2011 Şubat Anneleri

ben geldiimm eşim aradı geç gelecekmiş bizde koşa koşa buraya geldik yine bebikimle ayy burası fena bağımlılık yaptı gerçektende

ben şu aptamilden gelen minik paketten çıkan nivea baby ürünleri indirim kuponunu kullanmayı düşünüyorum nasılsa alacağız bir arkadaşım chickonun şampuan ve pudrasından verdi ama yine alınacak malum almayı düşündüğüm markalar arasındaydı zaten %25 indirimde hiç yoktan iyidir.

şenay.. satdaşım nasılsın ?? paşam nasıl benim?? face de istek gönderdim sana :1hug:

Son düzenleme:
şenay.. satdaşım nasılsın ?? paşam nasıl benim?? face de istek gönderdim sana :1hug:

canım şimdi sen yazınca gördüm, kabul ettim hemen. bir yandan buraya bakıyorum bir yandan da sınav okuyorum. paşa bugün çok sakin. bir sürü tatlı şey yedim, tık yok. ona değil ama bana yarayacak galiba bu gidişle;)) sen nasılsın, minik kuzucuk nasıl?

valla onlar oynasın diye yediğimiz tatlılar bizi oynatacak gibi geliyor ya hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 benim kkızımda sakin bugün.. uslu uslu... cumartesi kontrolümüz var.. 1 hafta gerilik için doblere giricez sanırım.. hayırlısı artık canım ya...

canım şimdi sen yazınca gördüm, kabul ettim hemen. bir yandan buraya bakıyorum bir yandan da sınav okuyorum. paşa bugün çok sakin. bir sürü tatlı şey yedim, tık yok. ona değil ama bana yarayacak galiba bu gidişle;)) sen nasılsın, minik kuzucuk nasıl?

şuanda canları isteyince kıpırdanıyorlar benimkide bazen dakikalarca tepişiyo sonra yoruluyomu ne saatlerce sesi çıkmıyo

beni de ekleyin kıssss
canım ben ekmeği ve tatlıyı tamamen kestim meyceyi de günde 3 meyveye indirdim.süt yoğurt et ve sebze yiyorum artık
valla onlar oynasın diye yediğimiz tatlılar bizi oynatacak gibi geliyor ya hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 benim kkızımda sakin bugün.. uslu uslu... cumartesi kontrolümüz var.. 1 hafta gerilik için doblere giricez sanırım.. hayırlısı artık canım ya...

o gerilikler ilerilikler daha çok değişirmiş canını sıkma sen,benim kızımda sakindi bugün

bugün müdür yardımcıları okulda beni çağırdı kasım ayı nöbet listesini yapıyoruz seni yazmıyoruz diye...ben de tamam ben size raporumu getiririm dedim
rapor önemli değil senin sözün bizim için önemli dediler pek bi hoşuma gitti,çünkü veli görüşmesinin bile tutanağını isterler normalde

kızlarrr hediyem geldiii...fns93 arkadaşım çok güzel ciciler yollamış kızımaaa...fatmacım çok teşekkür ederiz.bugüne kadar aldığım en güzel hediyeydii...kızımda anladı sanırım tepiklerle sana teşekkür ediyooo...çok mutlu oldum yaa hemen diğer topiğe resimleri ekliyorumolumunekankayizsmilezemuszemus

Ayyyy canım beğenmene çok sevindimmmmm
Güle güle kullanın
Bebişin ve sen hep mutlu olun
Bende çok heyecanlanarak ve severek gönderdim hediyemi
Sevdiysen ne mutlu bana:1hug:opuyorumnanaktan

benimde çok büyük sayılmazdı en küçüğünden ama hamile kalınca dolgunlaştı ama şimdide işe yaramıyo bebişeme yarasınn :1::1::1:

Benimkide 1 doğum yapmama ragmen küçüktü halada küçükler
inşallah bu sefer sütün olureyvahedigeldismile

kızlar doktormla görüştüm hemen progestan al dedi kanaman vrm die sordu ama kanamam yok sabah hemen muaneye gel dedi yatıp dinlen işte yapma dedi kendimi kötü hisediyorumm

