2011 Şubat Anneleri

burcuu hoşgeldiinnn

nasılsınız kaan cığın babasıyla hasret giderdimi.,,

sen nasılsın?ne çok soru sordum dimi :D

Canımcım hoşbuldukŞeniz Kağan hep babası ile yapışık aynı yerde durmak istiyor, eğer farklı odada olurlarsa kazara hemen baba baba diye diye evi arıyor babasını bulana kadar :))
Bu arada eşimde kağanın bu davranışlarından bi havalarda anlatamam :)) kıskanmıyosun dimi deyip duruyor :)) bende mahsustan kıskanıyo numarası yaptım iyice keyiflendi :))
Ay ne diyim kağanla babası zaten iki çocuk, karnımdakide bi çocuk etti 3 çocuk :))
Yarında ben ve kağan doktora çıkıcaz, benim dikiş yerimdeki hassasiyet fln hepsini anlatıcam, kağanında maalesef bugünde devam eden yeme problemi doktora götürülme nedeni...
Sen nasılsın cnm, bebiş nasıl

Son düzenleme:
Canımcım hoşbuldukŞeniz Kağan hep babası ile yapışık aynı yerde durmak istiyor, eğer farklı odada olurlarsa kazara hemen baba baba diye diye evi arıyor babasını bulana kadar :))
Bu arada eşimde kağanın bu davranışlarından bi havalarda anlatamam :)) kıskanmıyosun dimi deyip duruyor :)) bende mahsustan kıskanıyo numarası yaptım iyice keyiflendi :))
Ay ne diyim kağanla babası zaten iki çocuk, karnımdakide bi çocuk etti 3 çocuk :))
Yarında ben ve kağan doktora çıkıcaz, benim dikiş yerimdeki hassasiyet fln hepsini anlatıcam, kağanında maalesef bugünde devam eden yeme problemi doktora götürülme nedeni...
Sen nasılsın cnm, bebiş nasıl

kıyamam ben ona özlüyor tabikii

bizde iyiyiz yarın doktora gidicez inşalah bi aksilik çıkmazsa malum daha cinsiyetini bilmiyoruz heyecanla bekliyoruz işte

kıyamam ben ona özlüyor tabikii

bizde iyiyiz yarın doktora gidicez inşalah bi aksilik çıkmazsa malum daha cinsiyetini bilmiyoruz heyecanla bekliyoruz işte

Hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah, ama ben sana söyliyim bak demedi deme, erkek olsaydı çoktan gösterirdi pipiyi, seninki büyük ihtimal kız gibi bu haftaya kadar göstermediği için, sen ne olsun istiyorsun

valla tüm resmi olmayan ve anti-tıbbi yöntemlerde kız çıkıyor

aslında benimde gönlümden kız geçiyor hele babamız severken bile kızım diyor

ama içim razdıda gelmiyo ya erkekse üzülür beni istemiyolar falan diye düşünür diye senaryolar yazıyorum..

valla tüm resmi olmayan ve anti-tıbbi yöntemlerde kız çıkıyor

aslında benimde gönlümden kız geçiyor hele babamız severken bile kızım diyor

ama içim razdıda gelmiyo ya erkekse üzülür beni istemiyolar falan diye düşünür diye senaryolar yazıyorum..

:))) yok canım anlamaz bebiş daha kızmış erkekmiş boşuna üzülme sen, ama analık psikolojisi işte anlıyorum seni

kızlar selam..
nasılsınız,ben daha iyim knamam çok azaldı çook şükür, bugün işe gittim toparladım ama tembelliğe alıışmışım geldim hemen yattım,kayınvalidemler bizde kalıyorlar sağolsunlar...haftada birgün gidicem işe evden çalışıyorum diğer günler Allahım inşallah kanamam olmaz....,,

buarada pek içime sinmesene hediyemi netten seçtim inş.beğenilir...

kızlar selam..
nasılsınız,ben daha iyim knamam çok azaldı çook şükür, bugün işe gittim toparladım ama tembelliğe alıışmışım geldim hemen yattım,kayınvalidemler bizde kalıyorlar sağolsunlar...haftada birgün gidicem işe evden çalışıyorum diğer günler Allahım inşallah kanamam olmaz....,,

Canım geçmiş olsun. Toparlandıgına sevindim. İnşallah daha da iyi olursun.

mucizecim geçmiş olsun iyi olmana sevindim dinlen bol bol enerji topla

saat 12 gibi memleketten annemle ablam gelecek heyecanla bekliyorum valla annem geçen hafta burdaydı ama ablamı görmeyeli aylar oluyor çok özledimm

Burcu cnm eşinin işi nedir_?

Cnm eşim subay, gemimizde marttan beri tersanede,bu yüzden elimiz kolumuz bağlı çok sık görüşemiyoruz,bu durum en az ocak 15e kadar sürecek gözüküyor maalesef
kızlar selam..

Cnm geçmiş olsun, kanaman varken işe gitmeyebilsen keşke...

kızlar selam..

slm cnmm
Kanamanın azalmasına çok sewindim. Sen yinede çok ama çook dikkatli ol we ani hareketler yapma. inşş kanaman hiç ama hiç olmaz.

ay şu "öyle bir geçer zamanki" dizisindeki osmana içim parçalanıyo

o baba olacak adama amca olacak adama da sinir oluyorummm pööff yaaa

Cnm eşim subay, gemimizde marttan beri tersanede,bu yüzden elimiz kolumuz bağlı çok sık görüşemiyoruz,bu durum en az ocak 15e kadar sürecek gözüküyor maalesef

Cnm geçmiş olsun, kanaman varken işe gitmeyebilsen keşke...

anladım cnm gerçekten çok zor bir durum ama yapacak bişi yok. Benimde eşim astsubay. Asker eşi olmak çok zor.

ay şu "öyle bir geçer zamanki" dizisindeki osmana içim parçalanıyo

o baba olacak adama amca olacak adama da sinir oluyorummm pööff yaaa

Ahh osmannn ahhh, bayılıyorum ona yaa, belkide oğlum olduğu için bilemiyorum ama çok etkileniyorum o konuştukça
anladım cnm gerçekten çok zor bir durum ama yapacak bişi yok. Benimde eşim astsubay. Asker eşi olmak çok zor.

Gerçekten çok zorrr cnm, sen beni anlarsın, çoğu zaman hem erkek hem kadın oluyorsun ve çocuğunada hem anne hem baba, vatan sağolsun ne diyim sağ sağlim dönsün yeter yoksa gitmelere alışıyor insan bir zaman sonra... yinede hiç bu kadar zaman evimizden düzenimizden ayrı kalmamıştık inş. bir dahada kalmayız... İnş sizde kalmazsınız cnm

Back
X