• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Herkese günaydın
işe gelir gelmez açıyorum forumu ve geçmişi okuyorum hemen. Okumazsam olmuyo yani. Moonsoon hayırlı olsun araban. Ama şimdi kullanman sakıncalı canım dikkat et kendine.
Bende dün öğle nohut yemiştim çok fena gaz sancısı yaptı akşam çok kötü oldum. Kabızlıkta var ne yapsam kar etmedi. Kilomda çok artmış görünüyo umarım şişlik ve kabızlık yüzündendir. Korkudan tartılamadım bu sabah.

canım eşimde gördü içi gitti kaç aydır oğluşunu görmüyordu gözleri doldu:16: ama ben zaten haftaya için randevu aldım eşime doğum günü süprizi yapıcam inş

Biz böyle görüyoruz içimiz fena oluyor onları tahmin edemiyorum canım,benim eşimde her akşam kızım seni çok özledim sevilim gel artık diyor.
Çok güzel bir süpriz olacak eşin için canım çok mutlu olacaktır eminim

ayyy bnmde temizlikle başım dertte bayramdan beri sürmedim elimi eve sadece çamaşır ve ütü ama bu hafta artık yapmam lazım gerçi kardeşimde gelir yardıma benim bu akşamdan ufak ufak başlıyayım barii

annem diyor ne zamandır geliyim kızım diye yok anne ben herşeyimi yapıyorum diyorum ama sanırım artık çağırmamın vakti geldi.yoksa ev iyice dağılıp gidecek bir yeri toplarsam bir yer kalıyor off offf nasıl yürüyecek bu işler bir arada hiç bilmiyorum

Herkese günaydın
işe gelir gelmez açıyorum forumu ve geçmişi okuyorum hemen. Okumazsam olmuyo yani. Moonsoon hayırlı olsun araban. Ama şimdi kullanman sakıncalı canım dikkat et kendine.
Bende dün öğle nohut yemiştim çok fena gaz sancısı yaptı akşam çok kötü oldum. Kabızlıkta var ne yapsam kar etmedi. Kilomda çok artmış görünüyo umarım şişlik ve kabızlık yüzündendir. Korkudan tartılamadım bu sabah.

Günaydın canım kabızlık için melo bir formül yazmıştı istersen onu bir dene ama bol bol su içmeyi tavsiye ediyor dr.

günaydın kızlarr....moonsun araban hayırlı olsun canım....kazasız belasız günlerde kullan.... çağlayan sevil çok tatlı maşallah :nazar::emir_bebek:dün izleyememiştim videoyu....bende dün gece 1 den sonra uyuyamadım mide yanması yüzünden ilaçta içtim ama banamısın demediii...temizlik işi herkesin baş belası olmuş durumda.ben bugün süpürüyosam 2 gün sonraa silip toz alıyorum yoksa kalçama kramp giriyooo...ya ben niye çoklu cevaplayamıyorum olmuyo çıkmıyoo benim:26:pek konuştum en iisi okumaya devam ediim:54:

Merhaba güzel anneler. Nasılsınız?
Ben işyerinde çok rahat olamıyorum buraya girmek için. Zaten iki aya kadar gideceğim diye etimden sütümden faydalanıp habire iş kitliyorlar. Hatasız işlem yapmaktan nefret ediyorum. Bazen bende sürekli hata yapsam, anlamamış gibi boş boş yüzlerine baksam da banasa çok iş vermeseler dıyorum ama elimde değil. Akşamda yorgunluktan cok fazla takıp edemıyorum sızlerı.

