falan filan evrcez hepisini inş

canım boşver takma bak ben normalde de kiloluydum zaten. bu zamana kadar 2,5 kilo aldım 1 haftada 1,5 kilo şimdi artık daha hızlı alcaz galiba hem önceden zayıf hamile kalanların daha fazla alması normalmiş zaten doğum yapınca uykusuzluk falan filan evrcez hepisini inş

benimde temennim o başkada secenek yok zaten biraz zor elde ettim bebğim sağlıklı olsunda tbai hiç bişeye sığmayınca bazen moralim bozuluyor ama 3.5 ayımız kaldı hayırlısıyla işallah haklisin uykusuzluk ve üzüntü beni eritir zaten eğer doğumdan sonra değişmezse senin kilo alman güzelmiş almamışsın bile maşşalllah diyeyimde

Kızlar yorumlar için çok sağolun öpüyoruz sizi iki bıcırığımla :))
Bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın iyi haberlerinize sevindim :))

kızlar oyle bır gecer zamankıde osmanın babadına gelme gelme dedıgı sahneyı gordunuz mu ıcım cıktı aglamaktan ya

Ay ben bayılıyorum o velete yaa çok güzel oynuyo yavrum ne zaman izlesem ağlıyorum bu kadar olmaz... maş.
Günaydin cici anneler, hamilelik sekeri olan hamis anne selam eder (nasil bir cümle bu ya :-))) bugün doktoruma gitmem gerekiyo iltihap var fitil kullaniyorum bakalim gecmis mi birazcik onun disinda iyiyim cok sükür seker cikolata aramiyorum sadece muz ve diger meyveleri bolca yiyemiyorum o cok kokuyo ama napalim dayanacaz

Cnm eğer dikkat edersen hamilelik sonrası devam etmiyor sadece 4 ayımız kaldı ha gayret bu süreyi dikkat ederek geçirirsen bir daha rahatsın
Günaydın kızlar :ecrin_bebek:
Nasılsınız bakalımm ? Bebişim artık çok hareketlendi. Durmak bilmiyorr hareket ettikçe bir garip oluyorum zemuszemus
:nazar:
ev temizliği konusunda da artık 2 haftada bir parça parça yapıcam.pisliğğede alışayım dün öğlen toz aldım akşam eşim işe gittikten sonra (10dan sonra) süpürdüm bu gün de bi vileda tutarım:)))

A101 de prima bezlerinde indirim vardı kızlarr bilginizee 11.95 ti sanırımmmm

Bencede cnm yorma kendini zorunlu olarak yapman gerekenleri yap kalanı salla, a101e gideyim yarın bende sağolasın
[
Ayyy kızlar şu anda çok mutlu bir o kadar da heyecanlıyım.Güzel müdireme İstanbul dan bebek şekeri için biblo sipariş etmiştim az önce kargoyla geldi bir görseniz bayılırsınız her biri birbirinden güzelll
Kolay gesin cnm çok zekli bir uğras
arkidişler cumartesiden beri diş sendromu yaşadığım için ancak yazabiliyorum..cumartesi renkli ultrasonumuz vardı ...kızım öle tatlıydı ki sanki doğmuş karşısına geçmişiz seyrediyoruzz..ısırasım geldi...herşey normal..650 gr yazıyodu kağıtta yanılmıyosam.(yarım kilo kıymayı geçmiş benim meleğim :)))

Cnm diş ağrın varmış geçmiş olsun, neyseki bebişin hepsini unutturmuş :)
selam kızlaaarrr
ben doktordan geldim paşam 689 gr olmuş:nazar::nazar:
şeker yüklemem yapıldı ve açlık kan şekerim normal
ama tokluk biraz fazla
140 ı geçmemesi gerekiyomuş
benim 177:(((
doktor korkuşacak bişey yok dedi ama yemene dikkat et dedi ben de ediyorum zaten dedim diyetisyene gitmek istediğimi söyledim içim rahat etsin dedim
güldü illa herşey mükemmel olmalı di mi dedi:==))))))))))))))))))

diyetisyene gittim kilon gayet iyi çok almamışsın dedi
liste yaptı ama ben daha az yiyodum valla
şeker de korkulacak kadar yüksek değil
yemek yiyince birden çıkıyo dedi
dikkatli beslen bişi olmaz dedi

aaayyyy yoruldum valla
neyse şeker testi de korkulacak bişi değilmiş
önce aç karnına kan alındı
ve şekerli su içirdiler
1 saat bişi yemeden kan aldılar tekrar
bu kadar
ben,i korkutmuşlardı ama kolaymış
sizin iyi, çıkar benim de düşer inşallaahhh

