2011 Şubat Anneleri

smeyr valla alırdım hiç aklıma gelmedi.htta düşündüm varmı öyle bi hamile arayım haber vereyim yada alayımdiye düşündüydüm.istersen gidip alayım.bi tane mavi vardı bitanede pembe ben bilmediğim için ikisinin arası turuncuyu aldım sempatiksalakcinni

Merhaba arkadaşlar :)

4 boyutlu ultrasona girdik sabah :) Melegim çok tatlıydı. Aynı abisine benziyor ya :) Alnı, gözleri aynı :) İyice büyüdügü için artık net anlaşılıyor :)

Maşallah 820 gr. olmuş. Doktorumuz haftasına göre iri dedi. İnşallah böyle devam eder :)

hadi gözünaydın canım..maşallah diyelim miniğimize:nazar:bende çarşamba gideceğim inş.

4 boyutlu ultrasona girdik sabah :) Melegim çok tatlıydı. Aynı abisine benziyor ya :) Alnı, gözleri aynı :) İyice büyüdügü için artık net anlaşılıyor :)

Maşallah 820 gr. olmuş. Doktorumuz haftasına göre iri dedi. İnşallah böyle devam eder :)

maşallah canım kocaman oldular artık miniklerimizzz :nazar::nazar::nazar:

smeyr valla alırdım hiç aklıma gelmedi.htta düşündüm varmı öyle bi hamile arayım haber vereyim yada alayımdiye düşündüydüm.istersen gidip alayım.bi tane mavi vardı bitanede pembe ben bilmediğim için ikisinin arası turuncuyu aldım sempatiksalakcinni

canım benim yaaa düşünmen yeterli sağolasın ben aldın sayıyorum ben turuncu rengi güzel...

merhaba arkadaşlar.sabah kontrole gittik.moralim çok bozuk ya.23.haftadayım doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.ilk aylar bulantı ve çıkarma çok olmuştu.52 iken 47 kilo olmuştum.ayrıca dişlerim çok ağrıyordu ki hala öyle.yeni yeni iştahım açıldı.şimdi 51 kiloyum.çok canım sıkılıyor.ne yapacağımı bilmiyorum

aynneeeeennn..ama haftaya 29 ekim nöbet yok sonrada nöbetten düşüyoruuuuzz

gülegüle giysinn
ben de çok şey aldım bugünohaoldumsmile

saol cnm senin bebişin de güle güle giysin inş :nazar:

herkese iyi akşamlar kızlar,
okulda nöbetçiydim. biraz dinlendim. son 2 nöbetim kaldı. geçmişi okudum 30 sayfa birikmiş bir günde, bravo;)) umarım herkesin keyfi yerindedir.

kızlar ya şimdi gerçekten 24. hafta dolunca düşüyomuyuz nöbetten? 6.ay 26. haftada doluyo ya ben pek bi kararsızım önüme gelene ne zaman düşücem nöbetten diye soruyorum :1: yönetmelikte doğuma 3 ay kala yazıyo ya. siz şimdi 24. hafta dolunca tutmayacakmısınız? sizi emsal göstereyim ben de bari sempatiksalakcinni
melocum süpersin :lepi: cuma gününe gelen resmi tatilleri pek bi sevmişimdir zaten ama bu 29 ekim beni nöbetimden kurtarıyo ya daha bi sevindim buna delikafadulden

violina kullanıcısından alıntı
bebek odası, bebek odaları, bebek mobilya, bebek odası takımları, bebek mobilyası, gen odası, gen odaları, gen mobilya, gen odası takımları, gen mobilyası kızlar bu sitedeki okyanus bebek odasını bizde oğlumuza aldık lütfen bakın fikireriniziğ söyleyin bu arada kusura bakmayın pat diye daldım yazdım böyle heycanlandım da : ) uzun zamandır yazamıyorum şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi

violina bayıldımmm odaya canımmm :)
tüm setimi aldınız?ne kadara aldınız? biz de bakıyoruz yavaş yavaş canım :)
:nazar:

maşallahhhh canımmmm kocaamann olmuş yavrukuş :)
Biz de doktorda:nazar:ık bu sabah şimdi geldik eve :) 635 gr olmuş bizim prensimiz :):nazar::nazar::nazar: doktor haftasına göre gelişimi normal dedi :) 50 gr şeker yüklememizi yaptık bu hafta inşallah iyi çıkar sonucumuz:) öpüyorummm hepiniziii :)

bebek battaniyesi canım ben aldım şu linkte fotoğrafı var
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebislerimize-neler-aldik-72.html#post15848303

geçen hafta tulum varmıştı 11 liraya onu kaçırdığıma çok üzüldüm ama bide aylar önce bebek seti vardı 15 liraya onuda kaçırdım ama zaman zaman tekrarlıyolar mesela rexonanın parfüm setini 3. koyuşları belki yine tekrarlar

