2011 Şubat Anneleri

kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için....,

burcucum kendimi kötühisedersem hiç gitmicem yada kanamam olursa...
3 gündür kanamam yoktu onun için gittim,...işyerindeki pozisyonum itibariyle hemen bırakamıyorum,onlarrızorr durumda bırakmakistemiyorum ama bebeğim herşeyden önemli...onlarda anlayışla karşıladılar...yatarak yazıyyorum biraz bozuk oluyor ksura bakmayın..

3 gündür kanamam yoktu onun için gittim,...işyerindeki pozisyonum itibariyle hemen bırakamıyorum,onlarrızorr durumda bırakmakistemiyorum ama bebeğim herşeyden önemli...onlarda anlayışla karşıladılar...yatarak yazıyyorum biraz bozuk oluyor ksura bakmayın..

Cnm bende oğlumda yatmıştım, tam 4 ay, hemde hiç kalkmadan, oturmama bile izin vermiyordu doktor, ama sonunda Allaha şükür oğlumu kucağıma aldım inş. sende bebeğine zamanında sağ sağlim kavuşursun ve bu yaşadıkların geçmişte bir anı olarak yerini alır, doktorunun dediklerine uy yeter cnm
:1hug:

iyi olmana sevindim, umarım artık hep böyle gider canım.

kızlar bu arada hediyem geldi; çoook beğendim. Nuryasemin çok teşekkür ederim.

iyi olmana sevindim, umarım artık hep böyle gider canım.

kızlar bu arada hediyem geldi; çoook beğendim. Nuryasemin çok teşekkür ederim.

Hoşgeldin cnm, hediyeleşme olayına bu sefer ben katılamadım , güle güle kullansın kuzucuk cicilerini

benimde hediyemmm geldii hihoyyyt hediye topiğine yazdım ama bide buraya yazayım dedim.. çağlayancım teşekkür ederim hediyen ve güzel dileklerin için olumunekankayizsmile kızımda teşekkür ediyor teyzesi opuyorumnanaktan resimleri koydum hediye topiğine kızlar..

bu arada bende gönderdim bugün hediyemi.. yarın elinde olur arkadaşımınnn :kedi: umarım beğenir..baya dolaştım.. kaalıcı, kullanışlı bişey olsun istedim.. bakalım beğenecek mi CADIARZU

Beğenmene çok sevindim canım güzel günlerde kullansın kızın inş.
Akşam sesinidi duydum çok güzel oldu.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Kızlar bu arada cuma günü yasminkamu arkadaşımızın doğum günü hep birlikte kutlarız artık burdan dimi onun doğum gününü hihoyyyt

Aa ben siteye girdim az önce ama günaydın demeyi unuttum kızlar hepinize kocaman günaydınnnnnnnn mutlu günler diliyoruz

İmp Günaydın canım nasılsın

ıyıyım canım saol sen nasılsın yatak besık arayıslarındayım kac gundur kafam takılı

İyidir canım bende daha karar veremedin mi park yataklara baksan çoğu arkadaş o şekilde aldı

günaydın anneler

bende yarın 2, tetonoz aşımı olacagım...haftaya şeker yüklemesi ver korkuyorum

Günaydın canım.Ben tetonoz aşısını bitirdim çok şükür ağrısız :))
Şeker yüklemesindende korkma inş.birşey çıkmaz

Günaydın kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın şeker :))

Günaydin kizlar, seker yüklemesi yapacak olanlar sakin olun streste sekeri etkiliyo, hem biraz rejim kötü degil 3 kilo verdim bile ben =)

park yataklara bakıyorum kızlar ama sankı besıkler daha cok ılgımı cekıyor bırde ınternetten olmuyor gıdıp yerınde arastırmalıyım sanırım

Back
X