2011 Şubat Anneleri

kızlarr ben aldım ama a101 den aldım ben bim dekilere de baktım aynı a101dekiyle
güzeldi yani mükemmel değil tabiki 7 liraya ne kadar iyiyse o kadar iyi ama ben begendim

hediyemi almaya giderken karşıma 101 çıktı daha önce hiç gitmemiştim
merak ettim battaniyeyi bi bakiim dedim :D oğluşumun ananesi yanımdaydı :) hemen alalım dedi, olmadı dışarda falan kullanırız dedii
biz de yeşil aldıkkkk red_cake teyzesi :D

çok teşekkürler arkadaşlar.ne yapsamda ne düşünsem de içimdeki sıkıntı gitmiyor.bebeğim için GERİ lafını duymak çok üzücümafoldumben

Bencede canım hiç üzülme, benim doktorum gelişimine göre haftasını söylüyordu. onların hesaba göre 24 haftalık olması gerekiyordu ama 23 haftalık gidiyor gelişimi
bizim he4saba göre de 22 yasa 23 haftalık olmalı :) o yüzden ölçümler doğru gösteriyo :) sen takılma hiç geri lafına belki seninde bizim gibidir :)

bende yoga yapmayı çok istiyorum ama bulunduğum şehirde maalesef bu tür kurslar yok:(
Ebru şallının hamile pilatesi çıktıysa onu alayım bari

ayy nesli çook güzelllll olmuşşş bak heves ettimmm yapabilir miyim acabaa

bana gelen pakette

1- mektup
2- bebeğimi beklerken kitapçığı
3-milupa bebek çorbaları tanıtım kağıdı %30 indirim kuponu
4- nivea ürünleri %25 indirim kupanları
5- philips avent emzirme rehberi kitapçığı.2 tane göğüs pedi krem numunesi
6-nıvea baby pişik önleyici krem şampuan numunesi ve ıslak mendil
7- emziren anneler içn süt artırıcı bitki çayı numunesi 1 tane minnacık

cıkss cd yok

ne kadar zamanda geldi canım ben de üye olmuştum bana bişi gelmedi milupadan :(

yaa kızlar şu bim den yada a101 den aldığınız battaniyelerin resmini koysanıza çok merak ettim doğrusu benim dışarı çıkmaya hiç fırsatım olmadıboshayallersmile

slm kızlar..
geçmişi okumadan bir yazayım dedim.. İstanbula gittik,geldik.. Eminönünde havuzlu hana gittim. Fiyatlar bana pahalı geldi. Tek cazip gelen bebek için herşein bir arada olmasıydı. Kendime 2 tane lohusa takımı aldım. Biri kırmızı diğeri mavi krem ama çook çook içime sindi.
Dönüştede tekrar doktora gittim. Bebeğimin organlarını incelettik. Bir bakıma ayrıntılı gibi bişi oldu. Çok şükürr herşeyimiz ii çıktı..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeğimmmmm 935 gr çıkarak beni şok etti:) kocaman olmuş benim oğlum.. 26+5 çıktım yani 1 hafta önde çıktım ilk kez:) doğum tarihimizde ocak olarak değişti..

Merhaba Arkadaşlar

50 gr şeker yükleme testi yüksek çıkıp 100 gr yükleme yaptıran var mı aranızda?

bnim yüksek çıktı cnm ptesi tekrar edilcek..

arkadaşlar bugün migrosta gördüm çantası ve içindeki ürünlerle birlikte 45 tl. ama kararsız kaldım. sizce nasıl uygun mu? çantasında kararsız kaldım bir büyük birde önde gözü var. yanlarıda cepli biberon falan koymak için..

ben 40 tl ye aldım cnm..

a101 de bebek küvetide varmıyş yaa şimdi netten baktımda 9 lira uygunmuki küvet fiyatlarında haberi olan varmı.gerçi geçen haftaymış kalmamıştır

cnm ben de geçenlerde bizim burdaki karpa die bir marketten 5,5 a aldım. Balık şeklinde we çok güzeldi.

ben de bi heves gittim yok:(((
bitirmişler:((((
ama annem güneşli de aziz bebenin fabrika satış mağazasına gitmiş
ordan almış 2 tane 10 ar lira:))))))))))))))))))
sonra iyiki de bulamamışım dedim
evde de 3 tane battaniye vardı etti 5 yeter heralde
iyi geceler herkesee

slm kızlar..
geçmişi okumadan bir yazayım dedim.. İstanbula gittik,geldik.. Eminönünde havuzlu hana gittim. Fiyatlar bana pahalı geldi. Tek cazip gelen bebek için herşein bir arada olmasıydı. Kendime 2 tane lohusa takımı aldım. Biri kırmızı diğeri mavi krem ama çook çook içime sindi.
Dönüştede tekrar doktora gittim. Bebeğimin organlarını incelettik. Bir bakıma ayrıntılı gibi bişi oldu. Çok şükürr herşeyimiz ii çıktı..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeğimmmmm 935 gr çıkarak beni şok etti:) kocaman olmuş benim oğlum.. 26+5 çıktım yani 1 hafta önde çıktım ilk kez:) doğum tarihimizde ocak olarak değişti..

