kızlar dün dinleme telszi aldım bir eksik daha tamam
al al bitmiyor bu eksikler kızlar
Klasik Bebek Telsizi
canım çok güzel benimde ihtiyacım olucak acaba fiyatı nekaadar:1rolleyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik Bebek Telsizi
esracım ben kına sepetimi bozmuştum ya onu bi güzel saten kumaşla kapladım üzerine kumaşcıdan birde pembe tül almıştım onunla kapladım kulbuna ilk kurdaleyle sardım kenarlarına pembe tüyle diktim kenaarına pazarda gördüm bebekler aslında nahtarlıktı aklıma geldi hemen aldı inci geçrdim saplarından cok kolay oldu benim için.
Eki Görüntüle 58275
esracım buda boncuklu halii canım
aynen kına sepetim duruo bende mavi saten mavi tül alıım ama tüyü nerden bulcam ben yaa burda yoktur ki gri incim de var evde bebek figürüne kaldı iş bide tüye bende yapabilirim sanırsaam
acaba kaç metre kumaş yeter ayy heyecan bastı beni bide neyle yapıştırdın sağlam olsun die soruom
afiyet olsun yarasın bebişine
afiyet olsun
bebişine yarasın
Eki Görüntüle 58275
esracım buda boncuklu halii canım
Burdayım canım yelek tarifi verdi bak resmini ekliyim hemen Gülşah kendi bebişine örmüş bunu bende tarifini istedim canım
dillerim_lal, esraa47, fns93+, imp, mavi3, nesli81, selinn_1687, sevim_li, tombii, zehra1715
kızlar merhaba
hediyeleşme topiğindeydim ne güzel ulaşmaya başlamış hediyeler
bende dün gönderdim 28 inde elinde olacak arkadaşın inşallah
Klasik Bebek Telsizi
esracım ben kına sepetimi bozmuştum ya onu bi güzel saten kumaşla kapladım üzerine kumaşcıdan birde pembe tül almıştım onunla kapladım kulbuna ilk kurdaleyle sardım kenarlarına pembe tüyle diktim kenaarına pazarda gördüm bebekler aslında nahtarlıktı aklıma geldi hemen aldı inci geçrdim saplarından cok kolay oldu benim için.
gelir inşallah size de kızlar... hani gelenler öyle çok bişi değil ama insan seviniyo ne olursa olsun :))
başka hangileri var canım? :))
Bu arada kızlar ben dişimden dolayı çok acı çekiyorumdün gece buz koydum falan. sağ üst yirmilik dişim sanırım çene kemiiğime batıyor ve apse yaptı. ağzımı belli bir noktaya kadar açabiliyorum.ekmek falan çiğnemek cehennem azabı gibi resmen.
Bugün dişçiye gidip danışıcam.Bakalım ne yapabiliriz.
benimde çok hoşuma gitti hemde basit geldi
bende başlayayım barizemuszemus
açıklama için teşekkürlera.s.
merhaba canım
çok heyecanlıyız hepimiz
inşallah herkes hediyesini beğenirdelikafadulden
güle güle kullanın canım
sen baya bişeyler aldın maşallah
benimde kızımdan kalnalar var herşeyimiz tamamalkisalkisalkis
maşallah canım ya
hazırlara 25-30 tl vermeye ne gerek
ama bendede hiç el becerisi yokki![]()
ah ah canım aynen ayne el becerim yoktur bu konuda ama denicem inş olur
Burdayım canım yelek tarifi verdi bak resmini ekliyim hemen Gülşah kendi bebişine örmüş bunu bende tarifini istedim canım
Çok güzel olmuş gülşahın ellerine emeğine sağlık....
gülşah nasıl yaptığınıda yazarmısın çok merak ettim
fatmacım bu yeleğin örneğini yazdı diye biliyorum
:1hug:
Bebek telsizin çok güzelmiş ne kadara aldın canım onu
Finlandiya'da yaşayan sanat meraklısı Adele Enersen'ın 2 aylık kızı Mila'nın uyku hallerini paylaştığı blog, internette tıklanma rekoru kırıyor.
32 yaşındaki anne, minik kızının uyurken birbirinden farklı ve renkli konseptlerde fotoğraflarını çekip her gün sitesine yüklüyor.
fotoğraflara bu linkten bakabilirsiniz.okadar hoşkiii bayıldıımmm
Çok güzel ve çok yaratıcı resimler olmuş.Bravo kadına...Bebek te ne kadar şirin...
teşekkür ederim cnm daha güzelleri sizin olsun biz bu hafta yaseseyle buluşucaz onunla çarşıya inip bebek şekeri kapı süsü bakıcaz kızlar...
sepet çok cici olmuş valla eline sağlık
benim kayıvalidem yapacağı için neyseki onu düşünmeyeceğim allahtanama yapan için çok güzel olur herhalde çok zevklidir helede insan kendi bebeği için yapıyorsa dahada bir zevkli olur
canım 110 tl den indirimli 82 tl ye aldım
ateş ölçer ve hava nemlendirici almak istiyorum şimdide onlarda çok önemliler daha onlara karar veremedim
hergün çarşıya inemiyorum ki işten dolayı işten çıkıncada akşam oluyor gezmeye değmiyor hemen kapanıyor heryer haftasonları bakarak birşeyler tamalıyoruz işte