2011 Şubat Anneleri

ayy bu sepet çok kokoş olmuş ellerıne sağlık güle güle kullan bakalım bebişinle

teşekkür ederim kızlar ben kendim yaptım bozupta almaya değmez okadar para veripte kına sepetimi bozmustum ama bozdugumda karşıma bildiğimiz naylon sepet cıktı onu beyaz saten kumaşla kapladım kulplarına kurdele sardım etrafını tülledim basit uğraşması eğlencelii sizde deneyin...

Çağlayan'cım ordamısın?
Ben hediyemi gönderen arkadaşa nasıl teşekür edicem. Bende mail adresi yok. Ulaşma şansım varmıdır?
Dünde sormuştum ama cevabını bulamadım :((

a.s.

cutie hediyen elime ulaştı canım,
çok teşekkür, çok beğendim olumunekankayizsmile
senin oğluna da daha iyileri olsun inşallah :emir_bebek:

yazdığı o güzel notun ve iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim.

sevgiler opuyorumnanaktan

NOT : 2011-subat-anneleri-hediyelesiyor forumuna da yazdım aynı teşekkür mesajından, seni o forumda göremeyince buraya da yazayım dedim :) hem de böylelikle mesaj sayımı dolduruyorum :smiley-cool:

günaydın güzel annişler ve prensler prenseslerrrrrrrrrr:)

gülşahh canım benmde oluyo bazen o regl sancıları gibi çok fena biliyorum insan psikolojik olarak kötü oluyo ama Allahın ziniyle geçer tatlım yaşanıyo yaniiii

Doktotrumu arasammı cnm taktım ben şimdi

cnm nasıl rahat hissedeceksen ama inanki bnmde aynı şekilde çok oldu daha geçenlerde yine regl sancım oldu sanki oldum olucam gibi battaniye sardım karnımdan itibarren biraz sıcak ttuttum aynı regl gününün halsizliği isteksizliği vardı içimde ama ertesi gün geçti şükür bnm daha öncelerde de çok oluyodu ve çoğu kez gitmiştim doktora ama hep normal diyip yolluyodu bende artık öel düşünüyorum ama tedirginliğini anlıyorum istersen ara cnm diyeceği normal bunlar olucaktır içini rahatlatt

kızlar belki kaç kere soruldu ama sayfaları bulamam şimdi kullandığınız magnezyum tabletini adı neydi hani şu suya attığınız bnm kramplar başladı ve çok fenaydı korkuyorum bidaha olmaz inş yaa çok zorduu :(

selam güzel anneler tüm müdahalelere telefona kapı ziline rağmen bu saate kadar uyudummm

valla güzelde uyumuşum bir milyon tane rüya gördüm ama olsunnnn

kahvaltımı yapıyorum şimdide.valla mutfak kalkmış gidiyorrrr ev süpürülecek akşama annemle ablam gelecek memleketten iş çok aslında amaaaaa

Çağlayan'cım ordamısın?
Ben hediyemi gönderen arkadaşa nasıl teşekür edicem. Bende mail adresi yok. Ulaşma şansım varmıdır?
Dünde sormuştum ama cevabını bulamadım :((

Canım dün ben sana yazdım ama görmedin galiba cevapı
Hediye topiğimize yazacaksın tüm katılan arkadaşlarımız görecek.
Hem hediyesinin resmini çekeceksin hemde kimden geldiğini oraya yazacaksın bizlerde görmüş olacağız opuyorumnanaktan

çağlayancım valla bize bebişlerimize aldıklarımızı eklettin göbişlerimizi eklettin ama sen hiç resim eklemiyorsun darılacağım valla :)))))) saklama kızçeni bu kadarr

cnm magnesıum diasporal adı
saol cnm aliim bugün hemen

selam güzel anneler tüm müdahalelere telefona kapı ziline rağmen bu saate kadar uyudummm

valla güzelde uyumuşum bir milyon tane rüya gördüm ama olsunnnn

kahvaltımı yapıyorum şimdide.valla mutfak kalkmış gidiyorrrr ev süpürülecek akşama annemle ablam gelecek memleketten iş çok aslında amaaaaa

günaydınnnn sedacım bnmde aynen sularda yok sinir oldum yaa bari evi süpiriim azcık gözüm açılsın çok fena bi halde ev öünkü

