• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

gözde bende gördüm aldıklarını iyi günlerde giysin inşallah.
civilden mi aldın

teşekkür edriz melocum.hayır canım civilden diil bi çoğunun markası bebetto burdan bi mağzadan aldım.zıbın takımları da genelde bu sepete atılanlardan parça 2-3 lira olanlardan ama penyeleri çok güzel.

bugün eşim rüyasnda bebeğimizin 23 ocakta doğacağını görmüş. hatta saati bile 11 civarındaymış. normalde sat'a göre 7 şubat, beklenen doğum tarihine doktorum 31 ocak demişti. tabi bu sadece bir rüya ama yine de heyecanlandım ohaoldumsmile
ilginç bi rüyaymış cnm.belli mi olur belki erken gelir bebişiniz.zaten hep bana da diyolar sata göre daha erken olabilir doğum diye.benim de 17 şubat ama ben şubatın ilk haftası olacakmış gibi hissediyorum taa en başından.hayırlısı inş:Saruboceq:

benim de öyle uçları pul pul.. ben artık herşeyi normal karşılıyorum kesin hamilelikten diyorum.
benim bir de kuyruk sokumum çok ağrıyor. popomun üstünde uzun süre oturamıyorum yatakta dönerken bile zorlanıyorum

benim okulda bir arkadaşında olmuştu 4-5 ay özel bir minder aldı onunla oturdu heryere
minderin adı ne bilmiyorum ama

ya o kuyruk sokumu ağrısı bende de var.çok diil ama rahatsız ediyo tabi.şu simit gibi olan minderlerden mi? ya onla da gidilmezki heryere komik olur kaydirigubbakcemile3

Biz geldik kimse varmı :)))

Merhabalar Sevgili Çağlayan Çiçek;
Ben 1 aydır falan giriyorum bu foruma ama sizin kadar hergün giremiyorum zaman buldukça bişeyler yazıyorum.Ben de 2011 Şubat annesiyim beni de eklerseniz listeye sevinirim.
Bu arada herkes birbirini tanıyor sanırım.Ben bişeyler yazınca cevap alamadım ama heralde herkes zamanla alışıyor birbirine:)))
hepinize güzel mutlu sağlıklı günler diliyorum.

Ben 1 aydır falan giriyorum bu foruma ama sizin kadar hergün giremiyorum zaman buldukça bişeyler yazıyorum.Ben de 2011 Şubat annesiyim beni de eklerseniz listeye sevinirim.
Bu arada herkes birbirini tanıyor sanırım.Ben bişeyler yazınca cevap alamadım ama heralde herkes zamanla alışıyor birbirine:)))

bende yeni kayıt oldum bana da herkes birbirini tanıyor gibi geliyor. ama sağolsun arkadaşlar yazdıklarıma cevap veriyorlar..

hoşgeldin cnm.şöyle ki.bazı arkadaşlar düzenli girdikleri için artık tanıyolar birbirlerini.ama bnm gibi hergün girip okuyan ama arada bişiler yazanlar da var sanırım.biz de işte ortaya slm veriyoruz.sohbete dahil olmaya çalışıyoruz :3: aslında çok güzel sohbetler dönüyo ama çalışınca çok fırsat olmuyo

hoşgeldin canım...
ben yanlış mı hatırlıyorum sen banunun arkadaşımısın:uhm:

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi-10.html canım bilgilerini buraya yaz çünkü burdaki yoğun yazıdan çağlayan görmez ama bu listeyi mutlaka ki kontrol eder

arkidişler bir de ben baby2go anakucağı- oto koltuğu aldım ama gözüme çok ufak geliyor. aldığımdan beri doksan defa başına gidip bakıyorum küçük mü diye.. bilen gören varsa yorum bekliyorum. fiyatı70tl bisikletçiler çarşısından aldık o yüzden uygun

arkidişler bir de ben baby2go anakucağı- oto koltuğu aldım ama gözüme çok ufak geliyor. aldığımdan beri doksan defa başına gidip bakıyorum küçük mü diye.. bilen gören varsa yorum bekliyorum. fiyatı70tl bisikletçiler çarşısından aldık o yüzden uygun

canım boyutu yazar kaç cm die sonuçta o aslen ana kucağı sadece ufak bi sabitleme aleti var die oto koltuğu diolar hayırlı olsun bu arada

hmm valla baby2go yu görmedim cnm ama onlar zaten küçük olmuyo mu? yani kuzenim kullanıyo ondaki de küçük bişi

Merhaba hoşgeldin aramıza,ayy sorma beni buranın demirbaşı ilan ettiler zaten artık :))
Şaka bi yana tabii işimden dolayı ben burdayım sürekli cevap alamama konusuna gelince bazen arada msj yazarsın kaynar gider kimsenin kasıtlı olarak yaptığı birşey yoktur

Liste için
Yaşın
Hamiş Kaldığın Kg
Bebeğin Cinsiyeti
Belliyse Adı
Yaptırdıysan Üçlü test sonucu

ben baktım cnm listen gayet ii bence ama deneyimli anneler bakar fikir verirse daha sağlıklı olur dimi :) sen baya sistemli yapıyosun galiba alışveriş işini.ben daha tam anlamıyla başlamadım ama aldıklarımı da rastgele alıyorum hoşuma gidenlerden

evet canım park yatağını alırken aldım birkaç parça o kadar düzenli alışveriş için sistemli olmak lazım kasımda inşallah tamamlıcaz eksiğimizi

Esracım liste çok güzel olmuş benimde bir an önce liste yapmam lazım ama nasıl sürekli birşeyler ekleyip çıkarıyorum

Back
X