Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz iyiyiz gece uyuyamadım hiç ama bebeğimde uyumuyo yaa geceleri acaba doğunca geceleri uyumayacakmı ki sürekli hareket halinde maşallah. gündüz çok fazla hareke etmiyo neyse bizde gündüz uyuruz artık
siz nasılsınız prenses uyandımı :dance:
günaydıınn yesimm ayy ne güzel pastalar börekler yparsın sen şimdi yaa :dance: kolay gelsin
Günaydin Kizlar, güzel bir gün diliyorummm
günaydın kızlarr nasılsınızzz ben dün akşammm uğraştım ama sonunda kızımın şeker sepetini bitirdim birazdan albüme koyucam bakarsınız cok güzel oldu teyzeleri...
günaydın güzel anneler ,hepinize mutlu,sağlıklı sabahlar
şimdi geçmişi okumaya geri dönüyorum
sevgiler,
iyi demek istiyorum ama kızlar kasıgımda ağrı varrr cok sızlıyor. bebek speti resminide ekleyemedim hata veriyor yaa uffff
Maşallah canım oğluşun aman bırak hareket etsin ya etmeyincede neden etmiyor diyoruz
Teyzesi kızım 7'de uyandı bu sabah pek kıpır kıpır babasına oyun yaptı hep
Babası elini koyuyor tekmelemiyor babası elini çekiyor tekmeliyor sabah sabah güldürdü yumurcak bizi
Bak şimdi gene bir tepik attı senin oğluşa :))
Günaydın güzel anneler. Nasılsınız bu sabah bebişleriniz nasıl
iyi demek istiyorum ama kızlar kasıgımda ağrı varrr cok sızlıyor. bebek speti resminide ekleyemedim hata veriyor yaa uffff
günaydınnnnnnnn sağlıklı huzurlu mutlu güzel günler herkeseeeee
saol cnm iyiyiz sizi sormali? benim bebisimde sabah 5te biraz oynadi simdi uyku moduna gecti galiba dün cok hareketliydi yok yoruldu kaydirigubbakcemile2
buarada benim kizda hep babasi elini koydugunda susuyodu cektigi anda tekmeliyodu seninki gibi dün babasi elini koydugu anda tekmelemeye basladi esimi görmeniz gerekirdi cok sevindi kocisim kaydirigubbakcemile3
karnımı kapının koluna çarptım(((((((
bilmiyorumkismile geçmiş olsun canım yaaa bebişine birşey olmamıştır ama merak etme
Çok olmuş gülşah ellerine sağlık alkisalkisalkis
karnımı kapının koluna çarptım(((((((
Eki Görüntüle 58222
buda yeleğimz ama bitmedi dahaa
saol cnm dün uğraştıımm bütün gece ama daha inciler ekliim diorumm
herkese günaydınlarrrrra.s.