Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi ben örgü yapmayi bilmiyorum galiba hayatim boyunca sadece sal ördüm oda en basitinden) ya aslinda istesem yaparim gibi geliyoda eriniyorum
isten eve gelince oturup bisiler yapmak yerine yatip dinlenmek daha cazip geliyo =)
tabiki cnm nlatırım daha öncede resmi eklemiştim istersen yine ekleyeyim cnm
Eki Görüntüle 58229
çağlayancım bu senin için..
cnm ilk 100 ilmekten başlıaksın sonra 28 sıra örüyorsun haroşe yanlardanda 20 şer ilmek kesip örmeye devam ediyorsun yaklaşık bir karış kadar sonra yanlara 22 şer ilmek bırakıp ortada 16 sıra kesip yan kısımlarını örüceksin iki tarfıda ördükten sonra birleştireceksin.
çok güzel olmuş canım eline sağlık
Teşekkür ederim canım yazıyorum hemen örneğin ölçelerini opuyorumnanaktan
Maşallah canım oğluşun aman bırak hareket etsin ya etmeyincede neden etmiyor diyoruz
Teyzesi kızım 7'de uyandı bu sabah pek kıpır kıpır babasına oyun yaptı hep
Babası elini koyuyor tekmelemiyor babası elini çekiyor tekmeliyor sabah sabah güldürdü yumurcak bizi
Bak şimdi gene bir tepik attı senin oğluşa :))
Günaydın güzel anneler. Nasılsınız bu sabah bebişleriniz nasıl
günaydınnnnnnnn sağlıklı huzurlu mutlu güzel günler herkeseeeee
herkese günaydınlarrrrra.s.
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?
Çağlayan'cım ordamısın?
Ben hediyemi gönderen arkadaşa nasıl teşekür edicem. Bende mail adresi yok. Ulaşma şansım varmıdır?
Dünde sormuştum ama cevabını bulamadım(
iyiyiz güzelim sen nasılsın bebiş nasıl annesi:ecrin_bebek:
Maşallah canım oğluşun aman bırak hareket etsin ya etmeyincede neden etmiyor diyoruz
Teyzesi kızım 7'de uyandı bu sabah pek kıpır kıpır babasına oyun yaptı hep
Babası elini koyuyor tekmelemiyor babası elini çekiyor tekmeliyor sabah sabah güldürdü yumurcak bizi
Bak şimdi gene bir tepik attı senin oğluşa :))
Günaydın güzel anneler. Nasılsınız bu sabah bebişleriniz nasıl
kızlar bir sorunum vr kasıklarım ve belim cok agrıyor adet sancısı gibi sizdede oldumu hiç