kızlar bişey sorcam
şu aldıklarınızı koyduğunuz topik in adı ne ben bulamadım bir türlü???
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-68.html
burdan bakabilirsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorcam
şu aldıklarınızı koyduğunuz topik in adı ne ben bulamadım bir türlü???
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
biliyorsunuz ben doktoraya başlamıştım ama çok bunalıyorum hem iş hem hamilelik hemde dersler tekrar ders çalışmak bana çok zor geliyor ve doktorada geçen seneleri düşündükçe dahada bunalıyorum
işimde rahat rahat oturup işimi yapıyordum çokta keyifliydi bu doktora işini açarak kendime resmen işkence yapıyorum
yeniden öğrenci gibi olmak çok dokunuyor bana
hep birşeyleri başarmak için uğraştım ama artık hayatın tadını çıkarmak istiyorum keyifle yaşamak istiyorum zorluk istemiyorum hayatta
çocuğumu stresten uzak beynim rahat tamamne ona konsantreolacak şekilde yaşamak istiyorum
ve kara verdim bırakacağım doktorayı bugün otururken düşündüm benim ne zorum var diye
başınızı ağrıtmak istemiyorum sadece içim rahatlıyor burada aktarınca düşüncelerimi
evet ne zorum var parmı kazanıyorum kendi memleketimdeyim bebişimimi de sağsağlim alınca kollarıma değmeyin keyfime sanki bana ne faydası olacaksa doktoranın vede akademik karierde düşünmüyorum yüksek lisanstan biliyorum ne zorlu süreç olduğunu tamamen stres yüklü oluyorsunuz bütün çevrenize yansıyor bu durum asosyal olup çıkıyorsunuz anlayacağınız
bu olayı tamamen istemek lazım demekki ben istemediğimin farkına vardım ve gemileri yaktım silip atıyorum hayatımdan doktorayı
nefes nefese değil ama yoruluyorum iştebende öyle oluyorum iki kıpırdıyorum nefes nefese kalıyorummafoldumben
arkana yastık koy canım hani o işyerinde sandalye minderleri oluyor yabelim ağrıyoo yaaa.bugün kendimi iyi hissetmiyorumm.kızlar dolanayım oturunca daha çok rahatsız ediyor.ara ara bakarım.
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
biliyorsunuz ben doktoraya başlamıştım ama çok bunalıyorum hem iş hem hamilelik hemde dersler tekrar ders çalışmak bana çok zor geliyor ve doktorada geçen seneleri düşündükçe dahada bunalıyorum
işimde rahat rahat oturup işimi yapıyordum çokta keyifliydi bu doktora işini açarak kendime resmen işkence yapıyorum
yeniden öğrenci gibi olmak çok dokunuyor bana
hep birşeyleri başarmak için uğraştım ama artık hayatın tadını çıkarmak istiyorum keyifle yaşamak istiyorum zorluk istemiyorum hayatta
çocuğumu stresten uzak beynim rahat tamamne ona konsantreolacak şekilde yaşamak istiyorum
ve kara verdim bırakacağım doktorayı bugün otururken düşündüm benim ne zorum var diye
canım benyüksek lisansımı yaparken çok zorlandım ve hocalarım tez savunmasında doktoraya geleceksin diye benden söz aldı .ama o zaman hamile olmasam da çok zor gelmişti yani hem okulda çalışıp hem öğrenci olmak bir taraftan ev...şimdi senin hamileliğin de var.okumak tamam ama hayatta daha önmli şeyler var.bence bırak derim.ya da dondur en kötü ihtimalle..başınızı ağrıtmak istemiyorum sadece içim rahatlıyor burada aktarınca düşüncelerimi
evet ne zorum var parmı kazanıyorum kendi memleketimdeyim bebişimimi de sağsağlim alınca kollarıma değmeyin keyfime sanki bana ne faydası olacaksa doktoranın vede akademik karierde düşünmüyorum yüksek lisanstan biliyorum ne zorlu süreç olduğunu tamamen stres yüklü oluyorsunuz bütün çevrenize yansıyor bu durum asosyal olup çıkıyorsunuz anlayacağınız
bu olayı tamamen istemek lazım demekki ben istemediğimin farkına vardım ve gemileri yaktım silip atıyorum hayatımdan doktorayı
2 izmirliyi yakalayınca söleyim dedim şirinyerden hamile pantolonu aldım 20 tl ye 1 ay oldu çok güzel rahat son bu demişlerdi ama yine getirmişler bu sefer 25 tl...
nefes nefese değil ama yoruluyorum işte
arkana yastık koy canım hani o işyerinde sandalye minderleri oluyor ya
canım benyüksek lisansımı yaparken çok zorlandım ve hocalarım tez savunmasında doktoraya geleceksin diye benden söz aldı .ama o zaman hamile olmasam da çok zor gelmişti yani hem okulda çalışıp hem öğrenci olmak bir taraftan ev...şimdi senin hamileliğin de var.okumak tamam ama hayatta daha önmli şeyler var.bence bırak derim.ya da dondur en kötü ihtimalle..
işimi layıkıyla yapmak ve böyle keyifli bir şekilde sizinle muhabbet etmek daha zevkli işin açıkcası ben böyle daha mutluum yaaa
canım peki sen şimdi ne apıyorsun
En güzeli kararı her zaman için sen verirsin canım başınızı ağrıttım gibi laflarda etme bir daha ben iş yüzünden az size içimi dökmedim mi.Hepimiz bir aile gibi olduk biz artık burda :1hug:
Melocum yemekleri yaptın mı erkenden gene :)))
2 izmirliyi yakalayınca söleyim dedim şirinyerden hamile pantolonu aldım 20 tl ye 1 ay oldu çok güzel rahat son bu demişlerdi ama yine getirmişler bu sefer 25 tl...
yaptım :sm_cool: hadi geliiinnn,hem çok yaptım bugün cokacimcoook.sonra azıcık uyudum .şimdi banyo yapıciğim..bayanssulusmile