2011 Şubat Anneleri

bide bi bilgisayarda iş yapıyorum bi bilgisayarda dizi izliyoom bi yandan size bakıyom int mağazaları dolaşıyorum çok aktifim yaniiiiizemuszemus

ben bi gayret patiğin diğer eşini örüyom bizi iş yerinde bi görseniz karşımda arkadaşım oğluna hırka örüyo ben patik :hulya:kaydirigubbakcemile3 patron gelmese birazdaha bitiririm heralde

ohh ne güzelmiş öyle bir iş yerinde çalışmak isterim yani :))))

benim hemşiremde önce doktor tahlil isteyebilir eğer onda bişi çıkmazsa şeker yüklemesi yapılmasına gerek yok dedi.bakalım ayın 6 sında ne dicek.

ya sağlık ocağı p tesi yaptı tahlil gittim hepsi güzel dediler onlarda demedi yüklemeye git

akşam evde hiç benim dizim var konularına girmiyorum yarın nasıl olsa iş yerinde izlerim yoksa bütün gün canım sıkılıyo bizim bir tek ay sonlarında 2 3 gün çok yoğun olur birde akşamları araçlar servisten döndüğü saatlerde onun haricinde oturuyoruz bütün gün nerdeysee ben bazen içerideki odaya uyumaya bile gidiyorum

akşam evde hiç benim dizim var konularına girmiyorum yarın nasıl olsa iş yerinde izlerim yoksa bütün gün canım sıkılıyo bizim bir tek ay sonlarında 2 3 gün çok yoğun olur birde akşamları araçlar servisten döndüğü saatlerde onun haricinde oturuyoruz bütün gün nerdeysee ben bazen içerideki odaya uyumaya bile gidiyorum

ayy ne kadar şanslısın ne güzel bi iş ortamı uyumak haa vay bee :) :roflol:

delikafaduldendelikafadulden ddelikafaduldenarısı başımıza diyorum

Canım ben yarın gidicem ama yapılacakmı bilmiyorum arkadaşlar konu açmışlardı ama bir bak oraya istersen

Bimdeki battaniyeden ablam almış bir tane çok güzel pamuklu diyor 7.5tl' dedi fiyatı için a101'de bak dedim ablama çok uzak kaldığı için inş.ben akşama gidip bakacağım beğendin dimi sen a101dekilerin kalitesini
Tulumlardan bahsetmedi bak hiç ben netten baktığımda onlarıda göremedim onlar nasıldı :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Örnek arkadaşım benim

a101 dekiyle bim deki aynı incelikte aynı kumaş caglayan bi fark göremedm ama a101 in kabı daha güzel :1:

tulumlar geçen haftadan kalmış belki ondan dememişltir ablan :1: onlarda güzelde dümdüz renkler sadece sol tarafta bi ayıcık nakışı var o kadar

a101 dekiyle bim deki aynı incelikte aynı kumaş caglayan bi fark göremedm ama a101 in kabı daha güzel :1:

tulumlar geçen haftadan kalmış belki ondan dememişltir ablan :1: onlarda güzelde dümdüz renkler sadece sol tarafta bi ayıcık nakışı var o kadar

İkisinede gidip bakmadım ki canım ablam a101 uzak diye gitmedi bu akşam ikisinede gidip bakmayı düşünüyorum belki bizim bölgedeki bimdede kalmışsa bakarım merak ettim şimdi nasıllar diye
Hmm belkide ablamın orda yoktu o tulumlardan ondan görmemişte olabilir.

elimizde olsa kızlar piyasadaki bütün battaniyeleri toplayacağız ne dersiniz:)kaydirigubbakcemile3

bu test 24. ve 28. haftalar arasında yapılıyor. fakat erken olması şu açıdan iyi şeker çıkarsa tedavisine erken başlanmış olur.hem bebeğin sağlıklı gelişimi hem de kilonuzun kontrolü için.inşallah kimsenin çıkmaz şekeri falan. benim yarın 100 gr tekrar yükleme yapılacak o zaman belli olacak. inşallah iyi sonuçlarla döneriz.

Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.

Bime gittim kızlar battaniyeden pek kalmamış ama ben beğenmedim pek

aaa ben daha bakmadım ama akşama görücem bakalım nasılmış

elimizde olsa kızlar piyasadaki bütün battaniyeleri toplayacağız ne dersiniz:)kaydirigubbakcemile3

Doğru söylüyorsun alırız hepsini :)))

Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.

Ahh canım bir sabit dursa keşke,sürekli geziniyor,kasıklarımın orda,solda sağda göbeğimin üstünde nerde rahat yer bulursa oraya gidiyor kızım :))

Back
X