biz geldikkkkk
hoşgeldinizzz a.s.nasılsın neslii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz geldikkkkk
hoşgeldinizzz a.s.nasılsın neslii
slm annişler nasılsınız bebişler nasıl biraz geçmiçe bakıyım dedim ama o kadar fazlaki oku oku bitmiyo bitiremedim bendesempatiksalakcinni bugün sırtım çok ağrıyormafoldumben
bazen benimde oluyo bebeğin durduğu pozisyondan galiba
Merhaba arkadaşlar :)
4 boyutlu ultrasona girdik sabah :) Melegim çok tatlıydı. Aynı abisine benziyor ya :) Alnı, gözleri aynı :) İyice büyüdügü için artık net anlaşılıyor :)
Maşallah 820 gr. olmuş. Doktorumuz haftasına göre iri dedi. İnşallah böyle devam eder :)
merhaba arkadaşlar.sabah kontrole gittik.moralim çok bozuk ya.23.haftadayım doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.ilk aylar bulantı ve çıkarma çok olmuştu.52 iken 47 kilo olmuştum.ayrıca dişlerim çok ağrıyordu ki hala öyle.yeni yeni iştahım açıldı.şimdi 51 kiloyum.çok canım sıkılıyor.ne yapacağımı bilmiyorum
saol cnm senin bebişin de güle güle giysin inş
kızlar ya şimdi gerçekten 24. hafta dolunca düşüyomuyuz nöbetten? 6.ay 26. haftada doluyo ya ben pek bi kararsızım önüme gelene ne zaman düşücem nöbetten diye soruyorumyönetmelikte doğuma 3 ay kala yazıyo ya. siz şimdi 24. hafta dolunca tutmayacakmısınız? sizi emsal göstereyim ben de bari sempatiksalakcinni
melocum süpersin :lepi: cuma gününe gelen resmi tatilleri pek bi sevmişimdir zaten ama bu 29 ekim beni nöbetimden kurtarıyo ya daha bi sevindim buna delikafadulden
maşallahhhh canımmmm kocaamann olmuş yavrukuş :)
Biz de doktordaık bu sabah şimdi geldik eve :) 635 gr olmuş bizim prensimiz :)
doktor haftasına göre gelişimi normal dedi :) 50 gr şeker yüklememizi yaptık bu hafta inşallah iyi çıkar sonucumuz:) öpüyorummm hepiniziii :)
a101 de bebek küvetide varmıyş yaa şimdi netten baktımda 9 lira uygunmuki küvet fiyatlarında haberi olan varmı.gerçi geçen haftaymış kalmamıştır
Eşim kapıdan içeri yeni girdi, girer girmez bime gönderdim :) Alıp gelecek kaldıysa tabi :)
gözünaydın canım
maşallah kızı büyütmüşsün:ecrin_bebek:
]
Benimki eve girdikten sonra öldürsen bi daha dışarı çıkmaz maşallah eşine![]()
maşallah bebişine...maşallahhhh canımmmm kocaamann olmuş yavrukuş :)
Biz de doktordaık bu sabah şimdi geldik eve :) 635 gr olmuş bizim prensimiz :)
doktor haftasına göre gelişimi normal dedi :) 50 gr şeker yüklememizi yaptık bu hafta inşallah iyi çıkar sonucumuz:) öpüyorummm hepiniziii :)
Canım hiç canını sıkma bütün bebekler harfi harfine herşeye uyacak diye birşey yok sen minyonsan oda öyle olcaktır sıkma canını.Doktorun mutlaka önermiştir bişeyler bundan sonra daha dikkat edersin olur biter stres daha kötü bebekler için...merhaba arkadaşlar.sabah kontrole gittik.moralim çok bozuk ya.23.haftadayım doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.ilk aylar bulantı ve çıkarma çok olmuştu.52 iken 47 kilo olmuştum.ayrıca dişlerim çok ağrıyordu ki hala öyle.yeni yeni iştahım açıldı.şimdi 51 kiloyum.çok canım sıkılıyor.ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar :)
4 boyutlu ultrasona girdik sabah :) Melegim çok tatlıydı. Aynı abisine benziyor ya :) Alnı, gözleri aynı :) İyice büyüdügü için artık net anlaşılıyor :)
Maşallah 820 gr. olmuş. Doktorumuz haftasına göre iri dedi. İnşallah böyle devam eder :)
çok teşekkürler arkadaşlar.ne yapsamda ne düşünsem de içimdeki sıkıntı gitmiyor.bebeğim için GERİ lafını duymak çok üzücümafoldumben