Ya sziler hıçkırklardan bahsetmişsiniz. Nasıl hissediyorsunuz. Bildiğimiz hıçkırık gibi mi?Ben sadece tekmelerını hissediyorum. Dönmelerinide çok nadir. Hele eşime hiç gösteremedim. Tam eşim karnımı elliyor oğlumda duruyor. Eşime diyorum bebeğimiz seni sevmedi :)

İstanbulda doğum yapacak anneler hangi hastanede doğum yapmyı dusunuyorsunuz. Ben doktorumdan cok memenunum ama gece olursa doğuma gelmıyor. Gunduz olursada çalıstıgı hastanede dogum yaparsam gırıyor doguma. Ben hastaneyı begnmıyorum ama doktoru begenıyorum. Sizlerde bana fikir verirmisiniz. Zamanımız az kaldı..

ii geceler kızlar...
Yarın edirne tıp fakültesine gidicez. Prof. Dr muayene olucam... Bu gece uyku tutmuyor, çok heyecanlıyım. Eşimde nöbette :(
inş ii haberlerle geri dönerim.
Sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Benim bilgim yoktu durumumla ilgili olarak ben de öğrenmiş oldum.
şekeri olan kişilerde (gebelik şekeri) bebeklerin iri doğacağı we çok kilo aldığı söylenir we bu genelde böyledir. Fakat bu durumun tam akside olabiliyormuş. şeker dengesizliği bebeğin kilo alımını engelliyormuş we gelişimini yawaşlatıyormuş. Erken doğum riskide artıyormuş. Dr bende bu durumdan şüphelenip her ihtimale karşı birde edirne tıpta muayene olmamı söyledi. Bebek anne karnında çok ii beslenemiyorsa doğuma karar weriliyormuş. Cuma günü dr a gittiğimde bebeğim 1.500 kiloydu.
Benim için dua edin kızlarr inş herşey yolunda çıkar, içim kaç gündür bir tuhaf hiç bişiden tat almıyorum aklım hep takılı:( yarın inş tüm soru işaretlerim cewabını bulur.

buseciğim bende senden bir gün sonra gittim nevzat beye oda çok korkulacak bişeyin olmadıgını söyledi bebekler 4 kg de dogabiliyor 2,5 da bunun gibi düşün dedi aklına kötü şeyler getirme saglıklı olacak inş bebişin:49:

arkadaşlar benim komşum 7 ay önce dogum yaptı dogumdan sonra bebekte pişik oldu ve pişik kremini mendili falan kullanmadılar sadece ılık sıyla silip zeytin yağla hafif yağladılar bebeği kesinlikle ondan sonra pişik olmadı sizlerede tavsiye ederim

Kızlarcım Merhaba,
Okuyamadığım geçmişte çok sayfa var. Ara ara fırsat buldukça okuyorum. Keşke tanışma gibi bir fırsatımız olsaydı :)) Bebeişleri büyüttük çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

günaydın kızlar :)) okula gitmeden bakıyım bir dedim malum akşama çok birikiyor.ben migrosta bu renk karıştırmayan mendillerin yanında giysilerinizi eski renklerine döndürün ,karışan renkleri ayırın diye sloganları olan bir ürün gördüm .işinize yarar mı bilmiyorum .

slm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))

slm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))

bzen doktorlar a kızsak mı ,takdir etsesk mi bilemiyorum her ihtimali değerlendirmek zorundayız tabiki bilerek görmezden gelemeyiz ama sonuçlar çıkana kadar da bizim canımız çıkıyor .neyse gözün aydın :))

tünaydın kızlarrr

valla yeni kalktımm.oyyy ne uykuymuş o öyleee amma uyumuşum kendim bile şaşırdım

aman gece artık uykumun arasında nasıl bir hareket yaptıysam sanırım ayağımla yorganı havaya kaldırıp üstüme almaya çalıştım normalde çok yapardım.bir canım yandı ona uyandım.feryadıma eşimde uyandı.dondum kaldım içimde bişi cızzz etti sankii.canımın acısını geç öyle korktumkii anlatamamm birşey oldu diyee.bir müddet kıpırdayamadım sonra ooğlum kıpırdanınca içim biraz rahat ettii.sonra yine uyumuşum

geceleri o taraftan bu tarafa dönmek bile çok zorlaştı artık.yataktan kalkmayı hiç söylemiyorum.artık resmen canım yanıyoo dönemiyorum.kayınpederim bana c şeklinde hamile yastığı dikecekti.diksede biran önce onla yatsam.çok rahatsız oluyorum.

