• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ofss ben eski halimi özledim yaa :84:
makyajsiz disari adim atmazdim.. makyaj topigime surekli gunluk makyajlarimi, o gun ki giydigimi falan eklerdim pfff simdi hicbirsey canim istemiyor:19:
kizlar sizlerde eski hallerinizi özlüyormusunuz ?
hede nasılözlüyorum sürmelicim,dün bi arkadaşım bakımı kadın görmeye tahammül edemiyorum dedim:27: hele ben şimdi ytak istirahatindeyim hepten dağıttım,oooff oof....

ben arada süsleneyim diyorum ama koca göbekle kendimi balon gibi hissediyorum.hani çocukken balona ağız burun çizerdik ya öyleymişim gibi geliyo :27: her gören çok güzel olmuşsun diyo ama (zayıftım kilo alınca yanaklar falan doldu ya) artık hamile avutuyolar diye düşünüyorum :49:

aman hanımlar her hamile güzeldir bize öyle geliyo ama ben başka bir hamile gördüğümde ayy ne şirin diye geçiriyorum içimden

kizlar haydin bi topik acalim bakimli suslu anneler diye
o topik sayesinde belki toparlaniriz hani belki bi ihtimallll :75:

pardon kizlar yengemin uyligi ile yazmisim yine :))
ben surmeli neyse idare edin

Son düzenleme:
kizlar haydin bi topik acalim bakimli suslu anneler diye
o topik sayesinde belki toparlaniriz hani belki bi ihtimallll
:75:

burcuuu+ cicekcicek+ nuryasemin senaysn kızlarrr nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor

benim yine bugün göğsümden bişiler aktıı...kaç gündür ped koymuştum göğsüme bişi yoktu artık çıkarmıştım akmıyo diye bugün epey aktıı.

ama göğüsler küçücük maşallah :27: hiç bir büyüme yok :43: pööfff son 2 aydan ümitliyimmmm:78:

bugun biricik kocamın doğum günüydü şerefine makyaj yapıp süslendim kapıdan girer girmez ooooo dedi adamı bile özletmişim yani zavallı kocacım benim :54:

bugun biricik kocamın doğum günüydü şerefine makyaj yapıp süslendim kapıdan girer girmez ooooo dedi adamı bile özletmişim yani zavallı kocacım benim :54:

:90::60: valla o hale gelmişiz dimiii.ee ozaman bi toparlanmak lazımmm silkelenmek lazım.:93:

dillerim lal kaç kg aldın toplam? bende hamilelik öncesi 34 bedendim de çok alamadım karnın büyük mü baya ?

dillerim lal kaç kg aldın toplam? bende hamilelik öncesi 34 bedendim de çok alamadım karnın büyük mü baya ?

hiç sormaa :78: 44 ile hamile kaldım 12 kilo aldım 56 yım şuanda.az gibi gelebilir ama benim bünyemde ve tipimde biri için çok.gerçi sadece karnım kocaman eller ayaklar kollar falan aynı.hatta hala geçen seneki ayakkabılarımı giyiyorum.top gibi bir karnım var.ee boyda kısa tabii.1.60 haliyle tuhaf hissediyorum kendimi

burcuuu+ cicekcicek+ nuryasemin senaysn kızlarrr nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor

benim yine bugün göğsümden bişiler aktıı...kaç gündür ped koymuştum göğsüme bişi yoktu artık çıkarmıştım akmıyo diye bugün epey aktıı.

ama göğüsler küçücük maşallah :27: hiç bir büyüme yok :43: pööfff son 2 aydan ümitliyimmmm:78:

süt gelmesi normal canım ama sakın sıkma enfeksiyon kaparsın. benden de geldi birkaç kez.
emzirenlerin dediğine göre büyük ya da küçük olması hiç etkilemiyormuş için rahat olsun.

hiç sormaa :78: 44 ile hamile kaldım 12 kilo aldım 56 yım şuanda.az gibi gelebilir ama benim bünyemde ve tipimde biri için çok.gerçi sadece karnım kocaman eller ayaklar kollar falan aynı.hatta hala geçen seneki ayakkabılarımı giyiyorum.top gibi bir karnım var.ee boyda kısa tabii.1.60 haliyle tuhaf hissediyorum kendimi

yok benim için çok bile ben sadece 7 kg aldım dr zayıf olduğum için 9-10 kg alsan yeter dedi sen yine ii almışın benim biraz karnım var geri kalanım aynı okulda hamile olduğumu yeni anlayanlar var düşün yani :37:

Üfff çok canım sıkılıyor ve sebebini de bilmiyorum uykuda tutmadı her an ağlayacak gibi dolaşıyorumm yaa :58::58:

süt gelmesi normal canım ama sakın sıkma enfeksiyon kaparsın. benden de geldi birkaç kez.
emzirenlerin dediğine göre büyük ya da küçük olması hiç etkilemiyormuş için rahat olsun.

yok hiç ellemiyorum bu 5.-6. kere falan oldu.hemen bir göğüs pedi koyuyorum hiç ellemiyorum.valla aklıma takılıyordu.küçük göğüslerim var nerden süt olacakta bu çocuk emecek diye.emziren annelerinkkini gördükçe böle tuhaf oluyorum.benimkilerin ikisini toplasak anca eder:19: neyse Allah büyük bakalım daha 3 ayımız var.İnşallah hiçbir sorun olmazda bebeciğimi doya doya emziririm

yok benim için çok bile ben sadece 7 kg aldım dr zayıf olduğum için 9-10 kg alsan yeter dedi sen yine ii almışın benim biraz karnım var geri kalanım aynı okulda hamile olduğumu yeni anlayanlar var düşün yani :37:

valla banada en fazla 20 dedi.gerçi 20 dedim diye sen alma dedi ama.neyse şekerden rejim yapıyorum bakalım ne olacak

Dillerim_lal hayırlı olsun metehan ın yatağı canım mışıl mışıl uyusun da büyüsün :nazar:

Üfff çok canım sıkılıyor ve sebebini de bilmiyorum uykuda tutmadı her an ağlayacak gibi dolaşıyorumm yaa :58::58:

gelmişler sana hayatım :27: arada banada geliyolar.çatacak yer arıyorum ozaman kim ne dese batıyo.napıcan işte hamileliğin nimetlerinden biri buda:59:

Back
X