2011 Şubat Anneleri

gözün aydın canım bebişini görmüşsün ne güzel kocamanda olmuş prensesin maşallah:nazar: kansızlık içinde bende her sabah pekmezi biraz sulandırıp 1 çay bardağı içiyorum canım faydasınıda gördüm

canım benim oğlumda 2 gündür dediğin gibi çok durgun bende endişelendim ama gece bir ara uyandım oynuyordu rahatladım bende bugünde tık yok daha gerçekten okuduğumuz kötü yazılarda çok etkili bende artık okumıycam hep acaba bişey mi oldu diye korku içindeyiz ama için rahat olsun uyuyodur bebişin canım

canımcım ben geldim sen nerelerdesin özledim seniopuyorumnanaktan

biz iyiyiz canım bebişinle sen nasılsın

tşk ederim canım çok şükür allaha allah sizde hep böyle mutlu ii etsin karnım cok büyüdü bebegim pek hareketsiz çok aşagıda oynuyor sence normal mi hangi hafta yukarıda oynar yardımcı olursan ssevinirim

hafta sonu türküye genelide güneşli bir gün herkes dışarıda kocişiyle sanırım biz bebişimizle yanlız kaldık:(babamız cok uzak bir yerde calışıo:(

kızlar merhabalar hastayım 2 gündür bademciklerim şişti ve burnum tıkalı öyle bir giridim ne var ne yok diye dinlenmeye çalışıyorum
çok ayakta durunca belim acayip tutuluyor ve yürümede bile zorluk çekiyorum sizinde oluyormu
bu arada yiğitimizin ciccilerini ekledim ciciş topiğine

kızlar merhabalar hastayım 2 gündür bademciklerim şişti ve burnum tıkalı öyle bir giridim ne var ne yok diye dinlenmeye çalışıyorum
çok ayakta durunca belim acayip tutuluyor ve yürümede bile zorluk çekiyorum sizinde oluyormu

çok geçmiş olsun canımm.hadi sana iyi dinlenmelerr. buyrunnnnnnnnn

çok geçmiş olsun canım...ara ara benim belimde tutuluyor çok ayakt durunca seni çoook ii anlıyorum

doktor bir ay sonraya randevu verdi.yeni değerlere göre söyleyecek nedenini.o anda çok fazla bişey soramadım kelimeler boğazımda düğümlendi zaten konuşamadım.inanır mısınız geri lafından sonra söylenenleri de hatırlamıyorum.

tşk ederim canım çok şükür allaha allah sizde hep böyle mutlu ii etsin karnım cok büyüdü bebegim pek hareketsiz çok aşagıda oynuyor sence normal mi hangi hafta yukarıda oynar yardımcı olursan ssevinirim

canım benimde bebeğim 2 gündür durgun ve hep aşağıda oynuyor hiç yukarı çıkmadı ama bu aralar durgun olması normalmiş aşağıda oynamısınıda 15 gün sonra randevum var dr sorucam o zaman sana neden olduğunu detaylı yazarım canım

hafta sonu türküye genelide güneşli bir gün herkes dışarıda kocişiyle sanırım biz bebişimizle yanlız kaldık:(babamız cok uzak bir yerde calışıo:(

benimde eşim bugün işe gitti bizde oğlumla yalnız oturuyoruz:((

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol vitaminli almaya çalış dinlen kendini fazla yorma canım

doktor bir ay sonraya randevu verdi.yeni değerlere göre söyleyecek nedenini.o anda çok fazla bişey soramadım kelimeler boğazımda düğümlendi zaten konuşamadım.inanır mısınız geri lafından sonra söylenenleri de hatırlamıyorum.

canım inşallah bir ay sonra iyi sonuçlarla güzel haberlerle gelirsin 1 hafta geri olması şuan çok önemli değil inşallah gittiğinde tam haftasında olur kendini üzüp yıpratma bebişinide üzme onlar bu aylarda artık bizleri çok iyi hissediyorlar canım

günaydınn kızlar,nasılsınız ?
gülşahcım maşallah kocaman olmuss bebişin :nazar:

ne zman 1 kg fln olucak bu bebişler ?

bilmiyorum ki canım olurlar önümüzdek ay şimdiden zorlanıyoruz taşımada bakalımm ilerde nolcakkk bugün biz babamızla bebek sepeti süslemeye başladık yarısını tamamladık resim eklmek istiyorum ama pikselimi fazla geliyor anlamadım iki bilgisayardanda hata veriyor bir sürüde cicileri var kızımın biri bana yardım etsin....

