2011 Şubat Anneleri

Belkide kıyamadı dr.sana bizimki biraz cani zaten canım
Bak teyzesi gene sana bir tepik gönderdi benim kız senin oğlanı çok sevdi galiba kaydirigubbakcemile3

yoksa bir fetus aşkımı doğuyorrr delikafadulden

koza-dut ip...(battaniye)

Kızlar şu sitedeki battaniyeden kızıma örmek istiyorum pembe rengini nasıl sizce

aa çok güzelmiş caglayan bende dün akşam a101 den aldım 7 liraya battaniye uyduruk bişey degil ben begendim

canım sanırım hırsızdı çünkü epey süre bekledi kapıda bende kapıları kitlerim genelde dün dışarı çıkmıştım eve gelince koştura koştura lavaboya gidince unuttum tabi ders oldu şimdi kaçtane kilit varsa hepsi kitli eyvahedigeldismile

canım çok geçmiş olsun aman dikkat edelim:Saruboceq:

ya işlerin yoğunluğundan konulara adapte olamıom :((( bişi dicem oğluşumun yeleği hafta sonu bitio p tesi fotosunu koyarım buraya ayy çok heyecanlıyım beğencekmisiniz acaba

kızlar dün başıma çok kötü bişey geldi korkudan elim ayağım titredi resmen dün akşam saat 8 gibi benim evin dışında ayrı bi kapı daha var onun açılma sesi geldi kapıdaki gözden baktım çünkü eşim geç gelicekti sonra aprt otomatiği kaPalı ama kapıda bi adam var bizim evde genelde sesszdir sonra aprt otomatiği yandı adam hala orda sabit bekliyor evden ses çıkıcakmı diye bende tv sesini açtım kapımı kitledim eşimi aradım ama adam hala orda laf olsun diye eşime nerdesin dedim kendi kendime cevap verdim kapıdaysan markete uğra diye adam hemen gitti ama ben o telaşla balkondan bakamadım kaynım gelip yanımda kaldı allahtan eşimde yoktu evde aman evde oturan hanımlar kapıları sıkı ssıkı kitlemeyi unutmayın

ayyy okurken bile korktum valla:1ninca: akannehir
aman geçmiş olsun
ciddi ciddi adam beklemiş yaaaa
iyiki duydunda kapı sesini baktın
Allah korumuş
bu dünyada kötüinsanları yokedemeyiz ama Allahım bizi kötü kalpli insanlardan koruyup sakınsın bizden uzak olsunlar
ben hep böyle dua ediyorum canım

yamaşallah ne güzel örgü örüyorsunuz bende biraz biliyorum ama birinin göstermesi gerek yoksa yapamam yakınımdada kimsecikler yok yani bebegime bişey öremiyecegim . örenleri duydukça üzülüyorum da.

kızlar dün başıma çok kötü bişey geldi korkudan elim ayağım titredi resmen dün akşam saat 8 gibi benim evin dışında ayrı bi kapı daha var onun açılma sesi geldi kapıdaki gözden baktım çünkü eşim geç gelicekti sonra aprt otomatiği kaPalı ama kapıda bi adam var bizim evde genelde sesszdir sonra aprt otomatiği yandı adam hala orda sabit bekliyor evden ses çıkıcakmı diye bende tv sesini açtım kapımı kitledim eşimi aradım ama adam hala orda laf olsun diye eşime nerdesin dedim kendi kendime cevap verdim kapıdaysan markete uğra diye adam hemen gitti ama ben o telaşla balkondan bakamadım kaynım gelip yanımda kaldı allahtan eşimde yoktu evde aman evde oturan hanımlar kapıları sıkı ssıkı kitlemeyi unutmayın

ayy geçmiş olsun canım aman dikkat et kapını kilitle her zaman unutma. bizim mahallede biraz sakin ben de çok korkarım evde tek kalıyoruz çogu zaman da Allah korusun

kızlar hediye topiğine yazdım burayada yazayım hediyeleri haftaya mı gönderiyoruz yoksa göndermeye başladık mı hediye topiğinde haftaya gibi bişii yazmışsınız tam anlamadım biri beni aydınlatsınn:3:

kızlar hediye topiğine yazdım burayada yazayım hediyeleri haftaya mı gönderiyoruz yoksa göndermeye başladık mı hediye topiğinde haftaya gibi bişii yazmışsınız tam anlamadım biri beni aydınlatsınn:3:

25 i göndermeye başlıcaz herkes 30-31 i fotoğraflarını koycak canım

Esra yanıtlamış canım sadece evridiki gönderdi onunda gitme zamanı yokmuş başka zaman onun için 25.inde herkes göndermeye başlıyor

galiba sezryan olucakmış benimki zaten kesinleşti oyüzden ocağın ortasında başına doğurabilirim opuyorumnanaktan

Anammm ne çabuk kesinleştiya daha erken değilmi :)

yoksa bir fetus aşkımı doğuyorrr delikafadulden

aa çok güzelmiş caglayan bende dün akşam a101 den aldım 7 liraya battaniye uyduruk bişey degil ben begendim

Neden olmasın fetustan fetus'a iletişim kurarlar :)))

Cidden güzelmi bende bu akşam birşey olmazsa gidip bakıcam

ya işlerin yoğunluğundan konulara adapte olamıom :((( bişi dicem oğluşumun yeleği hafta sonu bitio p tesi fotosunu koyarım buraya ayy çok heyecanlıyım beğencekmisiniz acaba

Benimki ne zaman bitecek çok ama çok merak ediyorum
ama senin yeleği merakla bekliyorum :))

canım ben bundan geçen sene atkı yapmıştım çok kolay işlenio ama dikkat etmek gerekiyor aklında olsun

Ben nasıl örüleceğini bilmiyormki canım ama bak sen ördüysen bana anlatırsın artık olur mu :))

Back
X