• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

çok sağol canım aynen anlattıklarını şuan ben yaşıyorum inşallah senin gibi bende güzel bir haber alırım ev sahipleri gerçekten çok insafsız sadece ceplerini düşünüyorlar vallahi canım 550 ye kadar tamam diyorum onu bile bulamadım iyi dileklerin içinde çok teşşekkür ederim sana opuyorumnanaktan

özel msj attım onada bir bak istersen,ev aradığım dönem çok işime yaramıştı o site,bir bak kira fiyatlarına metre karesine

evet bende kaçar arkadaşlar

gideyim bi ekmek alayım ütü masasıda hala duruyo hiçte utanmıyo ben gideyim kendi kendime yerime demiyo terbiyesiz yaa sempatiksalakcinni

yine gelirim akşama kendinize iyi bakın

özel msj attım onada bir bak istersen,ev aradığım dönem çok işime yaramıştı o site,bir bak kira fiyatlarına metre karesine

çok teşekkür ederim canım

gideyim bi ekmek alayım ütü masasıda hala duruyo hiçte utanmıyo ben gideyim kendi kendime yerime demiyo terbiyesiz yaa sempatiksalakcinni

kızlar ben kaçtım çamaşır dağınıklık falan derken yoruldum biraz belim ağrıdı öptm sizi kendinize ii bakın akşam yine bi ara uğrarım hadi çaavvvv

kendinize ve bebişlerinize dikkat edin kızlar kendinizi fazla yormayın

:dance::dance: bak benimki akıllı kendiliğinde gidio

iyi eğitim verememişsin ütü masana,bak bana ütü masama toni oğlum haydi yerine git dediğimde kuyruğunu sallayıp hemen gidiyo:)

arkadaşlar sizde de mide ağrısı yanma ve gaz oluyo mu?.. ben son bir haftadır özellikle gaz problemi yaşıyorum daaaaohaoldumsmile

Son düzenleme:
bende yeni kayıt oldum bana da herkes birbirini tanıyor gibi geliyor. ama sağolsun arkadaşlar yazdıklarıma cevap veriyorlar..

eklemişken yatağı da ekleyeyim dedim ama yatak bunun kırmızı grilisi..

alıştık artık canım hatta alışkanlık yaptık.yazmayınca görmeyince aranıyor.zamanla oldu bunlar tabii.yeni gelen kimseyi dışlamadık ama çoğu arkadaşımız ilk başta kırıldı cvp yazmıyoruz diye.ama kişi çoğaldı muhabbet koyulaştı mutlaka atlanıyor yazılanlar.sende hoşgeldin aramıza.ha bu arada oto koltuğun ve park yatağın güzel ikisinide güle güle kullanın inşallah.

mrb kızlar eşimde basur var uzun zamndır ama 2 gündür çok ağrı yapıyo kocişim kıçının üstüne oturamıyor dün doktora gittik hortum sokup bakacaklarmış :)) genel anestezimi olsam diyo bende kızdım o zamn ben hep anestezili dolanayım dedim bu erkeklerin canı ne kadar tatlı birde bana normal doğum yap diyo küçücük hortumdan korkuyor ya ben ne yapayım işallah hayırlı haberler duyarım kötü bişey çıkmaz allah onları başımızdan eksik etmesin işallah bebeklerimizle güzel mutlu bi ömür geçirirz işallah

Allah acil şifalar varsin canımm.erkeklerin çok dayanıksız canları var.geçen gün sirle koltuk altını aldımm zıpladı resmen bitesiye kadar.

kızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce

canım benimde bazen karnım da o oluyor.kuruluktan oluyor nemlendir canım eminim bişi yoktur.

kızlarrrrr birden düşünürken aklıma geldi biraz geriye gittim

bundan aylar önce daha 1 aylık 2 aylık hamişken burda karnımızın üzerine kumandamı koymadık ultrason resimlerindeki küçücük fasülyelerimizi bir bebeğe benzetmeyemi çalışmadık şimdide bebeklerimizin tepiklerini dışarıdan bile görebiliyoruz.ne güzel zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve biz birsürü şeyler paylaşıyoruz.inşallah bebeklerimizin ilk dişini ilk ateşini hatta hatta ilk hıçkırığını bile burdan paylaşacağız.birden böyle hüzünlendim ben yine yauuuuu

valla yaa haklısın hatta kumanda olayı saçma demişti de doktorlar nasıl üzülmüştükk.:(((

ya kızlar ben her g eçen gün başka bir paranoyaklaşıyorum :1:

şimdi bebeğim okadar hareketliki dolanıp duruyo ayyy kordon mordon dolanırmıki diye aklıma geliyo çok korkuyorum.aklımada gelmediki sağlık ocağında sorayım sizin bir bilginiz varmı

aklıma getirmemeye çalışıyorum artık

sürekli endişelenecek bişiler çıkıyo yaaa valla ne zormuş

canım benimkide çok hareketliydi doktora sorduk kordon dolanması filan olursa diye.korkmayın bişi olmazz dedi.
birde canım yengenin olayını yazmışsın anca yazabildim.canım bebek istediğinden kendi üzüntüsünden senin hamişliğine sevinememiştir.ama emin ol bu istem dışı oluyor.elinde olmadan öyle davranıyorsun.senin yaptığın her şey istem dışı olarak ona batar.zamanla geçecektir emin ol.bebişin geldiğinde o ilgisizliği geçicek.o nu anlamaya çalışşş.görmemezlikten gel canım psikolojisi çok bozuktur eminim.

Kızlar ben geldimmm çıktınızmı yoksaaaaaa geçmişi okumaktan gelemedimki maşallah sizlere

valla bende okumaktan ve yazmaktan zamanı geçirdimm.kimse kalmadı ben yazasıya kadarr :sm_confused:

valla haklısınız kızlar benim ütü masam pek ehli diilll.tembel tembel koyduğun yerde duruyoo

ben ekmek almaya gitmiştim diilmi ama naptım

markete gittim bir marketi turladımmm iki tane bişi aldım güzel güzel eve geldim kapıyı açtım içeri girdim bi bakttım anaaaaa ekmek yok sempatiksalakcinni

eeee akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş geri çıktım markete gittim ekmeği aldım geldim

hey allamm yaaaaa yaşlanıyorummu neeee

dillerim _lal sana şu hareketi yapıyorummm ====> kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bu da kendine gelmen için =======> :mymeka:

herkese selam arkadaşlar
bebişleriniz iyidir inşallah
geçen hafta doktor kontrolumuz vardı
25.haftadayız çabuk geçiyor zaman artık
sabırsızlıkla bekliyoruz oğlumuzun gelmesini
o da yerinde hiç durmuyor maşallah

dillerim _lal sana şu hareketi yapıyorummm ====> kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bu da kendine gelmen için =======> :mymeka:

lülülülülülü:sm_cool:

aman napim valla kafamı kaldı iki gündür kendim yazıp kendim oynuyom valla kafada kalmadı haliyle

naz06335 bende daha yanma falan yok ama gaz problemi var o zaten vardı ayaklı lpg tüpü gibiyim sölemesi ayıpplaelaelaelaelae hatta bazen sancı yapıo kıvrandırıyo yaniii

zumrudu_anka hadi gözün aydınn canımmm.maşallah maşallahh kocaman olmuşşş prensin

Back
X