canım benimde bebeğim 2 gündür durgun ve hep aşağıda oynuyor hiç yukarı çıkmadı ama bu aralar durgun olması normalmiş aşağıda oynamısınıda 15 gün sonra randevum var dr sorucam o zaman sana neden olduğunu detaylı yazarım canım

benimde eşim bugün işe gitti bizde oğlumla yalnız oturuyoruz:((

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol vitaminli almaya çalış dinlen kendini fazla yorma canım

canım inşallah bir ay sonra iyi sonuçlarla güzel haberlerle gelirsin 1 hafta geri olması şuan çok önemli değil inşallah gittiğinde tam haftasında olur kendini üzüp yıpratma bebişinide üzme onlar bu aylarda artık bizleri çok iyi hissediyorlar canım

keşke benmkide işe gitseydi akşam gelseydi cok uzak kötü bir yerde görev yapıo neye üzülecegimi şaşırdım eşim tarafıda bu şehirde degil hamileyken insanın eşi olmadımı cok zor

nur yasemn canım doğum devtte mi özelde mi düşünüyorsun bizim civar hast. sıkıntılı ben zeynep şakir dogum evi düşünüyorum bu hast. ii mi acaba bir bilgisi olan veya hast tavsiyesi olan varmı acaba arkadaşlar

selam canım benim de ilk tecrübem;))
ama melocum senin için netten şunu buldum;meslektaşıma olsun o kadar yardımım;))
kasım başında sağlık ocağına gidicem aşı için, yine sorup yazarım sana doğrusunu.

""7. aydan sonra her ay 1 kupon olmak üzere toplam 6 tane kupon veriyor sağlık ocagı ve her kupon 12 lt süt değerinde anlaşmalı marketen alınıyor.""
sağol bebişim bu bilgi tüm topiğe yeter.demekki 7.aya girer girmez sağlık ocağınaaaa
kızlar banada milupadan paket geldi ayy çok sevindimmmzemuszemus
ben de olmuştum bana da gelir miki
kızlar yaa benm gögsümden sıvı geliyo yani sıkınca görmüştüm bir kere ama normalde de akmış üst atletimde tam göüs ucunda sarımsı bi leke olmuş kurumuş sonra sizdede oluyomu öle şeyler
çoğu kişinin oluyormuş canım
iyi günler kızlar nasılsınız ben bugün iyiyim şükür ananem iyiymiş....
neslicim patiğin çok güzel olmuş güzel günlerde giydir prensese.kızım olsaydı bende örerdim ama biz başk modellere bakalım en iyisi..
nurberracım sizinde park yatağınız hayırlı olsun
hadi gözün aydın canım,inşallah daha da iyileşir
tatlışlar ben çıkıyorum buay kasık ağrım yok çok şükür diyodum ama bugğn hafiften yne başladı ay ne zmandır hiç olmuyodu rahhattım ama bebişimin tekmelerini hissedince çok şükür diyorum o ii olsunda artık ağrıda olsa dayanırız Allahın ziniylee
öptüm hepinizi battaniyemi aliim uzaniim ben :)
canım ben şunu anladım karnımız büyüdükçe ve üşüttükçe kasıklarımız ağrıyor
kızlarr ben aldım ama a101 den aldım ben bim dekilere de baktım aynı a101dekiyle
güzeldi yani mükemmel değil tabiki 7 liraya ne kadar iyiyse o kadar iyi ama ben begendim
ben de aldım
Merhaba arkadaşlar :)

4 boyutlu ultrasona girdik sabah :) Melegim çok tatlıydı. Aynı abisine benziyor ya :) Alnı, gözleri aynı :) İyice büyüdügü için artık net anlaşılıyor :)