Canım dr un dediklerini uygula ama endişeyede kapılma sakin ol
dualarımız seninle
merak etme kötü birşey yoktur
Progestanı ben düşük riski için 3 ay kullandım ama bu saatten sonra düşük zaten olmuyor
kanamanda yoksa problem yoktur merak etme

kızlaarrr yemek yakanlar grubuna az daha bende katılıyordummdelikafadulden

5 dakika önce yarının yemeğini yaktım bende hemde net başında daldığım için
eşim diyoki bu tenceredeki fosil neydi:roflol::roflol::roflol:

iyiyim noldu biliyon mu
bizim siteye yeni bir komşu taşınmıştı .üstteki ve karşıdaki komşumla ona hoşgeldine gidelim dedik :içelim:bi kahve içmeye kadın bizi kapıdan geri çevirdi.şok şok şok,kendimizi satıcı gibi hissettikohaoldumsmileohaoldumsmile

yuh yani nolursa olsun kapıya gelen buyur edilir
halinizede gülmek geldi içimden kös kös gerimi döndünüzohaoldumsmile

bugün müdür yardımcıları okulda beni çağırdı kasım ayı nöbet listesini yapıyoruz seni yazmıyoruz diye...ben de tamam ben size raporumu getiririm dedim
rapor önemli değil senin sözün bizim için önemli dediler pek bi hoşuma gitti,çünkü veli görüşmesinin bile tutanağını isterler normalde

ayyyyy süper haberrr
hamileliğin en güzel yanı
biliyorsun değilmi doğumdan sonra 1 yıl daha nöbet yooookkkkkalkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool:

kızlarrrr şu patikleri yeni gördüm bayıldım yaa
☞ BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet

mrb annişler nasılsınız geçmişi okuyup öyle yazayım diyorum ama bitirmek ne mümkünnkaydirigubbakcemile3maşallahh muhabbet koyu...bizde yalnızız kızımla babamız işte sabahaaa kadar yokkk 29 ekim tatilinde manavgattaki ev arkadaşımm gelicekk kalmaya evi toparlamaya çalışıyorummm...ama hiççç canım istemiyorr iş yapmakk:2:

fatmacım patikler gerçekten çok hoşşş fiyatlarıda çokk uygun burdaki patiklerin bitanesinin aynısından kızıma aldımm ama burası daha uygun....converslerdenn almaya karar verdim yarın babamıza gösterip alıırız artıkkkaydirigubbakcemile4

Benimkide 1 doğum yapmama ragmen küçüktü halada küçükler
inşallah bu sefer sütün olureyvahedigeldismile

yuh yani nolursa olsun kapıya gelen buyur edilir
halinizede gülmek geldi içimden kös kös gerimi döndünüzohaoldumsmile

ayyyyy süper haberrr
hamileliğin en güzel yanı
biliyorsun değilmi doğumdan sonra 1 yıl daha nöbet yooookkkkkalkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool:

/url]

aynen canım ya...birde elimizde hediyelerimiz vardı hakikaten çok komikti....
nöbet olayını da biliyorum 1 yıl ohhhh misss

Son düzenleme:
arkadaşlar bi şey sorcam...ben hamileliğimin en başından beri acaip bi sivilce problemi yaşıyordum bi kaç kez burda paylaşmıştım ama şimdi saçlarımın içindede çıkmaya başladı benim gibi olan var mı yada bi önerisi olan....

arkadaşlar bi şey sorcam...ben hamileliğimin en başından beri acaip bi sivilce problemi yaşıyordum bi kaç kez burda paylaşmıştım ama şimdi saçlarımın içindede çıkmaya başladı benim gibi olan var mı yada bi önerisi olan....

bende yok ama normal oldugunu biliyorum canım
saçın için defne sabunu kullanabilirsin

normalmiş canım hormonsal değişikliklerden dolayı özellikle kız annelerinde daha çok olurmuşbayanssulusmile ama bende yok

Back
X