2011 Şubat Anneleri

saol çağlayan ama baya var daha alamayan arkadasımız :uhm:

bu arada bana dün milupadan kargo geldii içindekiler küçükte olsa insanı mutlu ediyo yaa ben cok mutlu oldum hatta bi süre açmadım paketi içinden çıkan kitapçığı kitapçığı okudum vee yemek yemeyen anneler başınız ağrıosa bu açlık baş ağrısıymış öyle yazıyodu kitapta valla hemen aklıma geldiniz

ya bu milupadan bana daha hiçbirşey gelmedi :((

nereye çıkıyon kız bugün tam gün
yarında
getirtir bizimki kesinn 1-2 saat durur gideriz.uyuzzzzzzzz

ben gene grip oldum ya daha geçireli 10 gün olmamıştım komşum gripti öpmiyim dedim o öpünce geri çevirmedim ve sonuç gripim ahh şu iyi niyetim yüzünden daha neler çekecem bakalım bebiğime bişey olmaz işşalah

nesli koca kutuyu karşımda görünce şok oldum önce sonra kardeşim ben kağıdı imzalayana kadar aldı açmaya çalıştı ben ver o beniim die bağırıodum en son aldım ve ben açtıım

ben gene grip oldum ya daha geçireli 10 gün olmamıştım komşum gripti öpmiyim dedim o öpünce geri çevirmedim ve sonuç gripim ahh şu iyi niyetim yüzünden daha neler çekecem bakalım bebiğime bişey olmaz işşalah

canım çok geçmiş olsun ben daha siftah yapmadım çok şükür :gitme:

bol bol c vitamini,ıhlamur iç aman canım iyi bak kendine ama.

nesli koca kutuyu karşımda görünce şok oldum önce sonra kardeşim ben kağıdı imzalayana kadar aldı açmaya çalıştı ben ver o beniim die bağırıodum en son aldım ve ben açtıım

beğenmene çok sevindim canım albümü çok beğenmiştim pembesi yoktu ilk daha sonra gelmiş kızımada aldım ondan güzel güzel resimlerini koyarsınız paşamın tulumunuda iyi günlerde giyer inş.

beğenmene çok sevindim canım albümü çok beğenmiştim pembesi yoktu ilk daha sonra gelmiş kızımada aldım ondan güzel güzel resimlerini koyarsınız paşamın tulumunuda iyi günlerde giyer inş.

inşallah canım en başa zaten notunuzu koycam her albümü açınca görmek için :lepi:
bu arada bişi itiraf ediim hediyenin senden gelceğini tahmin etmiştim çağlayanda yok o diil demişti

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun ben daha siftah yapmadım çok şükür :gitme:

bol bol c vitamini,ıhlamur iç aman canım iyi bak kendine ama.

kızlar bende berbat grip oldum
benimde 10 gunde bir nerdeyse tekrarlıyor ve yatmazsam asla geçmiyor akşamı iple çekiyorum valla
size de çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bırak yanlış anlasın insanlar ya artık hemen hastalanıyoruz öpmeyelim kimseyi

Back
X