Maşallah 820 gr. olmuş. Doktorumuz haftasına göre iri dedi. İnşallah böyle devam eder :)
yavrum teyzesinin kuzusu maşallahhh
saol cnm senin bebişin de güle güle giysin inş :nazar:

kızlar ya şimdi gerçekten 24. hafta dolunca düşüyomuyuz nöbetten? 6.ay 26. haftada doluyo ya ben pek bi kararsızım önüme gelene ne zaman düşücem nöbetten diye soruyorum :1: yönetmelikte doğuma 3 ay kala yazıyo ya. siz şimdi 24. hafta dolunca tutmayacakmısınız? sizi emsal göstereyim ben de bari sempatiksalakcinni
melocum süpersin :lepi: cuma gününe gelen resmi tatilleri pek bi sevmişimdir zaten ama bu 29 ekim beni nöbetimden kurtarıyo ya daha bi sevindim buna delikafadulden
evet canım hadi geçmiş olsunn
gözünaydın canım
maşallah kızı büyütmüşsün:ecrin_bebek:
canım ben 22. haftadayım bu hafta nöbetten düştüm
müdüre söyledim 6 aylık olunca nöbetten düşülüyormuş ben 6 alığım dedim oda tamam dedi
kağıt falan istemedi
eğer isteseydi yalanım çıkardı 2 hafta daha tutardım heheheheaklinialirimsmile
lal
ben de yalan söyledim yaaa....1 hafta eksik kalıyor,doktorda raporunu haftasında yazarım dedi diğer doktorumdan almayı deneyeceğim
bende yoga yapmayı çok istiyorum ama bulunduğum şehirde maalesef bu tür kurslar yok:(
Ebru şallının hamile pilatesi çıktıysa onu alayım bari
fatma,daha yeni bir arkadaşımızın kızı aksaraydaki polis okulunu kazandı
slm kızlar..
geçmişi okumadan bir yazayım dedim.. İstanbula gittik,geldik.. Eminönünde havuzlu hana gittim. Fiyatlar bana pahalı geldi. Tek cazip gelen bebek için herşein bir arada olmasıydı. Kendime 2 tane lohusa takımı aldım. Biri kırmızı diğeri mavi krem ama çook çook içime sindi.
Dönüştede tekrar doktora gittim. Bebeğimin organlarını incelettik. Bir bakıma ayrıntılı gibi bişi oldu. Çok şükürr herşeyimiz ii çıktı..
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeğimmmmm 935 gr çıkarak beni şok etti:) kocaman olmuş benim oğlum.. 26+5 çıktım yani 1 hafta önde çıktım ilk kez:) doğum tarihimizde ocak olarak değişti..
ayyyyyyyy maşallah yaaaaa...yaramış yediklerin
2 yemek kaşığı bala yarım limon sıkı ye,yerken de boğazında beklet hemen geçiriyor ben öyle kurtuldum

kızlar merhaba...
dün kontrol vardı.
**bebeğimi 45dakika dıdık dıdık inceledi doktor ,çok şükür herşey normal
**benden bebeğe kan götüren damara bile baktı nasıl kan akıyor fışır fışır
**normal dedi 486 g ve 26 cm olmuş kızım
**bana gelince 5 kilo daha alıp 83 kilo olmuşum ,doktor boyun uzun olduğu için(173)en fazla 90la doğuma girmen gerek dedi.6ayda 12 kilo almış oldum
yediklerime dikkat etmeye başlıyorum

kızlar merhaba...
dün kontrol vardı.
**bebeğimi 45dakika dıdık dıdık inceledi doktor ,çok şükür herşey normal
**benden bebeğe kan götüren damara bile baktı nasıl kan akıyor fışır fışır
**normal dedi 486 g ve 26 cm olmuş kızım
**bana gelince 5 kilo daha alıp 83 kilo olmuşum ,doktor boyun uzun olduğu için(173)en fazla 90la doğuma girmen gerek dedi.6ayda 12 kilo almış oldum
yediklerime dikkat etmeye başlıyorum

bebişinede sanada maşallah canım allahtan boy sorunu yok yoksa yuvarlanırdık bu kilolarla bende doğuma kadar 3,5 kilo dfaha alabilirmişim bende 176 boyundayım allahtan

iiyim çok şükür çok tatlı muhabbetin hoş bir insansın allah gönlüne göre versin bende 83 oldum kilomuz aynı ama sanırım haftam senden 1 hafta küçük boyum 1 70 bwnim perhiz mi yapsam deli olcam ya
sağol canım yaa...sen de öylesin.perhiz değil ama ben keyfiyetle yediklerimi azaltacağım artık
yok aynıyız ya senin sat kaçtı
22 mayıs
bebişinede sanada maşallah canım allahtan boy sorunu yok yoksa yuvarlanırdık bu kilolarla bende doğuma kadar 3,5 kilo dfaha alabilirmişim bende 176 boyundayım allahtan

evet uzun boy avantaj

Back
X