Hatunlarrr selam a.s., ay 2 sefer kustum yine yaa, ben böyle arada kusucam sanırım doğum sonuna kadar artık sağlıkla gelsinde bebiş gerisi hikaye olacak, kağancıma grip aşısı yaptırdım marmaristen sonra tekirdağ soğuk geldi yoksa bu sene yaptırmıcaktım,
2 gündür yediğim kadar tüm hamileliğim boyunca yememişimdir sanırım biraz abarttım aman olsun ya canım istedi yedim oh yarasın bebeğime :))
Kağanı sallamadığım ve kaldırmadığım için olsa gerek bel ağrım bitti gözüküyor, ama bacağımdaki olduka hafiflemiş olmasına rağmen zorluyor biraz
Bugün kağanıda aldık atte gittik hem oğlana hem bize yaradı kafamız dağıldı sohbet muhabbet
Akşam üstü dönüncede koltukta sızıp kalmışım neyseki annem vardı kağanın yanında yoksa uyuyamazdım
Kocamı özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... bunu benden artık sık sık duyarsınız :) eşleri yanında olan hanımlar çok şanslısınız kaç aydır eşim evde değil en çok 3-4 gün kaldı yanımda... kağancım düğün resimlerimize bakıp baba diyor ağzına götürüyor resmi öpüyor sanırım... onada zor yavrucum özlüyor babasını