2011 Şubat Anneleri

teşekkür ederim cnm daha güzelleri sizin olsun biz bu hafta yaseseyle buluşucaz onunla çarşıya inip bebek şekeri kapı süsü bakıcaz kızlar...

Ahh ahhh ben benim kızlarla buluşıyımda alışverişim eksik kalsın.Siz ne kadar güzel planda yapmışsınız bizede anlatırsınız artık dönüşte :)))

sepet çok cici olmuş valla eline sağlık
benim kayıvalidem yapacağı için neyseki onu düşünmeyeceğim allahtanama yapan için çok güzel olur herhalde çok zevklidir helede insan kendi bebeği için yapıyorsa dahada bir zevkli olur

canım 110 tl den indirimli 82 tl ye aldım
ateş ölçer ve hava nemlendirici almak istiyorum şimdide onlarda çok önemliler daha onlara karar veremedim
hergün çarşıya inemiyorum ki işten dolayı işten çıkıncada akşam oluyor gezmeye değmiyor hemen kapanıyor heryer haftasonları bakarak birşeyler tamalıyoruz işte

Fiyatı gayet güzelmiş canım çokta pahalı değil.
Hava nemlendirici benim ablamda var çocuklar için almışlardı bende ondan alıcam bir sorun yaşarsam eğer,
Ateş ölçer konusunda bende kararsızım daha almadım ama artık almak lazım

evt canım zaten biz arkadaşız alırmyız bilmiyorum aklmızda olsun die bi dolaşalı istiyorum kapı süslerine bakalım belki kolaysa yapımı onuda yaparım kaydirigubbakcemile2

Bende kendim yapmayı düşünüyorum kapı süsümü elimden gelir benim de kına sepetimidekendim yapmıştım.Hem bu daha zevkli olur minik bebeklerimiz için yapıcaz çünkü....

Ahh ahhh ben benim kızlarla buluşıyımda alışverişim eksik kalsın.Siz ne kadar güzel planda yapmışsınız bizede anlatırsınız artık dönüşte :)))

Evet Çağlayancım dimibir buluşsak ne güzel olacak:))) Dün akşam da bekledik ama uygun olmadınız sanırım...Cumartesi Yalovadayım ayarlarasanız buluşabiliriz...

Çok güzel canım güzel günlerde kullanın

Evet Çağlayancım dimibir buluşsak ne güzel olacak:))) Dün akşam da bekledik ama uygun olmadınız sanırım...Cumartesi Yalovadayım ayarlarasanız buluşabiliriz...

Ahh canım sorma dün akşam biz geldik aslında ama geldiğimiz gibi geri döndük desem yeridir eşim sadece pazara çıktı kayınpederimin yanına birşey aldı ve sonra geri döndük dün akşam çok sancılı karın ağrısı ve bacak kramp'ı yaşadım kitlendim resmen onun için
bulaşamadık maalesef
Cumartesi günü bursaya gidiyorum ben bebiş alışverişi için halede gidecekti galiba önümüzdeki hafta yapalım olmazsa buluşalım artık :)))

kızlar hepinize selamlar..nasılsınız bakalım..geçmişi detaylı okuyamadım..hediyeler gelmeye başlamış...güzel bir paylaşım oldu bence:))))))))))
okuldan geldim..dinleniyorum..git gide daha çabuk yorulmaya başladım..gece uyku problemimizde var.
neyse gönüller hoş olsun gerisi önemli değil..bebişler sağlıklı olsun da...
öpüyorum sizi ve tatlı bebişlerinizi...

Back
X