mrb canım lohusa takımlarını nerden ve nekadar aldın bende bu aralar bi gidicemde eminönüne söylersen birde oraya bakarım boş boş dolanmak istemiyorumda nbebeğin ocaman olmuş maşallah rabbim hepimizede kucağımıza almayı nasip eder işallah

busemmmcim maşallah:nazar: canım oğluşun kocaman olmuş canım ne güzel hasrette gidermişsin bizimde 15 gün kaldı oğlumu görüşümüze onu çok özledim çok merak ediyorum

Biraz gevşeme esneme hareketleri yapsan canım,
benim de ağrıyordu; hamilelik yogasına gittim 2 defa; baya iyi geldi hareketler, tavsiye ederim kızlarrr :)

sağol canım bide dediğini yatıyım inşallah biraz olsun rahatlarım

maşallahhhh canımmmm kocaamann olmuş yavrukuş :)
Biz de doktorda:nazar:ık bu sabah şimdi geldik eve :) 635 gr olmuş bizim prensimiz :):nazar::nazar::nazar: doktor haftasına göre gelişimi normal dedi :) 50 gr şeker yüklememizi yaptık bu hafta inşallah iyi çıkar sonucumuz:) öpüyorummm hepiniziii :)

maşallah:nazar: oğluşuna canımne güzel herşeyi normal gidiyor inşallah şeker yüklemenizde temiz çıkar güzel haberler verirsin bize canım

Merhaba arkadaşlar :)

4 boyutlu ultrasona girdik sabah :) Melegim çok tatlıydı. Aynı abisine benziyor ya :) Alnı, gözleri aynı :) İyice büyüdügü için artık net anlaşılıyor :)

Maşallah 820 gr. olmuş. Doktorumuz haftasına göre iri dedi. İnşallah böyle devam eder :)

maşallah:nazar: prensesine canım ya bebişler kocaman olmuş abiside çok mutlu olmuştur ayyy bende oğluşumu çok merak ediyorum acaba kime benziyor?

Busem gözünaydın canım. Maşallah bebişine :)

Fatmacım ben de alamadım battaniye. Eşim bulamamış :(

saol cnm:)

mrb canım lohusa takımlarını nerden ve nekadar aldın bende bu aralar bi gidicemde eminönüne söylersen birde oraya bakarım boş boş dolanmak istemiyorumda nbebeğin ocaman olmuş maşallah rabbim hepimizede kucağımıza almayı nasip eder işallah

amin cnm inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Lohusa takımlarımı eminönündeki havuzlu han dan aldım.. Fotolarını yarın eklerim cnm görmüş olursun..

busemmmcim maşallah:nazar: canım oğluşun kocaman olmuş canım ne güzel hasrette gidermişsin bizimde 15 gün kaldı oğlumu görüşümüze onu çok özledim çok merak ediyorum

kocaman olmuş walla cnm ben de çok şaşırdım.. Seninde görüş gününe az kalmış. inş sende sağlıklı haberlerle geliceksin. Ben daha şimdideeen çoooook özledim bile..

Teşekkürler canım ben de bakayım güzele benziyor :)

Teşekkürler canım.

Evet maşallah :)

Canım 24'den sonra tutulmuyor. Ben rapora da yazdırdım. Bu hafta tutmadım nöbet :)

canım ben 22. haftadayım bu hafta nöbetten düştüm
müdüre söyledim 6 aylık olunca nöbetten düşülüyormuş ben 6 alığım dedim oda tamam dedi
kağıt falan istemedi
eğer isteseydi yalanım çıkardı 2 hafta daha tutardım heheheheaklinialirimsmile

lal

ok kızlar çoook tşk ettim :) ohh ben de son nöbetimi tuttum öyleyse aklinialirimsmile

yaa kızlar şu bim den yada a101 den aldığınız battaniyelerin resmini koysanıza çok merak ettim doğrusu benim dışarı çıkmaya hiç fırsatım olmadıboshayallersmile

ben koydun cnm fotosunu bebişlerimize neler aldık topiğinde pembe üzerinde ayıcık deseni var.üşenmezsen bak bi ara :hulya:

Günaydın güzel anneler
hepinize kıpır kıpır tepikli güzel bir pazar diliyorum ...

slm kızlar..

maşallah busem bebeiş kocaman olmuş neredeyse 1 kg :nazar:
lohusa takımınıda güle güle kullan canım

Busem gözünaydın canım. Maşallah bebişine :)

Fatmacım ben de alamadım battaniye. Eşim bulamamış :(

Kapışmışlardır ordada :(

fns kızının odasına bayıldımmm çook güzell.. ii günlerde kullansın.

canım çoook teşekkürler
ikisini bir büyütür artık
kızım bu seneye kadar çok istiyordu anca alabildik:)

bebişlerini gören arkdaşlar maşallah diyorum hepsine yaaa artık büyüolar iice bende bi görsem oğlumu çok ösledşm daha 2 haftamız var bizimdeee ama olsun o sağlıklı büyüsünde bekelriz artık:)

Back
X