2011 Şubat Anneleri

mavi3 slm canım doktorunu değiştirdinmi nereye karar verdin?

slm canım nerelerdesin görünmüyosun uzun zamandır şimdi en son şeker yüklemesine gitcem ondan sonra etlik te çalısan bi dr muayenehanesine gitcem birisi önerdi memnun kalmış dr.dan oraya devm etcem inşallah...fisfisfis

Kimse yokmu kızlarrr hepiniz nereye gittinizzz benim işimde yok çok canım sıkılıyor

Canım ben de istiytorum aslında sohbet etmek.Eşim temizlik yapmaya başladı ona yardım ediyordum.Hazır evde yakalamışken faydalanmak lazım babamızdan...Görüşürüz yine sonra canım...

merhaba kızlar
okuldan geldim azıcık uyuyayım dedim ama nerdee kızım uyuturmu hiç
kalktık oyun hamuru ile etkinlik yaptık
kendimi bugün biraz halsiz vede moralsiz hissediyorum hava çok kapalı ondanmı bilmem
ev felaket acayip iş var:(
göbüş ekledim size
göbüşlere bakarsınız topikten:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15941433&posted=1#post15941433
kızımla etkiniğimizide ekliyeyim
mucakkkk şimdilik öptüm vede tepikledikkk

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $2.webp
    $2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Canım ben de istiytorum aslında sohbet etmek.Eşim temizlik yapmaya başladı ona yardım ediyordum.Hazır evde yakalamışken faydalanmak lazım babamızdan...Görüşürüz yine sonra canım...

Yakalamışken kaçırma canım sen kolay gelsin çok yorma kendini ve bebişiopuyorumnanaktan

merhaba kızlar
okuldan geldim azıcık uyuyayım dedim ama nerdee kızım uyuturmu hiç
kalktık oyun hamuru ile etkinlik yaptık
kendimi bugün biraz halsiz vede moralsiz hissediyorum hava çok kapalı ondanmı bilmem
ev felaket acayip iş var:(
göbüş ekledim size
göbüşlere bakarsınız topikten:)
kızımla etkiniğimizide ekliyeyim
mucakkkk şimdilik öptüm vede tepikledikkk

Canım ya maşallah kocaman olmuş kızçen :))
çok güzel şeyler yapmışsınız ev işini nasılsa yaparsın canım kızınla geçirdiğin bu vakitleri sonra bulamazsın bebiş doğduğunda en güzelini yapmışsınız beraberopuyorumnanaktan

ay evet çaglayancım iş bitmiyor bir türlü bugün yap yarın yine aynı
klasik olacak biraz ama çocuk doğunca bu dediğimi daha iyi anlarsınız hatta emeklemeye başlayınca :)
kızım etkinlik hastası habire oynamak bişeyler yapmak istiyor bende oturup dinleniyorum bu arada:)
senin prenses nasıl bol tepik varmı?
geçmişi okuyamadım 40 küsür dayfa birikmiş 2 günde
fırsat bulursam bir ara okuyacağımkaydirigubbakcemile4
hediyende ulaşmamış daha:(

ben çıkıyorum canımmm patronun insafına geldikkk yarın tatillll.cumartesi de belli değilll

çağlayancımmm bizide eklermisin listeye

oğluşumuz olacak daha ismimiz net değill

ayyy şok şok şok oldum şimdii
lal yeni haberim oldu hayırlı olsun canım benim
1 gün okumadım bak kaçırıyordum az kalsın
bukadar beklemeye kız demiştim ben ama erkeğinde utangacı varmış demekkaydirigubbakcemile3

ayyy ben geliyorum kimse kalmıyor
hep böyle oluyor üzülüyorum yaa
bende çıkıp iş güç yapayım bari birazakannehir

ay evet çaglayancım iş bitmiyor bir türlü bugün yap yarın yine aynı
klasik olacak biraz ama çocuk doğunca bu dediğimi daha iyi anlarsınız hatta emeklemeye başlayınca :)
kızım etkinlik hastası habire oynamak bişeyler yapmak istiyor bende oturup dinleniyorum bu arada:)
senin prenses nasıl bol tepik varmı?
geçmişi okuyamadım 40 küsür dayfa birikmiş 2 günde
fırsat bulursam bir ara okuyacağımkaydirigubbakcemile4
hediyende ulaşmamış daha:(

Fatmacım bugün pek sessiz arada ben onu sıkıştırıyorum da tepikliyor uyuyor galiba kızçem.
Hediyemi esra ptt'ye vermişti ama posta idaresi üstüne zimmetledi galiba daha gelemedi çünkü

ben çıkıyorum canımmm patronun insafına geldikkk yarın tatillll.cumartesi de belli değilll

Bir ben mi kaldım burda tek başıma çalışan keşke bizimkide gelse insafaada gitsek

ayyy ben geliyorum kimse kalmıyor
hep böyle oluyor üzülüyorum yaa
bende çıkıp iş güç yapayım bari birazakannehir

Ben burdayım

Back
X