2011 Şubat Anneleri

canım listemizde hala pek bi kişi yok topiği ben açtım benim hala belli değil biri vardı oda ocak annesi olcakmışım dedi bide sürmeli var sadece gördüğüm kadarıyla inş. uğurlu gelir açtığım topik :))

o zaman belli olan herkes gelsin ve satını muhtemel doğum zamanını ve yaşını yazsın yapalım bir liste

Bende şubat 2011 annesiyim ve çok heyecanlıyım. Hayırlısıyla bir oğlum olucak ve bu ilk hamileliğim. Gerçekten yaşanabilicek en güzel zamanlar ve duygular, bunları yazarken oğluşum bi taraftan da beni tekmeliyo sürekli. Allah her kadına bu mükemmel duyguyu nasip etsin.

Anammm ne çabuk kesinleştiya daha erken değilmi :)

Neden olmasın fetustan fetus'a iletişim kurarlar :)))

Cidden güzelmi bende bu akşam birşey olmazsa gidip bakıcam

Benimki ne zaman bitecek çok ama çok merak ediyorum
ama senin yeleği merakla bekliyorum :))

Ben nasıl örüleceğini bilmiyormki canım ama bak sen ördüysen bana anlatırsın artık olur mu :))

bugün sordum dayanamayıp dokorda sezeryan dedi zaten hangi doktora soruyorsam sezeryan diyor artık hayırlısı

çok güzel canım pembe renkde harika olur..farklı ve hoş bi battaniyeymiş

Saol canım inş.yapıcam bakalım bu hafta sonu yelek biterse :))

yamaşallah ne güzel örgü örüyorsunuz bende biraz biliyorum ama birinin göstermesi gerek yoksa yapamam yakınımdada kimsecikler yok yani bebegime bişey öremiyecegim . örenleri duydukça üzülüyorum da.

Benimde öyle çok şahane örgü yeteneğim yok ki canım birilerini arıyorum işte öğretsin diye,anneme sormak istemiyorum süpriz yapıyım diye işte sizin böyle başınızı ağrıtıyorum :))

anammm ne çabuk kesinleştiya daha erken değilmi :)

neden olmasın fetustan fetus'a iletişim kurarlar :)))

cidden güzelmi bende bu akşam birşey olmazsa gidip bakıcam

benimki ne zaman bitecek çok ama çok merak ediyorum
ama senin yeleği merakla bekliyorum :))

ben nasıl örüleceğini bilmiyormki canım ama bak sen ördüysen bana anlatırsın artık olur mu :))

valla tersten başladık ilk önce yaka kol sonra gerisi beraber gelio yani ipi aldığın yer sana kaç numara ile öreceğini söler bide katalogta da yazar ipin katalogunda eğer yoksa atkımı çıkarırım bakarım nasıl yapmışım anlatırım olurmu

valla tersten başladık ilk önce yaka kol sonra gerisi beraber gelio yani ipi aldığın yer sana kaç numara ile öreceğini söler bide katalogta da yazar ipin katalogunda eğer yoksa atkımı çıkarırım bakarım nasıl yapmışım anlatırım olurmu

Tamam canım ben hafta sonu alıyım o zaman iplik aldığım yerede sorıyım bakıyım biliyormu bilmiyorlarsa azıcık başını ağrıtırım esraaaa nasıl örücem çabuk yardım diye :)))

unuttum canım ben onu özürdilerim ya :utangac:
Daha öncede söylemiştin sen bunu ama ben unutmuşum işte sezeryan yada normal doğum ne fark eder dimi yeterki sağlıcakla bebeklerimiz gelsinler kucaklarımıza hayırlısıyla

anam hangisini tutucan aklında akşama kadar kafanı şişiriyoruz:kedi: eli ayağı sağlam vatana millete hayırlı bizlere hayırlı evlat olsunlar nasıl isterse öyle doğsunlar

kızlar bilin bakalım kim burda
popçu yaşar
senelerin müzmin bekarını evlendiriyorum mayıs 2011 de olumunekankayizsmile

Tamam canım ben hafta sonu alıyım o zaman iplik aldığım yerede sorıyım bakıyım biliyormu bilmiyorlarsa azıcık başını ağrıtırım esraaaa nasıl örücem çabuk yardım diye :)))

BİDE KAÇ NUMARA ŞİŞLE ÖRMEN GEREKTİĞİ YAZILI EĞER EVDE YOKSA AL UNUTMA BAŞIM AĞRIMAZ BE ÇOK ÇOK BİLDİKLERİMİ SÖLİCEM O KADAR (TAKILIRSAM ANNEMDEN DESTEK ALIRIMlülülülülülü )

anam hangisini tutucan aklında akşama kadar kafanı şişiriyoruz:kedi: eli ayağı sağlam vatana millete hayırlı bizlere hayırlı evlat olsunlar nasıl isterse öyle doğsunlar