Cnm biraz dikkat edersin bişeycik kalmaz inş. nasılsa çok yüksek değilmiş
annem bi hast çıkışı bide bi kaç parça eşya almış kızkardeşimde gidip kapı süsü almış ist dan herşeyim tammış gibi bende bir iki tulum o kadar ama ufak bişi almıcam artık bunlar yeterli alacaklarım kısmet olursa 3-6 aylık lardan olcak ha bide yakadan başlanan yelekler varya onlardan örüom annem kollara kadar işledi sonra ben aldım ondan bitsin eklicem ben kasımda tüm hepsini eklerim kızlar ancak
Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş. cnm
slm melocumm.ohh ne güzel biz daha işteyizzz.7de en erken evde olurum.
bizimde babamızı 1 kez tepikledi.normalde o dokununca duruyo o bırakınca tepikliyoo :))))))))))))))
selam güzel anneler
,
geçmişi okumöadan bi selam vereyim didim nasılsınız

sabah 9 dan beri sokaklardayım sempatiksalakcinni

sabah sağlık ocağına gittim ve sonunda aşımı oldum ilk dozu.ikincisi bayramdan sonra.hemşiremin eli çok hafifmiş hiç duymadım hatta şimdide size yazarken aşı olduğumu hatırladım acı falan yok

ordan antares alışveriş merkezine gittim sabah kahvaltı etmemiştim bir güzelll kahvaltı yaptım.insanın önüne gelince daha bi güzel oluyo tıka basa yedim.sonra hem yediklerimi yakayım hemde gezeyim diye alışveriş merkezini şööleee bi tavaf ettim aklinialirimsmile bu arada hediye işinide hallettimmmm hediyemiz tamam göndereceğimiz zamanı bekliyoruz.birde gariban yavruma :1: unisex bişiler aldım malum cinsiyet hala muallaktaya orta renkte bişiler işte sempatiksalakcinni

ordan kayınvalideme gittimmm biraz oturdum karnımı doyurdummm

ordan belediyenin açtığı ücretsiz kurslar var kurs merkezine gittimmm kursları öğrendimmm diksiyon kursuna yazıldım 3 ay sürüyomuş en kısa kursları buymuş tamda benim için ideal birde ingilizceye yazıdlım ama o biraz kalabalıkmış haber verecekler

anca eve geldim yemek için bişiler ayarladım koşa koşa buraya geldim :1:

Cnm kurs işini iyi düşünmüşsün bencede,aşıda aradan çıkmış iyi olmuş
slm kızlarr..
doktordan geldikk... Bebeğim 710 gr 33 cm olmuş. :nazar: Kocaman yaa :) Yarın sabahta şeker yüklemem yapılacak.. Herşey yolundaymış şimdilik.. Allah ım inş daim eder bu heyecanımızı..
24+3 çıktım ultrasonda.. Satımla bi kaç gün uyumsuzum ama normalmiş bu durum. Gebeliğimin ilk başlarında 10 gün uyumsuz çıkıyordum:)
Doğum tarihimiz 4 şubat:)))) Benim doğum günümle aynı gün.. Daha bi heyecanlıyım şimdi:)
inş güzel haberlerle dönersin cnm
benim minikimde babasına tepki veriyooo karnıma kulağını dayıyo konuşuyo babamız onun sesini duyunca pıtpıtlarda başlıyo
eşiminde öyle hoşuna gidiyoki önce dinliyo hiç ses yok sonra konuşmaya başlıyoo onun sesiyle hareketler başlayınca bir mutlu oluyo bir mutlu oluyo görmeyin yaniii valla bana cevap veriyo bak falan diyo:3:
herkese merhaba
ancak okudum geçmişi 5 gün rapor aldım evde kalıp dinlenicem .Eşim görevli kızımla birlikte servisle gidip gelemek çok zor oluyodu. Haftaya çarşamba gelecek eşim. Benim oğluş sürekli tekmeliyo acıktı galiba. hepinizi öptüm. Akşam tekrar girerim. Şimdilik hoşçakalın.

İzin işine sevindim cnm dinlenirsin biraz eşler evde olmayınca zor oluyor..[/B

aman cnm boşveeeer zaten 36 bedenmişsin 40 olmuşsun, 40 bedende çok iyi bence ben 42 olunca kendimi manken gibi hissediyordum vallahi

Son düzenleme:
Hatunlarrr selam a.s., ay 2 sefer kustum yine yaa, ben böyle arada kusucam sanırım doğum sonuna kadar artık sağlıkla gelsinde bebiş gerisi hikaye olacak, kağancıma grip aşısı yaptırdım marmaristen sonra tekirdağ soğuk geldi yoksa bu sene yaptırmıcaktım,
2 gündür yediğim kadar tüm hamileliğim boyunca yememişimdir sanırım biraz abarttım aman olsun ya canım istedi yedim oh yarasın bebeğime :))
Kağanı sallamadığım ve kaldırmadığım için olsa gerek bel ağrım bitti gözüküyor, ama bacağımdaki olduka hafiflemiş olmasına rağmen zorluyor biraz
Bugün kağanıda aldık atte gittik hem oğlana hem bize yaradı kafamız dağıldı sohbet muhabbet
Akşam üstü dönüncede koltukta sızıp kalmışım neyseki annem vardı kağanın yanında yoksa uyuyamazdım
Kocamı özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... bunu benden artık sık sık duyarsınız :) eşleri yanında olan hanımlar çok şanslısınız kaç aydır eşim evde değil en çok 3-4 gün kaldı yanımda... kağancım düğün resimlerimize bakıp baba diyor ağzına götürüyor resmi öpüyor sanırım... onada zor yavrucum özlüyor babasını

bencede kafana takma son 3 ayda birden kilo alınırmış ve son 3 ayda yediklerimiz en önemli dönemmiş bu dönemde bebeğin büyümesi ve gelişmesi olduğu için daha besin değeri yüksek şeyler yememiz gerekiyormuş

bende bugün tartıldım 52 kilo olmuşum yani 8 kilo almışım ve bunun 2 kilosu 1.5 hafta içinde alındı...

Back
X