2011 Şubat Anneleri

kızlar selaaaaammmm... bana az önce milupa anne-bebek klübünden kargo geldi.
içinde emzirme,bebeğimi beklerken ve avent ürünleri ile ilgili kitapçıklar var.
1 tane milupa still-tee emziren anneler için çay eşantiyonu var. 1 mini paket nivea baby ıslak mendil,1 tane nivea pişik kremi eşantiyonu,1 tane nivea baby saç ve vücut şampuanı eşantiyonu var.
sonra bide avent'in bir kartonu çıktı onda da 2 tane avet göğüs pedi eşantiyonu ve 1 tane göğüs ucu kremi eşantiyonu var. Bideee Nivea baby'nin 6 tane ürünü için %25'şer lik indirim kuponu var.
çok sevindirik olduuuuummm :))

güzel şeyler gelmiş baya çeşit de var bana da gelmedi daha

1 tane milupa still-tee emziren anneler için çay eşantiyonu var. 1 mini paket nivea baby ıslak mendil,1 tane nivea pişik kremi eşantiyonu,1 tane nivea baby saç ve vücut şampuanı eşantiyonu var.
sonra bide avent'in bir kartonu çıktı onda da 2 tane avet göğüs pedi eşantiyonu ve 1 tane göğüs ucu kremi eşantiyonu var. Bideee Nivea baby'nin 6 tane ürünü için %25'şer lik indirim kuponu var.

evet banada geldiğinde bende çok sevinmiştim aynı şeyler var içinde.diğer markalarında hediyelerini bekliyoruz artıkın sempatiksalakcinni

canımcım gözün aydın güle güle denersiniz bebişinle inşallah... banada dün ürünlerimizi beğendimizmi diye anket göndermişler mail adresime, ürün yok ortada yalnız gelen giden :umursamaz:

:umursamaz:Neden böyle oldun bakıyım sen iştahsızlık baş gösterdi sende hastamısın yoksa ondan mı oluyor bu iştahsızlık

valla zar zor yiyorum yemek zorunda olduğum için yiyorum bebeğim için yoksa sabahtan akşama yemezsem umurumda olmaz gece uykusuzluğumda arttı çok uyanıyorum gece nasıl olcak bilmiom

AH ŞU ERKEKLER....
Sabah kahvaltıda kadın;
"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" de...di…
"Tabii, hatırlıyorum" dedi adam…
Çıktı, gitti.

Öğleye doğru kapı çalındı.
Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı…
Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen…
Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı…
Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı…

"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı…"
Adam:
"………Hadi beeeeee.".. :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla zar zor yiyorum yemek zorunda olduğum için yiyorum bebeğim için yoksa sabahtan akşama yemezsem umurumda olmaz gece uykusuzluğumda arttı çok uyanıyorum gece nasıl olcak bilmiom

Uykusuzluk sorunu bende'de var gece deliksiz bir uyku uyuyamıyorum ama iştahsızlık çok kötü bir durum sakın aç kalma canım bak bebişim için deyip ye :)))

AH ŞU ERKEKLER....
Sabah kahvaltıda kadın;
"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" de...di…
"Tabii, hatırlıyorum" dedi adam…
Çıktı, gitti.

Öğleye doğru kapı çalındı.
Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı…
Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen…
Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı…
Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı…

"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı…"
Adam:
"………Hadi beeeeee.".. :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: Çok güzeldi :)))

Selam kızlar geçmişi okumadan önce haber vereyim dedim ben hediyemi aldım resmini koydum bile merak edenler haydi hediyeleşme topiğine:)

Çok güzel şeyler gelmiş canım ya bende üye olmuştum ama henüz gelmedi belki banada gelir bugünlerde bekliyim bakayım :)))

güzel şeyler gelmiş baya çeşit de var bana da gelmedi daha

gelir inşallah size de kızlar... hani gelenler öyle çok bişi değil ama insan seviniyo ne olursa olsun :))

evet banada geldiğinde bende çok sevinmiştim aynı şeyler var içinde.diğer markalarında hediyelerini bekliyoruz artıkın sempatiksalakcinni
başka hangileri var canım? :))

Bu arada kızlar ben dişimden dolayı çok acı çekiyorum :( dün gece buz koydum falan. sağ üst yirmilik dişim sanırım çene kemiiğime batıyor ve apse yaptı. ağzımı belli bir noktaya kadar açabiliyorum.ekmek falan çiğnemek cehennem azabı gibi resmen.
Bugün dişçiye gidip danışıcam.Bakalım ne yapabiliriz.