Evet canım ya eli ayağı düzgün olsun sağlıklı doğsunda nasıl gelirse gelsinler :))
Benim kızım bugün sitedeki tüm oğlan analarına karşı pek sıcak konuşurken gene tepikliyor içerden :))

kızlar bilin bakalım kim burda
popçu yaşar
senelerin müzmin bekarını evlendiriyorum mayıs 2011 de olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile4Kız selam söyle bizdende yaşar'a ben çok seviyorum onun şarkılarını kaydirigubbakcemile3

Evet canım ya eli ayağı düzgün olsun sağlıklı doğsunda nasıl gelirse gelsinler :))
Benim kızım bugün sitedeki tüm oğlan analarına karşı pek sıcak konuşurken gene tepikliyor içerden :))

kaydirigubbakcemile4Kız selam söyle bizdende yaşar'a ben çok seviyorum onun şarkılarını kaydirigubbakcemile3

yerim onun tepik atan pamuk ellerini ayaklarını duygular karşılıklı canım bizimkide senin kızçene sıralıyor tepikleri

BİDE KAÇ NUMARA ŞİŞLE ÖRMEN GEREKTİĞİ YAZILI EĞER EVDE YOKSA AL UNUTMA BAŞIM AĞRIMAZ BE ÇOK ÇOK BİLDİKLERİMİ SÖLİCEM O KADAR (TAKILIRSAM ANNEMDEN DESTEK ALIRIMlülülülülülü )

Kız biliyorum o kadar ip arkası okumayı kaydirigubbakcemile3
Sen bana nasıl öreceğimi anlat yeter,bak birde anneden kopya çekmek yok ne oluyor öyle sıkışınca anneye ben kimseden yardım alıyormuyum bak banada örnek al :roflol::roflol:
çağlayan teyzesi oğlum sana birsürü tepik gönderiyo sayamadım ben peş peşe tepikliyor

Ay benimde kızım bugün sizin oğlanlara karşı pek ilgili az öncede yazdım ya tüm oğlan analarıyla konuşurken tepik atıyor kaydirigubbakcemile3

senna popçu yaşarı senmi evlendiriyorsun bakalım tebriklerimizi ilet heheheh
ya örgü konularına katılamıyorum bende o konuda ancak bana birisi bana gösterecek şöyle şöyle yapacaksın diyede öyle yapacağım yoksa bakarak anlatılarak hayatta anlamam
ateş ölçerve dinleme cihazı aldınızmı bu arada aldıysanız neyi önerirsiniz

Kız biliyorum o kadar ip arkası okumayı kaydirigubbakcemile3
Sen bana nasıl öreceğimi anlat yeter,bak birde anneden kopya çekmek yok ne oluyor öyle sıkışınca anneye ben kimseden yardım alıyormuyum bak banada örnek al :roflol::roflol:

Ay benimde kızım bugün sizin oğlanlara karşı pek ilgili az öncede yazdım ya tüm oğlan analarıyla konuşurken tepik atıyor kaydirigubbakcemile3

hatırlattım allah allah yok kopya çekmiim annemden sonra yanlış olsun yada yapamıım ipin yansın lülülülülülü

senna popçu yaşarı senmi evlendiriyorsun bakalım tebriklerimizi ilet heheheh
ya örgü konularına katılamıyorum bende o konuda ancak bana birisi bana gösterecek şöyle şöyle yapacaksın diyede öyle yapacağım yoksa bakarak anlatılarak hayatta anlamam
ateş ölçerve dinleme cihazı aldınızmı bu arada aldıysanız neyi önerirsiniz

Ah ahh anneme söylesem gösterirde inat ettim ya bir kere bende onsuz yapıcam diye şimdi böyle yardımlarla örmeye çalışıyorum işte canım

Ben ateş ölçer için karar vermedim ama dinleme cihazı almıycam zaten aynı odada kalıcaz bebişle beraber

hatırlattım allah allah yok kopya çekmiim annemden sonra yanlış olsun yada yapamıım ipin yansın lülülülülülü

delikafaduldendelikafadulden Aşk olsun

kızlar herkese merhaba keyifler iyidir inş geçmişi çok uzun uzun okuyamıyorum artık kusura bakmayın inş herkes iyidir.Çağlayan randevun yarın mı? Ama yarın cumartesi.Cumartesi günleride gidilebiliyormu ben hep hafta içi sanıryordum.Bi git bakalım sen de memnun kalacakmısın ercan beyden

Yalnız bu arada aklıma ne geldi ercan beye gittiğimde doğumda dediler 10 dk ya gelicek.Neyse bi müddet sonra adam koridordan geliyor ama kravatlı gran tuvalet bi adam:)Ay ne gülmüştüm nasıl bu şekilde doğum yaptırdı diye yaa:)

Back
X