çağlayancım valla bize bebişlerimize aldıklarımızı eklettin göbişlerimizi eklettin ama sen hiç resim eklemiyorsun darılacağım valla :)))))) saklama kızçeni bu kadarr

:kedi::kedi:
Çok utandım bak şimdi sen böyle söyleyince bu akşam yeni aldıklarımızın resmini çekiyim,göbişide çekiyim akşam yarın sabah ekliyim neslicim :kedi:

nuırberra sağlık ocağınada yazdırabilkirsin.sağlık ocağında yazdırırsan daha ucuza alırsın hastanede yazarlarsa muayene farkınıda ekliyolarmış sanırım.doktor bana öyle demişti

ben özel hastaneye gidiyorum yazdığı ilaçları özel sağlık sigortsaıyla anlaşmalı eczanelerden alıyorum bazende hiç aramıyorum sağlık ocağına gidiyorum doktor yazıveriyor.hatta bazı ilaçları vitamin mesela ücretsiz veriyor sağlık ocağı

nuırberra sağlık ocağınada yazdırabilkirsin.sağlık ocağında yazdırırsan daha ucuza alırsın hastanede yazarlarsa muayene farkınıda ekliyolarmış sanırım.doktor bana öyle demişti

ben özel hastaneye gidiyorum yazdığı ilaçları özel sağlık sigortsaıyla anlaşmalı eczanelerden alıyorum bazende hiç aramıyorum sağlık ocağına gidiyorum doktor yazıveriyor.hatta bazı ilaçları vitamin mesela ücretsiz veriyor sağlık ocağı

çok saol cnm yaa öel yapiim ozaman ne gereği var özel hastaneye git yazsın falan ohooo çok sevindim buna hem vitaminimide alırım bitmişti zaten
:):)

kızlar selaaaaammmm... bana az önce milupa anne-bebek klübünden kargo geldi.
içinde emzirme,bebeğimi beklerken ve avent ürünleri ile ilgili kitapçıklar var.
1 tane milupa still-tee emziren anneler için çay eşantiyonu var. 1 mini paket nivea baby ıslak mendil,1 tane nivea pişik kremi eşantiyonu,1 tane nivea baby saç ve vücut şampuanı eşantiyonu var.
sonra bide avent'in bir kartonu çıktı onda da 2 tane avet göğüs pedi eşantiyonu ve 1 tane göğüs ucu kremi eşantiyonu var. Bideee Nivea baby'nin 6 tane ürünü için %25'şer lik indirim kuponu var.
çok sevindirik olduuuuummm :))

kızlar selaaaaammmm... bana az önce milupa anne-bebek klübünden kargo geldi.
içinde emzirme,bebeğimi beklerken ve avent ürünleri ile ilgili kitapçıklar var.
1 tane milupa still-tee emziren anneler için çay eşantiyonu var. 1 mini paket nivea baby ıslak mendil,1 tane nivea pişik kremi eşantiyonu,1 tane nivea baby saç ve vücut şampuanı eşantiyonu var.
sonra bide avent'in bir kartonu çıktı onda da 2 tane avet göğüs pedi eşantiyonu ve 1 tane göğüs ucu kremi eşantiyonu var. Bideee Nivea baby'nin 6 tane ürünü için %25'şer lik indirim kuponu var.
çok sevindirik olduuuuummm :))

Çok güzel şeyler gelmiş canım ya bende üye olmuştum ama henüz gelmedi belki banada gelir bugünlerde bekliyim bakayım :)))

Back
X