gelir inşallah size de kızlar... hani gelenler öyle çok bişi değil ama insan seviniyo ne olursa olsun :))

başka hangileri var canım? :))

Bu arada kızlar ben dişimden dolayı çok acı çekiyorum :( dün gece buz koydum falan. sağ üst yirmilik dişim sanırım çene kemiiğime batıyor ve apse yaptı. ağzımı belli bir noktaya kadar açabiliyorum.ekmek falan çiğnemek cehennem azabı gibi resmen.
Bugün dişçiye gidip danışıcam.Bakalım ne yapabiliriz.

molfix prima vb bebekle alakalı yerlerede üye oldum benaklinialirimsmile hani onlarda bu tip şeyler yollarlarsa fena olmazsempatiksalakcinni açığım bu tür şeyleere:1:

a.s.

cutie hediyen elime ulaştı canım,
çok teşekkür, çok beğendim olumunekankayizsmile
senin oğluna da daha iyileri olsun inşallah :emir_bebek:

yazdığı o güzel notun ve iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim.

sevgiler opuyorumnanaktan

NOT : 2011-subat-anneleri-hediyelesiyor forumuna da yazdım aynı teşekkür mesajından, seni o forumda göremeyince buraya da yazayım dedim :) hem de böylelikle mesaj sayımı dolduruyorum :smiley-cool:

Canım çok sevindim nazik mesajın için çok teşekkür ederim. Keşke tanışabilme fırsatımızda olsa eminim konuşucak çok şeyimiz olur :))
Güzel günlerde kullansın tatlı kızın. Öpüyorum zemuszemus

kızlar bebeğim babasına çok tepki veriyor...ilk zamanlar tesadüftür diye düşünmüştüm ama resmen onun sesini duyunca tepki veriyor.

uzaktan sesini ayırtedemiyor sanırım karnıma yaklaşıp seslenince hareketsiz olan bebek birden hareketleniyor.sonra duruyor babası tekrar konuşuyor ondan sonra bidaha hareketleniyor.

aman aman eşimin bir hoşuna gidiyor bir hoşuna gidiyor aayy görmeniz lazım.herkese söylüyoo.beni tanıyo tepki veriyo falan diye.tabi benimde çok hoşuma gidiyor.ikiside çok hoş oluyorlar

Hediyeleşme topiğinin linki ve son tablo kaçıncı sayfada kızlar?

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor-28.html

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi-12.html

1.Sayfa sürekli güncelleniyor canım burdan bakabilirsin

kızlar bebeğim babasına çok tepki veriyor...ilk zamanlar tesadüftür diye düşünmüştüm ama resmen onun sesini duyunca tepki veriyor.

uzaktan sesini ayırtedemiyor sanırım karnıma yaklaşıp seslenince hareketsiz olan bebek birden hareketleniyor.sonra duruyor babası tekrar konuşuyor ondan sonra bidaha hareketleniyor.

aman aman eşimin bir hoşuna gidiyor bir hoşuna gidiyor aayy görmeniz lazım.herkese söylüyoo.beni tanıyo tepki veriyo falan diye.tabi benimde çok hoşuma gidiyor.ikiside çok hoş oluyorlar

Ne kadar güzel canım babası olacak senin bebiş tam benimkide oyun yapmayı seviyor adamcağıza yazık görüyor tepiklediğini ama elleyince konuşunca susuyor çekince başlıyor tepiklemeye sırnaşık şey

Finlandiya'da yaşayan sanat meraklısı Adele Enersen'ın 2 aylık kızı Mila'nın uyku hallerini paylaştığı blog, internette tıklanma rekoru kırıyor.
32 yaşındaki anne, minik kızının uyurken birbirinden farklı ve renkli konseptlerde fotoğraflarını çekip her gün sitesine yüklüyor.

fotoğraflara bu linkten bakabilirsiniz.okadar hoşkiii bayıldıımmm

Sanatsever anne ve yapabilecekleri...:) - Korkma.NET - Korkma Sen de Paylaş Forum

Süper olmuş resimlerin hepsi bebiş çok şanslıymış annesinden ona büyüdüğünde çok güzel hatıralar kalacak

Back
X