2011 Şubat Anneleri

slm kıslar nasılsınız

dillerim guzelmiş iç çamaşırı etliktenmi aldın?

evet le jardin markası heryerde vardır ben hep ondan kullanıyorum zaten memnunum.15 liraydı

kızlar banada milupadan paket geldi ayy çok sevindimmmzemuszemus

valla içinde hiç bişi olmasada insan seviniyo.

merhaba arkşadaşlar bizde park yatağımıza karar verdik sevi bebe nin alıyoruz inşş çok hoşuma gitti bide sevi bebe kalitesi çok ii bikaç ürünün ddaha almıştım inşalalh rahat rahat uyur içinde minik sıpam:)

güle güle kullanın canım hayırlı olsun.

kızlar yaa benm gögsümden sıvı geliyo yani sıkınca görmüştüm bir kere ama normalde de akmış üst atletimde tam göüs ucunda sarımsı bi leke olmuş kurumuş sonra sizdede oluyomu öle şeyler

kızlar yaa benm gögsümden sıvı geliyo yani sıkınca görmüştüm bir kere ama normalde de akmış üst atletimde tam göüs ucunda sarımsı bi leke olmuş kurumuş sonra sizdede oluyomu öle şeyler

yedik canım sütümüzüde içtik sağolasın

benimde 1 kere gelmişti çamaşırımı çıkarınca görmüştüm şuanda bişi yok ama.sıkma sakın anneme sordum süt oluyo akar öyle arada dedi.elleme dedi.

iyi günler kızlar nasılsınız ben bugün iyiyim şükür ananem iyiymiş....
neslicim patiğin çok güzel olmuş güzel günlerde giydir prensese.kızım olsaydı bende örerdim ama biz başk modellere bakalım en iyisi..
nurberracım sizinde park yatağınız hayırlı olsun

ayy sedacım iç çamaşırlarıda bir harika bende alacağım inş..

yedik canım sütümüzüde içtik sağolasın

benimde 1 kere gelmişti çamaşırımı çıkarınca görmüştüm şuanda bişi yok ama.sıkma sakın anneme sordum süt oluyo akar öyle arada dedi.elleme dedi.

iyi günler kızlar nasılsınız ben bugün iyiyim şükür ananem iyiymiş....
neslicim patiğin çok güzel olmuş güzel günlerde giydir prensese.kızım olsaydı bende örerdim ama biz başk modellere bakalım en iyisi..
nurberracım sizinde park yatağınız hayırlı olsun

bendede olmuştu canım doktor olur demişti ama sakın sıkma dedi

ayy tamm iiki sölediniz kızlar bidaha kesinlikle sıkmameyvahedigeldismile
smeyr cnm çok şükür ii olmasına çok sevindim annenin

tatlışlar ben çıkıyorum buay kasık ağrım yok çok şükür diyodum ama bugğn hafiften yne başladı ay ne zmandır hiç olmuyodu rahhattım ama bebişimin tekmelerini hissedince çok şükür diyorum o ii olsunda artık ağrıda olsa dayanırız Allahın ziniylee
öptüm hepinizi battaniyemi aliim uzaniim ben :)

tatlışlar ben çıkıyorum buay kasık ağrım yok çok şükür diyodum ama bugğn hafiften yne başladı ay ne zmandır hiç olmuyodu rahhattım ama bebişimin tekmelerini hissedince çok şükür diyorum o ii olsunda artık ağrıda olsa dayanırız Allahın ziniylee
öptüm hepinizi battaniyemi aliim uzaniim ben :)

hadi güzelim ii uzanmalar sana

ya arkadaşlar ben kpss ye girmemiştim o gün çok bulantım vardı şimdi bana sınav giriş kartı gelmiş ama bi geçerliliği olmaz herhalde demi sadece deneme olmuş olur benim için çünkü genel kültür puanım yokk zaten...kararsız kaldım girip girmeme konusundaasempatiksalakcinni

zaten sınav eğitim bilimlerinden oluyor
sen gir bence yinede
dediğin gibi tecrübe olur

dillerimlal inan çok ucuza almışsın çamaşırlar güle güle kullan
bu arada milupadan ilk bebeğimde banada ürün gelmişti bu sefer yok:(

nurberra canım göğüten süt gelmesi normal endişe etme:) ama sen yinede sıkma çünkü göğüslerle rahim bağlantılıymış nolur nolmaz

nesli patiğe bayıldım yaaa

burdayımmmmm burdayımmmm

dolapta 1 tabak bir meyve vardı(ne olduğunu sölemiimde sonra iş çıkmasın başımıza :1 )

haftasonu evde olmadığım için muhtemelen bozulacaktı zira 1 haftadır dolapta bende kaynattım meyve suyu yaptım.başlarda hazır %100 meyve sularından içiyordum ama hiç iyi gelmiyordu artık hep kaynatıp kendim yapıyorum.annem getirmişti bir kaç kavanoz böyle çok çok daha iyi birdaha hazır meyve suyu içeceğimi sanmıyorum.çok geç kalmışım meğer

burdayımmmmm burdayımmmm

dolapta 1 tabak bir meyve vardı(ne olduğunu sölemiimde sonra iş çıkmasın başımıza :1 )

haftasonu evde olmadığım için muhtemelen bozulacaktı zira 1 haftadır dolapta bende kaynattım meyve suyu yaptım.başlarda hazır %100 meyve sularından içiyordum ama hiç iyi gelmiyordu artık hep kaynatıp kendim yapıyorum.annem getirmişti bir kaç kavanoz böyle çok çok daha iyi birdaha hazır meyve suyu içeceğimi sanmıyorum.çok geç kalmışım meğer

bende kayboldunuz sanmıştım:))ne güzelişte %100 doğal evde yapılandır bence afiyet olsun kardeşime:içelim:

Back
X