2011 Şubat Anneleri

Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.

benim hep kasıklarımda duruyor hatta alta doğru tekmeliyor bazen hemen tuvalete gidiyorumm acıyorda yukarı cıkmayı düşünmüyor galiba :)))))delikafadulden

benim yeri sürekli değişiyor bazen karnımın tam yan kısmına vuruyor
bazen tam göbek deliğime denk gelen yere vuruyor

mrb hanımlar nasılsınız....benim içim çok sıkılıyor bugünn anlamsız bir durgunlukk var üzerimdee ve bir haftada 2 kiloya yakın almışımm napıcamm ben pöffmafoldumben

mrb hanımlar nasılsınız....benim içim çok sıkılıyor bugünn anlamsız bir durgunlukk var üzerimdee ve bir haftada 2 kiloya yakın almışımm napıcamm ben pöffmafoldumben

satdaşım :)) canım merhaba kiloyu kafana takma bende dün tartıldım 1 ay da 5 kilo almışımmm şok oldum kendimi hiç öyle görmüyordum ama olsun bebekler olunca veririz inşallah

kızlar insan kendine konduramıyo degilmi o kadar kiloyu
bende gecen 5 kilo aldıgımı görünce tartıda şok oldum hiç 5 kilo almış gibi hissetmiyodum kendimi
hatta almamısımdır diye gittim şok oldum
ama ne yapalım alıyoruz işte dikkat etsekte canımıızn istediginide mi yemeyelim yani

kızlar selam hepinize nasılsınız?
ben iiyim şükür ama yorgunum :( okulda nöbetim vardı çok yoruldum be yaa sempatiksalakcinni Allahım şu nöbetten bi düşeyim bi ohhh çekicem :1:

bu arada bim deki battaniyeden bahsetmişsiniz. ben okul çıkışı uğradım.1 tanecik pembe kalmış.aldım.evt çok kaliteli diil belki ama 7.5 tl ye çok bile bence. iş görür yani ve üzerindeki ayıcık da çok sevimli opuyorumnanaktan

bu arada bim deki battaniyeden bahsetmişsiniz. ben okul çıkışı uğradım.1 tanecik pembe kalmış.aldım.evt çok kaliteli diil belki ama 7.5 tl ye çok bile bence. iş görür yani ve üzerindeki ayıcık da çok sevimli opuyorumnanaktan

hoşgeldinn a.s.

evet o fiyata mükemmel bi battaniye beklemeyin ama yinede fiyatına göre güzel bence

ben zaten kilolu hamile kalmıştım o kadar dikkat etmeye çalışıyorumm gecelerii kurt gibi acıkıyorum ama yemiyorumm sadece meyve ile idare etmeye çalışıyorum bu zamana kadar hep 1 kilo almıştım ayda ama bugün sabah tartılınca şokk oldumm:2:

Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.

valla yeri değişiyor bazen senin dediğin yerden bazen yanlardann.amannn durmasın hiç korkacağıma indirsinn razıyımm kafamçokkarıştı :Saruboceq:

canım sıkma canını yaaa alışamadık biz hala bu kilo alma işinee ama bizzzzzz :CüvCüv:

kızlar selam hepinize nasılsınız?
ben iiyim şükür ama yorgunum :( okulda nöbetim vardı çok yoruldum be yaa sempatiksalakcinni Allahım şu nöbetten bi düşeyim bi ohhh çekicem :1:

hadi inşallah o günleride görürsün canımm az kaldı mrk etme

kızlar resim yükliycem ama ressim.net çok ağır :( başka nasıl yükleyebilirim? bilenler acil yardım lütfen

hizliupload dan da yapılıyor canım

bugün burası pek bir sessiz vaktim yokken muhabbet ediyorsunuz bugün ben varım konusan yok beaa

valla yeri değişiyor bazen senin dediğin yerden bazen yanlardann.amannn durmasın hiç korkacağıma indirsinn razıyımm kafamçokkarıştı :Saruboceq:

canım sıkma canını yaaa alışamadık biz hala bu kilo alma işinee ama bizzzzzz :CüvCüv:

hadi inşallah o günleride görürsün canımm az kaldı mrk etme

hizliupload dan da yapılıyor canım

tşkler cnm sonradan gördüm :) kızımın birkaç cicisini ekledim diğer topiğe :)))

mavi3 bende burdayım ama çıkacağım mesaim bitiyor çünküü.
sana iyi hafta sonları.ben yarın da burdayımm mafoldumben.

benim kocişte gececii 10da gidiyor sabahlaraaa kadar yanlızımmmm :(((. ya kızçem bu günlerde sessizleşti birazz annesine mi küstü yoksa senağlama :a015: :çok üzgünüm:

Back
X