kimse şeker yüklemesi yaptırmamış anlaşılan.. soruma yanıt yada muhatap bulamadım![]()
selam canım
benım doktorum 24 ile 28 inci haftalar arası yaptırabılırsın dedı bende haftaya yaptırıcam.Ama yaptıranlar vardı sanki birazdan yorumlar gelir:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse şeker yüklemesi yaptırmamış anlaşılan.. soruma yanıt yada muhatap bulamadım![]()
ya ama benim tahlillerim temiz nie yükleme yapsınlarkii
ben bi gayret patiğin diğer eşini örüyom bizi iş yerinde bi görseniz karşımda arkadaşım oğluna hırka örüyo ben patik :hulya:kaydirigubbakcemile3 patron gelmese birazdaha bitiririm heralde
bide bi bilgisayarda iş yapıyorum bi bilgisayarda dizi izliyoom bi yandan size bakıyom int mağazaları dolaşıyorum çok aktifim yaniiiiizemuszemus
bide bi bilgisayarda iş yapıyorum bi bilgisayarda dizi izliyoom bi yandan size bakıyom int mağazaları dolaşıyorum çok aktifim yaniiiiizemuszemus
benim hemşiremde önce doktor tahlil isteyebilir eğer onda bişi çıkmazsa şeker yüklemesi yapılmasına gerek yok dedi.bakalım ayın 6 sında ne dicek.
akşam evde hiç benim dizim var konularına girmiyorum yarın nasıl olsa iş yerinde izlerim yoksa bütün gün canım sıkılıyo bizim bir tek ay sonlarında 2 3 gün çok yoğun olur birde akşamları araçlar servisten döndüğü saatlerde onun haricinde oturuyoruz bütün gün nerdeysee ben bazen içerideki odaya uyumaya bile gidiyorum
akşam evde hiç benim dizim var konularına girmiyorum yarın nasıl olsa iş yerinde izlerim yoksa bütün gün canım sıkılıyo bizim bir tek ay sonlarında 2 3 gün çok yoğun olur birde akşamları araçlar servisten döndüğü saatlerde onun haricinde oturuyoruz bütün gün nerdeysee ben bazen içerideki odaya uyumaya bile gidiyorum
Canım ben yarın gidicem ama yapılacakmı bilmiyorum arkadaşlar konu açmışlardı ama bir bak oraya istersen
Bimdeki battaniyeden ablam almış bir tane çok güzel pamuklu diyor 7.5tl' dedi fiyatı için a101'de bak dedim ablama çok uzak kaldığı için inş.ben akşama gidip bakacağım beğendin dimi sen a101dekilerin kalitesini
Tulumlardan bahsetmedi bak hiç ben netten baktığımda onlarıda göremedim onlar nasıldı :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Örnek arkadaşım benim
a101 dekiyle bim deki aynı incelikte aynı kumaş caglayan bi fark göremedm ama a101 in kabı daha güzel![]()
tulumlar geçen haftadan kalmış belki ondan dememişltir ablanonlarda güzelde dümdüz renkler sadece sol tarafta bi ayıcık nakışı var o kadar
Bime gittim kızlar battaniyeden pek kalmamış ama ben beğenmedim pek
elimizde olsa kızlar piyasadaki bütün battaniyeleri toplayacağız ne dersiniz:)kaydirigubbakcemile3
Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.