bende yok ama normal oldugunu biliyorum canım
saçın için defne sabunu kullanabilirsin
tamam canımm saol çarşıya çıktığımda alayımm hemen çünkü çok rahatsız oluyorum artıkkopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yok ama normal oldugunu biliyorum canım
saçın için defne sabunu kullanabilirsin
normalmiş canım hormonsal değişikliklerden dolayı özellikle kız annelerinde daha çok olurmuşbayanssulusmile ama bende yok
kızlar bu bebişimizin kaç aylık olduğunu gösteren tabloyu nerden yüklüyorsunuz?
Merhaba arkdaşlar. Nasılsınız?
Benim 2 gündür çok fena midem yanıyor. Yemek borusundan itibaren![]()
Merhaba arkdaşlar. Nasılsınız?
Benim 2 gündür çok fena midem yanıyor. Yemek borusundan itibaren![]()
kıyamam canım ya geçmiş olsun bebek baskı mı yapıyorkibilmiyorumkismile
canım benim de bir ara öyleydi. yediklerinle çok alakası oluyor. özellikle baharatlı yiyecekler çok kötü yapıyor. hamilelerin 2/3 sinde reflü şikayetleri oluyormuş zaten. doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş
Canım Satı ve muhtemel dogum tarihini söyle yapayım sana.
sat 3 mayıs.. beklenen tarih sat'a göre 7 şubat doktora göre 31 ocak
şimdiden çok teşekkürler
Canım cinsiyet kız mı erkek mi?
Canım bunu çizelge kısmına ekle...
canım bu link açılmıyor. bir de çizelge kısmı derken :) cahilliğime ver :) bir de mesaj sayım 40 mış olur mu acaba
arkadaşlar bi şey sorcam...ben hamileliğimin en başından beri acaip bi sivilce problemi yaşıyordum bi kaç kez burda paylaşmıştım ama şimdi saçlarımın içindede çıkmaya başladı benim gibi olan var mı yada bi önerisi olan....
kızım olacak inş.
Canım bunu çizelge kısmına ekle...
canım bu link açılmıyor. bir de çizelge kısmı derken :) cahilliğime ver :) bir de mesaj sayım 40 mış olur mu acaba
Kullanıcı panelinde profil düzenleme kısmını tıkla orada en altta çizelge kısmı var linki kopyalayıp oraya yapıştır.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev037pp___.png
Kullanıcı panelinde profil düzenleme kısmını tıkla orada en altta çizelge kısmı var linki kopyalayıp oraya yapıştır.
ekledim bakalım bu da deneme mesajım bakalım olmuş mu