• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

naz0635 oluyor canım bende de karnım patlıcak gibi :))

ya ne yaparsam yapayım geçiremiorum özellikle akşamları ve bütün gecee böle göbeeemm 2 kat daha büyüyo sanki oturmak bile işkence oluyo... nasıl geçer acaba... bi de diorum bebişm rahatsız olur mu bundan:gitme:

valla haklısınız kızlar benim ütü masam pek ehli diilll.tembel tembel koyduğun yerde duruyoo

ben ekmek almaya gitmiştim diilmi ama naptım

markete gittim bir marketi turladımmm iki tane bişi aldım güzel güzel eve geldim kapıyı açtım içeri girdim bi bakttım anaaaaa ekmek yok sempatiksalakcinni

eeee akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş geri çıktım markete gittim ekmeği aldım geldim

hey allamm yaaaaa yaşlanıyorummu neeee

sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

nasıl geçeceğini burda yazaıyım mı bilemedimm (dillerim_lal'ın tabiriyle lpg tüpünü boşaltmadan geçmez ) :dance:

lülülülülülü:sm_cool:

aman napim valla kafamı kaldı iki gündür kendim yazıp kendim oynuyom valla kafada kalmadı haliyle

naz06335 bende daha yanma falan yok ama gaz problemi var o zaten vardı ayaklı lpg tüpü gibiyim sölemesi ayıpplaelaelaelaelae hatta bazen sancı yapıo kıvrandırıyo yaniii

ya aynen yaaa..önceden de vardı bu problem ama bu kadar değildi..resmen kıvranıyorumm.dr söledim rennie tablet verdi ama pek bi faydasını göremedim..

Kızlar ben geldimmm çıktınızmı yoksaaaaaa geçmişi okumaktan gelemedimki maşallah sizlere

herkese selam arkadaşlar
bebişleriniz iyidir inşallah
geçen hafta doktor kontrolumuz vardı
25.haftadayız çabuk geçiyor zaman artık
sabırsızlıkla bekliyoruz oğlumuzun gelmesini
o da yerinde hiç durmuyor maşallah

slm canım iyiyiz sen nasılsın

izmirligülşah giremiyormuş kk'ya hepinize çoooooooook slm söylememi istedii kızlarrr

yok canım ben yatağa değil ana kucağına biraz takılmıştım. yatağı içime çok sindi.

güzelim diğer başlıkta cwp yazdın ama görmedin sanırım yatakta anakucağıda pembe gri benimikisi aynı yanii.ben de ana kucağı konusunda tereddütteyim.evde kullanmak için yinede eski tip anakucaklarından almayı düşünüyorum.

kıymayın banaaa yasase bana hareket çektiğin mesajımı diyosun sempatiksalakcinni onu okudum önceki sayfadakini diyosan

şefkat gösterin bana iteleyip kakalamayın bakiimmm zaten akıl uçmuş gitmiş

yasasecim boşalt tüpü diyosun ama körolmayasıca boşalmıyokiii yada çok münasebetsiz zamanlarda boşaltılacağı geliyo oda olmuyooo kaydirigubbakcemile3

valla yediklerimiz yapabilir rezene çayı gaza iyi geliyor şekerim bence onu dene

Son düzenleme:
kıymayın banaaa yasase bana hareket çektiğin mesajımı diyosun sempatiksalakcinni onu okudum önceki sayfadakini diyosan

şefkat gösterin bana iteleyip kakalamayın bakiimmm zaten akıl uçmuş gitmiş

yasasecim boşalt tüpü diyosun ama körolmayasıca boşalmıyokiii yada çok münasebetsiz zamanlarda boşaltılacağı geliyo oda olmuyooo kaydirigubbakcemile3

valla yediklerimiz yapabilir rezene çayı gaza iyi geliyor şekerim bence onu dene

rezene çayını duymuştum ama bazı bitki çaylarının hamilelere iyi gelmediğini duydum. ben de o yyüzden denesemmi die düşünüorum.. bi de riskli bi hamilelik geçirince her şeyden korkar oldum...

selam kızlar, nasılsınız bugün? ben okulda sinir krizi geçirmek üzereydim, neyse ki eve gelip rahatladım biraz. malum bizim şu nöbet durumları, okadar çok şikayet ediyoruz sizler de alıştınız artık;)) bu hafta listeler yenilendi ve önümüzdeki 1 ay boyunca çift gün nöbet vermişler. kasım ortasına kadar da mecburum tutmaya. haftam o zaman dolacak. ben bir gün tutunca eve nasıl geldiğimi bilemiyordum. itiraz edince değiştirdiler neyse ki.

Hatunlarrr selam a.s., ay 2 sefer kustum yine yaa, ben böyle arada kusucam sanırım doğum sonuna kadar artık sağlıkla gelsinde bebiş gerisi hikaye olacak, kağancıma grip aşısı yaptırdım marmaristen sonra tekirdağ soğuk geldi yoksa bu sene yaptırmıcaktım,
2 gündür yediğim kadar tüm hamileliğim boyunca yememişimdir sanırım biraz abarttım aman olsun ya canım istedi yedim oh yarasın bebeğime :))
Kağanı sallamadığım ve kaldırmadığım için olsa gerek bel ağrım bitti gözüküyor, ama bacağımdaki olduka hafiflemiş olmasına rağmen zorluyor biraz
Bugün kağanıda aldık atte gittik hem oğlana hem bize yaradı kafamız dağıldı sohbet muhabbet
Akşam üstü dönüncede koltukta sızıp kalmışım neyseki annem vardı kağanın yanında yoksa uyuyamazdım
Kocamı özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... bunu benden artık sık sık duyarsınız :) eşleri yanında olan hanımlar çok şanslısınız kaç aydır eşim evde değil en çok 3-4 gün kaldı yanımda... kağancım düğün resimlerimize bakıp baba diyor ağzına götürüyor resmi öpüyor sanırım... onada zor yavrucum özlüyor babasını

canım ne güzel, tekirdağ benim memleketim sayılır. özendim şimdi sana. annen hem sana hem kağana bakar. dinlenirsin biraz. güzel havalarda sahilde yürürsün ohhh.

günaydın kızlar...bende dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldııı(ne iğrenç bişidiii o)saat 2 de sonuçlarımı alcam.bugün dr babamızda görsün die beni bidaa ultrasyona aldı bugünde görmüş oldum kızımııı....

sen atlatmışsın canım, benim de yaptırmam lazım.bir ara aşı gözümde büyüyordu, şimdi de bu şeker yüklemesi

bebek odası, bebek odaları, bebek mobilya, bebek odası takımları, bebek mobilyası, gen odası, gen odaları, gen mobilya, gen odası takımları, gen mobilyası kızlar bu sitedeki okyanus bebek odasını bizde oğlumuza aldık lütfen bakın fikireriniziğ söyleyin bu arada kusura bakmayın pat diye daldım yazdım böyle heycanlandım da : ) uzun zamandır yazamıyorum şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi

oda çok hoş canım, emzirme sandalyesi de dahil mi? özellikle ona bayıldım.

bugün herkeste bir melankolilik bir depresif hava hayırdır inşallahhh :gitme:

canım diğer topikte yazdım sana.

arkidişler bir de ben baby2go anakucağı- oto koltuğu aldım ama gözüme çok ufak geliyor. aldığımdan beri doksan defa başına gidip bakıyorum küçük mü diye.. bilen gören varsa yorum bekliyorum. fiyatı70tl bisikletçiler çarşısından aldık o yüzden uygun

selam canım, güle güle kullan. bisikletçiler çarşısı nerde?

Back
X