Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baby gaga diye yabancı bi site var oraya göre de facebookta şubat annelerinde yazan gibi ama
cnm bende haftamı sölüyrum bide anlayamayacakarlı için 6.aydayız diyorum kaydirigubbakcemile3napiim sonra dicekler yok daha neler nerdeyse doğucak falan çünkü onların hesapları farklı oluyoo 9 ay 10 günü 9 ay olarak düşünüyolar ama 10.ay olmuş oluyoo yyani bnmde canım sıkılıyo o tarz tepkilere bende o yüzden onların anladığı gibi sölüyorum CADIARZU
valla canım ben daha bugüne kadar haftamı söylüyordum.. ha bide 6.aya giricez falan diyordum.. ama bugün allak bullak oldum.. meğer 6.ay bitiyormuş.. bende artık ne derim bilmiyorum.. bu sefer bana diyecekler ki daha dün 6. aya giriyordun şimdi 6.ay bitti diyorsun sen ne yapıyorsun çifter çifter mi atıyorsun ayları-haftaları diyecekler sempatiksalakcinni
ayy kızlar bende şu ay meselesine çok fena takık durumdayım sonuçta dediğiniz gibi 9 aylık olmuyo doğum 9,5 ay yani 10. ay da var onu nereye atalım dimi şimdi yani o 10. ayda 1,5 hfta var yani ozaman benim 27.haftada olduğuma göre haftaya 7 mi bitiyo ayy ne güzel bööle düşünmek süper valla
,
ayy kızlar bende şu ay meselesine çok fena takık durumdayım sonuçta dediğiniz gibi 9 aylık olmuyo doğum 9,5 ay yani 10. ay da var onu nereye atalım dimi şimdi yani o 10. ayda 1,5 hfta var yani ozaman benim 27.haftada olduğuma göre haftaya 7 mi bitiyo ayy ne güzel bööle düşünmek süper valla
,
burcucum çok sevindim iki oğlun için de güzel haberler almışsın, gözün aydın. boşa der etmişsin yediremiyorum diye.
benim dr henüz doğumla ilgili konuşmak için erken, son trimesterda konuşuruz diyor ama hastanenin muhasebesiyle görüştük. ben emekli sandığına bağlıyım. ister normal ister sezeryan yapın 1.500 tl, buna bir gece hastanede kalma ve yeni doğan tetkikleri dahil dediler. çok gibi geldi ama evime yakın başka iyi bir özel hastane yok, mecburen burda devam edip doğumu da yapıcam.
2 oğlunanada maşallah canımm kağanınada bol iştahlı günler inş doğum için ben sezeryan olucam 700 lira yeni doğan tetkikleri 2 gün hastanede kalma doktor parası içinde s
canım salı günü ilk agrım oldu kasıklarımda ve belimde aynı adet agrısı gibi doktorumu aradım akşam 5 gibi hemen pregestan ilacı almamı istedi gece agrın cok olursa ar beni sabhta muaneye gel dedi karnım kasılıyor kasıldıgında agrı giriyor beni ogün nst ye soktu bebeğim kasılıyomuş düşük riskim var doğum kasılmaları gibi kasılmam oluyor bir hafta rapor verdi yerimden kalkmıcakmısı hiç sözünü dinliyoruz iki ündür hiç bi iş yapmıyorm agrım yok ama arada kasılmalarım oluyor bnm kızım cok yaramaz 7. ayda alıcam kucagıma sanırım sabırsız kızımı...
slm cnm..
2 oğluşununda ii olmasına çok sewindim. Sanırım sen ailenin yanında doğumu yapıcaktın değil mi? Ben Lüleburgazda yaşıyorum. Geçende çerkezköyde olan özel güven hastanesine gittim. Biliyorsun benimde eşim asker we yeni sgk dan yararlanmaya başladık. Muayene ücretine 20 tl ödedik we 40 dk dr muayene etti. Ben çok ama çok memnun kaldım. Doğumu ben de konuştum. Normal 200 sezeryan 400 dedi. 3 geceye kadarda yatak we herşey onlara ait. Üstelik bu fiyat indirimsiz fiyattı. Çerkezköy Tekirdağ a bağlı. Eğer araba we ulaşım sorununuz yoksa bence sende bir o hastane we drla görüş derim. Buradan Ayşegül arkadaşımızda aynı doktora gidiyor. Ben doktoruda hastaneyide çok beğendim.
hoşgeldin cnmslm kızlar 23+5 haftalık gebeyim bende ve bir kızım olucak allahın izniyle gebeliğin başınden beri siteyı takıp ediyorum sanırım kendime göre sayfayı buldum bende şubat annesi olucam :) sorun çıkmassa doğum günümde kızımı kucagıma alıcam artık hergun burdayım yenı arkadaşlarla tanışmayı çok isterim
fikir alışverişi için görüşmek üzere
Aman inş olmasın cnm bi dahaevet canım yaa çok zor bişi benim çok şükür 25 gündür hiç olmadı ama insan hep endişe içinde oluyo.çok sık dışarı çıkmıyorum bugün biraz çıktık eşimle çok sıkılmıştım artık ama eve gelince tuvalete girdiğimde yine kanamam olmuşmudur diye de aklımdan geçirmeden edemiyorum.allahın izniyle tamamlasak şu son günlerimizi de bizim gibi sıkıntılı geçen hamilelikler daha da zor geçiyo çok şükür ben 7. aya girdim de biraz dah içim rahatladı
Hayrolsun cnm, pislik görmek kısmettir pis rüyaları kimseye anlatmakızlar dün gece bissürü rüya gördüm
hiç rüyamda bişiler yememiştim dün yedim sempatiksalakcinni ama normalde versen yeemem şerbetli tavuklu pilabv yedimay nasıl yiyom bide pis biyerdeydi ne güldüm yaaaa
sonra bebeğim olmuş evdeyiz.kucağıma alıyorum teyzesinin güzeli diye seviyorum ablamlarda kızıyo ne teyzesi annesisin sen onun diyolar.bende ayy doğru ya hala bir çocuğum olabileceğine inanamıyorum baksana benim gibi gelmiyo diyorum hayırdır inşallah
Cnm dikkat et sanada bulasmasnbol meyve yeselam kızlar...