Teşekkürler canım ben de bakayım güzele benziyor :)

hadi gözünaydın canım..maşallah diyelim miniğimize:nazar:bende çarşamba gideceğim inş.

Teşekkürler canım.

maşallah canım kocaman oldular artık miniklerimizzz :nazar::nazar::nazar:
Evet maşallah :)

a.s canım hoşgeldin...

saol cnm senin bebişin de güle güle giysin inş :nazar:

kızlar ya şimdi gerçekten 24. hafta dolunca düşüyomuyuz nöbetten? 6.ay 26. haftada doluyo ya ben pek bi kararsızım önüme gelene ne zaman düşücem nöbetten diye soruyorum :1: yönetmelikte doğuma 3 ay kala yazıyo ya. siz şimdi 24. hafta dolunca tutmayacakmısınız? sizi emsal göstereyim ben de bari sempatiksalakcinni
melocum süpersin :lepi: cuma gününe gelen resmi tatilleri pek bi sevmişimdir zaten ama bu 29 ekim beni nöbetimden kurtarıyo ya daha bi sevindim buna delikafadulden

Canım 24'den sonra tutulmuyor. Ben rapora da yazdırdım. Bu hafta tutmadım nöbet :)

merhaba arkadaşlar.sabah kontrole gittik.moralim çok bozuk ya.23.haftadayım doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.ilk aylar bulantı ve çıkarma çok olmuştu.52 iken 47 kilo olmuştum.ayrıca dişlerim çok ağrıyordu ki hala öyle.yeni yeni iştahım açıldı.şimdi 51 kiloyum.çok canım sıkılıyor.ne yapacağımı bilmiyorum

bozma moralini canım bebeğin sağlıklımı

daha önümüzde kocaaaman aylar var iyi beslenirsin dikkat edersin bol bol yersin ama bebeğin ve senin için faydalı şeyler yersin kendini sıkı bir bakıma sokarsın aradaki açığı kapatırsınnn....ama moralinibozup iyice iştahtan düşersen olmaz...

maşallahhhh canımmmm kocaamann olmuş yavrukuş :)
Biz de doktorda:nazar:ık bu sabah şimdi geldik eve :) 635 gr olmuş bizim prensimiz :):nazar::nazar::nazar: doktor haftasına göre gelişimi normal dedi :) 50 gr şeker yüklememizi yaptık bu hafta inşallah iyi çıkar sonucumuz:) öpüyorummm hepiniziii :)

Teşekkürler canım. Senin de gözünaydın.

Canım sana şimdi özel mesaj göndericem. Mutlaka oku :)

kızlarr ben aldım ama a101 den aldım ben bim dekilere de baktım aynı a101dekiyle
güzeldi yani mükemmel değil tabiki 7 liraya ne kadar iyiyse o kadar iyi ama ben begendim

a101 de bebek küvetide varmıyş yaa şimdi netten baktımda 9 lira uygunmuki küvet fiyatlarında haberi olan varmı.gerçi geçen haftaymış kalmamıştır

canım internetten araştır bebeğin gelişimi için neler yemen gerekiyor nasıl beslenmen gerekiyor diye 3 ay da sen kapatırsın düzenli beslenirsen aradaki 2 haftayı moralini bozma

a101 de bebek küvetide varmıyş yaa şimdi netten baktımda 9 lira uygunmuki küvet fiyatlarında haberi olan varmı.gerçi geçen haftaymış kalmamıştır

normaldede 10 - 15 ten başlıyo fiyatlarıhaberim yoktu benim olsaydı bakardım bende

hoşgeldinnn neslii

red cake vaktim olsaydı gider bakardım valla.ama heran beni almaya gelebilirler yola çıkıcaz.neyse kısmet bundan sonra düzenli takip etmek lazım aslında.bi ara takip ediyorum sonra boşluyorum unutuyorum falan..

Back
X