2011 Şubat Anneleri

kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm

Canım dikka et endişelenme.Progestan hormonlarla ilgili bir ilaç diye bliyorum.Bende hamilelikten önce kullanmıştım o ilacı.Ama sen kendini sakin tut iyi düüşün iyi olsun canım.Hadia.s. yarın güzel haberler getiricen inşallah bize...

selam kızlar, ne güzel hediyeler yollanmaya başlamış. heyecan artmış. ben de bu sabah gönderdim, yarın ulaşmış olur sahibine.

Eki Görüntüle 58222
buda yeleğimz ama bitmedi dahaa

sepet ve yeleğin çok güzel olmuşi ne marifetlisin bravo gülşahcım.

kızlar selaaaaammmm... bana az önce milupa anne-bebek klübünden kargo geldi.
içinde emzirme,bebeğimi beklerken ve avent ürünleri ile ilgili kitapçıklar var.
1 tane milupa still-tee emziren anneler için çay eşantiyonu var. 1 mini paket nivea baby ıslak mendil,1 tane nivea pişik kremi eşantiyonu,1 tane nivea baby saç ve vücut şampuanı eşantiyonu var.
sonra bide avent'in bir kartonu çıktı onda da 2 tane avet göğüs pedi eşantiyonu ve 1 tane göğüs ucu kremi eşantiyonu var. Bideee Nivea baby'nin 6 tane ürünü için %25'şer lik indirim kuponu var.
çok sevindirik olduuuuummm :))

benimki de dün geldi, hepsinden azar azar;) pek cimri çıktılar ama hiç yoktan iyidir.
bu arada geçmiş olsun canım, çok kişi var hamileyken diş çektiren endişelenme hiç.

güzel günlerde kullanın canım

ya ben yarın ve önümüzdeki günlerde evde olamayacağımmmm nasıl olacak o iş bilmiyorummm..hangi kargo olduğunu bilsem gidip alırdım

bu arada damacanın kapağını açamadım ayyy bide yoruldum onla boğuşurken susuz kaldım iyimiiiii pööffff

eşim gelsin kavga edicemmm kaç gündür orda duruyodu insan açar dimiii bak susuzluk bende sinir yaptııı

kargocu "geldik bulamadık dillerim_lal hanım nerelerde geziyosunuz" diye not bırakır merak etme canım:1:

Ayyy sizi böyle meraklı görmek ne kadar güzel kızlar azıcık daha sıkın ama dişinizi ne kaldı şurda ben nasıl sabrediyorum bekliyorum :)))

ben de hepsini bilsem ben de sabrederdim çağlayancım;)))

kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm

dr. biraz fazla panikletmiş gibi geldi ama gene de dinlen tabi sen. benim de her adet dönemimde ağrım oluyor, bir iki günde kendiliğinden geçiyor canım. öyle bir şey olabilir seninki de.

Ben gidiyorum kızlar hepinize bol tepikli bir akşam diliyorum.:emir_bebek::emir_bebek:
iyi akşamlar canım.. ahh ahh bugün hasret kaldım tepiklere, pek bir sakin gene beyimiz

evet canım sabhtan beri kasıklarımda belimde ağrı var sanki adetliyim gibi

geçmiş olsun canım.doktorun önlem için şimdiden müdahale etmiş güzel bişi bak mesela bekle yarın gelde diyebilirdi.yat dinlen yarın da hemencecik git.birşey olmaz korkma.artık ağırlaştık olacak böyle şeyler hergün başka biyerimiz ağrıyacak napalım bişi kalmadıı
senysn
kargocu "geldik bulamadık dillerim_lal hanım nerelerde geziyosunuz" diye not bırakır merak etme canım

öyle deme kısss fırça atıyolar valla
geçen kargocu geldi ama yazık ogünde çok yağmur yağıyodu 2 keremi ne gelmiş son kez bidaha deneyim demiş ayy yazıkkk nasıl mahçup oldum bişi demedi ama bakışları anlattı hisselerini sempatiksalakcinni

gülşah geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma ve üşütme sakın birdaha çünkü yorulunca ve üşütünce aynen benimde adet sancısı gibi sancılarım oluyor yatıp dinlenince geçiyor aman dikkat edelim hepimizde bende çok korkmuştum biliyorumm kendimden

ayy çok geçmiş olsun aman ne olur hemen yat hiç kalkma doktorunu dınle sabahta hemen git bakalım
hayırlı güzel haberler al inşallah

iiyi akşamlar

kızlar benim göğüslerimde damarlar belli olmaya başladı yani bugün farkettim damarlar gözüküyor önceden öyle değildi

acaba süt kanallarımı oluşuyor ki dedim sizdede oldumu böyle bişiiii

iyi akşamlar kızlr çoook heyecanlıyım yarın görüş günümüz aslında geçen cmrtesi idi ama gidememiştim yarına gidiyorum inş.ayrıca şeker yüklemeside yaapılacak ayy beni heyecanlar bir bastı bir bastı

iiyi akşamlar

kızlar benim göğüslerimde damarlar belli olmaya başladı yani bugün farkettim damarlar gözüküyor önceden öyle değildi

cnm ben ilk hamile kaldığımı öyle öğrendim diyebilirim göğüslerimdeki damarlar belirginleşmişti şimdi hala öyleler

iyi akşamlar kızlr çoook heyecanlıyım yarın görüş günümüz aslında geçen cmrtesi idi ama gidememiştim yarına gidiyorum inş.ayrıca şeker yüklemeside yaapılacak ayy beni heyecanlar bir bastı bir bastı

bende yarın gidicem 10 buçukta aldık randevumuzu

sağolsun benim dokturumda hiç söylemez napcak ne etcek daha şeker yüklemsiyle ilgili bişi demediii...zaten açlık lazım diilmi yarın olmaz oda bir dahakine artık bakalım yarın ne diyecek

cnm ben ilk hamile kaldığımı öyle öğrendim diyebilirim göğüslerimdeki damarlar belirginleşmişti şimdi hala öyleler

benimkiler biraz küçükte söylemesi ayıp:1: hiç ordan bişi anlamadım ben.ama şimdi şimdi farkediyorum biraz büyüyolar sanki ama hala küçükler çok korkuyorum bu bebek nasıl emecek ne emecekki emziren annelerin göğüslerini görüyorumda benim ikisini toplasan anca eder heralde:kedi:kaydirigubbakcemile3

iiyi akşamlar

benimkiler biraz küçükte söylemesi ayıp:1: hiç ordan bişi anlamadım ben.ama şimdi şimdi farkediyorum biraz büyüyolar sanki ama hala küçükler çok korkuyorum bu bebek nasıl emecek ne emecekki emziren annelerin göğüslerini görüyorumda benim ikisini toplasan anca eder heralde:kedi:kaydirigubbakcemile3

süt dolduğu zaman bak gör sen onlarıı hihoyyyt

ayy çok hoşsun toplasam anca bir eder çok güldüm :))))) canım dha büyüyecek merak etme :))

Back
X