nasılsınız bakalım?
birkaç gündür eşim grip gece sıtma tuttu epey korktum ama neyseki düzeldi şimdi.
ben de evde dinleniyorum hafta sonu malum.
bebişim arada dürtüklüyor anneeeeee....beni de unuttun dercesine tepikliyor
tehliken yoksa zararlı değil cnmkızlar cinsellik gebeliğe zararlımı?
sudenur sicak dus tavsiye edilmiyo gebelikte benim drum ilik dus al ve 15-20dkdan fazla kalma dusta demisti
kalsiyum ve yogurt hmmmm abartili kalsiyum almamamiz gerekiyo erken dogum riski yani kasilmalar olabiliyo demisti doktorum nekadar dogru bilmiyorum emin degilim yani ben kalsiyum hapini sadece1-2 hafta kullandim, süt iciyorum artik oda yeterli....
cinsellik bi sorun yoksa abartmamak sartiyla izin veriliyo...acik konusmak gerekirse ben artik cinselligi rafa kaldirdim esimde cok anlayisli bu konuda =)))
veee kizlarrr dün diyetisyendeydim yaaa sekerim yokmuss cok sükür ama sen yinede cikonun dibine vurma bi dene dedi ciko ye snra ölc dedi normal ciakcak dedi öyle oldu valla hatta birazda düsük cikti allahim nasil rahatladimmmm, ama ben böyle yemeye dvm edecem tam tahillilari se´vdik esimle ve kizimla hemde saglikli sadece coook istedigimde pasta börek fln yiycem, 3 hafta snra son bi randevumuz daha var diyetisyende ozaman kadar 2 günde bir sekerini ölcmeye dvm et bakalim bi degisiklik var mi dedi..
slm kızlar 3 gündür girmiyordum siteye sayfalar çooook ilerlemiş hepsini okuyamadım.. çarşamba oğlumla görüştük:))teyzeleri çok şükür iiymiş 874 gr olmuşuz bize yüzünü göstermedi ama arkasını döndü şeker yükleme sonucuda normal çıktı şükür...
ya benim gibi dogumu 3 subata gelen arkadaslar varmi, birde kasiklarinda sanki hamlanmis gibi hafif agri hissediyorum 2 haftayi geckin cok abartilacak bir agri degil ama yürüyünce asiri hissediyorum.
rmb arkadaşlar ya benim fıstığım dün öğleden beri az tepikliyor ama sanki elini karnıma koyup geziyor yükselip yükselip iniyo yani ama tedirginim çok tepiklemediğinden nomalmidir biraz gribim ondan mı acaba
maşallah bebişe, cnm akıntı konusunu halletmen iyi olmuş bebiş için tehlikeli boyutlara varabiliyor çünküslm kızlarrrr a.s.
doktor amcamıza gittik bugün.. kızım 1 haftalık açığını 2 haftada yakalamış.. herşey yolunda dedi doktorum.. banada afferim verdi.. hamileliğin başından beri 3 kilo 100 g almışım.. kontrolde gidiyorsun dedi bana kaydirigubbakcemile3 haftaya pazartesi yani ayın 8 inde şeker yüklemesi için gidicem..
ha bu arada beyaz akıntımın olduğunu ve kokulu olduğunu söyledim.. alttan muayene etti aylar sonra ilk kezzz....:1no2: fenaydı fenaaa :1no2: fitil verdi.. bide bir kerelik kullanılan suda eriyen antibiyotik verdi.. önemli beyaz ve kokulu olması hemen önleyelim dedi..
Güzel haberlerle dön cnmiyi akşamlar kızlar oğluşumla biz geldik sizler nasılsınız bu arada benimde haftaya pazartesi 8 inde dr. randevum var aynı zamanda şeker yüklemesi yaptırıcam
evt cnm yaa cidden onlar dünyanın en tatlı şeyleri sadece tekemerli bile bal gibi kendilerini kucakladığımızda nasıl bişidir kimbilir allah tamamına erdirsin hepimiznkini burdan o duygularıda paylaşalım inşş
buarada ben ayrın sınava giriyorum ama ne kadar rahatım yaaa son gözatmaları yapacağıma pc başındayım ama napiim busaate kadar işte ne olduysa çok bi beklentim yok hayırlıs artık :Saruboceq:
ewet cnm dr parasını ayrı olarak wermiyorsun herşey dahil o fiyat.
Bu hastanemi cnm internetten buldum
Çerkezköy Özel Optimed Güven Hastanesi
Atatürk caddesi No:118 Çerkezköy
Tekirdağ Türkiye
Telefon: 0282 726 0 555
Özel Optimed Sağlık Hizmetleri A.Ş.
Çerkezköy Optimed Güven Hastanesi
Çerkezköy Tekirdağ
0282 726 0 555