Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldiiiiimmm.... Sabahtan şeker yüklememi yaptırmaya gittim... 9:30 da açlık kan şekeri için kan verdim sonra 50gr glukozlu suyu içip 10:30'a kadar bekledim ve tekrar kan verip hemen iş yerimize geldim.
Bu aradaaaaa iş yerine gelir gelmez kızımın cici hediyesini aldııııkkk....
Nur_45 teyzemize çooookkk çoook teşekkür ediyoruz kızımla :) Sanki içimi okumuş gibi bir hediye almış bize.Geçenlerde bende keşke böyle bir hediye gelse de ömrü boyunca saklayabilsem demiştim.opuyorumnanaktan Kızım: Nur teyzecim benim süslü bir kız olacağımı tahmin edip bana böyle cici,süslü bir hediye aldığın için en sevinçli tekmelerimi atıyorum annemin karnına kaydirigubbakcemile3
çalışan arkadaşlar ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum doktorumuz ne zaman bize son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verecek daha zamanı var gerçi sormamız mı gerekir doktora yoksa o söylermiki
Ben geldiiiiimmm.... Sabahtan şeker yüklememi yaptırmaya gittim... 9:30 da açlık kan şekeri için kan verdim sonra 50gr glukozlu suyu içip 10:30'a kadar bekledim ve tekrar kan verip hemen iş yerimize geldim.
Nur_45 teyzemize çooookkk çoook teşekkür ediyoruz kızımla :) Sanki içimi okumuş gibi bir hediye almış bize.Geçenlerde bende keşke böyle bir hediye gelse de ömrü boyunca saklayabilsem demiştim.opuyorumnanaktan Kızım: Nur teyzecim benim süslü bir kız olacağımı tahmin edip bana böyle cici,süslü bir hediye aldığın için en sevinçli tekmelerimi atıyorum annemin karnına kaydirigubbakcemile3
Bende son 3 hafta istiyorum canım bu ay dr.yeni olduğu için soramadım ama önümüzdeki ay gittiğimde düşünüyorum sormayı
doktorun bize bu raporu doğuma 8 hafta kala vermesi gerekiyor bu haftadan sonra verirse yanarmış doğum sonrasına aktarılan günler
evet bende bu gidişşimde sorayım bakayım inşallah unutmam
8 hafta kala son 3 haftaya kadar çalışabbilir raporu verecekmiş yani sen uzatma derken neyi kastettin caglayan
Herkese selam biz geldik
kızlar öyle böyle 6. ayda dolduruyoruz yaaaa
artık3, trimestere giriyoruz en heyecanlı bölüm olacak sanırıminşallah bizim bebişler çok sabırlı olurlar acele etmezler yerlerini çok sevsinlerde hemen gelmek istemesinler kuzucuklar ben onu özlemeyede razıyım yeterki zamanında gelsinde
çalışan arkadaşlar ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum doktorumuz ne zaman bize son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verecek daha zamanı var gerçi sormamız mı gerekir doktora yoksa o söylermiki
Canım beğenmez olur muyuz hiç!!! kızım hemen ayaklarını ittirmeye başladı hediyeyi açtığımda :) Sanırım içeride bile giymeye niyetli kaydirigubbakcemile3ay canım ne kadar sevindim bilemezsinnn o kadar mutlu oldum ki beğenmene bende uzun süre saklama şansınız olur diye düşünmüştümm ve kızımada aldım inş iki minik kokoşş giyerler ayakkabılarınıopuyorumnanaktan
Doguma 3 hafta kala calisabilmek valla helal olsun burda yasa var yani dogumdan 6 hafta önce ve dogumdan 8 hafta snra evde kalabiliyosun hemde maasini full aliyosun ondan snrasi sana kalmis ben 1 yil evde kalmak istiyorum sonrasi allah kerim =) arti yillik iznimi kullanmadim ben yani büyük ihtimal 24 Kasim itibariyle yillik izin ardindan dogum izni snrada annelik iznim basliyo =) ay cokda kalmamis 1 ay snra hep evdeyimm
selamm kızlarrr vee bebişlerr a.s.
herkese güzel bi gün diliyorumm çoğu arkadasımızın kontrolu vardı bugün inşallah güzel haberlerle dönerler
herkez hediyelerini alıyo yavaş yavaş ne güzel
bende pzartesi göndermiştim ama hala gitmemiş sanırım kargoyu araryıp sorayım bari
kızlar hediye topiğini bulamadım...
canım bizde de o şekilde doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 haftaDoguma 3 hafta kala calisabilmek valla helal olsun burda yasa var yani dogumdan 6 hafta önce ve dogumdan 8 hafta snra evde kalabiliyosun hemde maasini full aliyosun ondan snrasi sana kalmis ben 1 yil evde kalmak istiyorum sonrasi allah kerim =) arti yillik iznimi kullanmadim ben yani büyük ihtimal 24 Kasim itibariyle yillik izin ardindan dogum izni snrada annelik iznim basliyo =) ay cokda kalmamis 1 ay snra hep evdeyimm
kızlar hediye topiğini bulamadım...