valla bu saatte kalkınca sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin zamanı karıştı tabi.pöff ekmekte yok.biraz kendime geleyimde gideyim bi ekmek alayım barii.

sizler nasılsınız bakalım.ç

Midem bulanıyooooooo ilk aylara geri dönüyorum ben yaaaa:78::78:
aynen canım geri dönüyoruz cidden benimde sabhları daha çok bu sıralarda da böyle az az oluyor

canım sen çok girmiyorsun gözün aydın sevindim iyi çıkmasına

canım gözün aydın çok sevindim doktorlar bazen herşeyi düşünüyorlar tabi onların düşündükleri şeyler bizide mahvediyor ya varsa ya öyleyse diye neyseki temiz çıkmışşş

Gözünaydın canım sonuçların temiz çıkmış

tünaydın kızlarrr

valla yeni kalktımm.oyyy ne uykuymuş o öyleee amma uyumuşum kendim bile şaşırdım

aman gece artık uykumun arasında nasıl bir hareket yaptıysam sanırım ayağımla yorganı havaya kaldırıp üstüme almaya çalıştım normalde çok yapardım.bir canım yandı ona uyandım.feryadıma eşimde uyandı.dondum kaldım içimde bişi cızzz etti sankii.canımın acısını geç öyle korktumkii anlatamamm birşey oldu diyee.bir müddet kıpırdayamadım sonra ooğlum kıpırdanınca içim biraz rahat ettii.sonra yine uyumuşum

geceleri o taraftan bu tarafa dönmek bile çok zorlaştı artık.yataktan kalkmayı hiç söylemiyorum.artık resmen canım yanıyoo dönemiyorum.kayınpederim bana c şeklinde hamile yastığı dikecekti.diksede biran önce onla yatsam.çok rahatsız oluyorum.

valla bu saatte kalkınca sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin zamanı karıştı tabi.pöff ekmekte yok.biraz kendime geleyimde gideyim bi ekmek alayım barii.

sizler nasılsınız bakalım.ç

Ben 15 dk sonra öğle yemeğine gidicem kız sen daha yeni mi uyanıyorsun :47:
Geceleri bir yerden bir yere dönerken ben eşimi çekiştiriyorum ilk zamanlar ne oluyoruz diye afallıyodu adamcağız ama şimdi alıştı ben onu çekiştirince uyanıp yardım ediyor bana :9:

kızlar ihtiyaç listemi yapmaya çalışıyorum beynim sulandı ya bu cumartesi eksikleri alıcaz bitirelim diyo eşim ama bitirmeye kalktımı acayip şeyler çıkıyor adam listeyi görünce kalpten gidicek allah korusun valla benim için elzem şeyleri yazdım sadece ama upuzun bi liste oldu :))))))

hadi canım gözün aydınn.

kızçen gelincee bunun acısını çıkart canımm ısır o tontoş poposundannn :52:

Babasına diyorum zaten canım hep unutturma bana gelnice onun her o ayaklarını yanaklarını ısırıcam diyorum tamam annesi ama kıyamazsın sen kızımıza diyor.

kızlar ihtiyaç listemi yapmaya çalışıyorum beynim sulandı ya bu cumartesi eksikleri alıcaz bitirelim diyo eşim ama bitirmeye kalktımı acayip şeyler çıkıyor adam listeyi görünce kalpten gidicek allah korusun valla benim için elzem şeyleri yazdım sadece ama upuzun bi liste oldu :))))))

Benim eşim ilk listeyi gördüğünde bunların hepsini mi alıcaz,biz ev düzerken bu kadar çok şey almamıştık kendimize dedi :9:
düşünkü içinde yatak,beşik,araba falan hiç birşey yok.
Sen ona biraz listeyi daha az tut sayıları az yazıp orda çok al bence zaten orda onunda görüp beğendikleri olacak bir sürü şey almak istiycek eminim :9:

Back
X