Aşı defterini sende böylece kapatmış oldun canım maşallah çokta fazla kg almamışsın aslında ama zayıf olan biri için böyle bir hale gelmek şok etkisi yapıyor dimi.Bende hamile kalmadan önce baya bir kg vermiştim şimdi toplu halime geri dönünce ne olduğunu anlayamadım.
Bebeğimin ilk günlüğü çok hoşuma gitti canım güzel günlerini yazmak nasip etsin bende eşimle konuşıyım kandırabilirsem alıyım bende
Teşekkür ederiz fatma teyzesi

İnternetten bende birşey almıycam diye çok söz veriyorum kendime ama çalışan bir insan içinde internetten alışveriş yapmak çok büyük kurtarıcı oluyor.
Biz bu sene hava şartlarından dolayı pek kar göremiycez galiba sen bizim yerimizede tadını çıkar canım
Canın çok tatlı istediğinde kabuk tarçınlı süt yapıp iç canım.Yada yanında kuru kayısı,kuru incir gibi kurutulmuş meyveler bulundurup onlarla bastırmaya çalış isteğini. Çok kesmesede bir nebze olsun tatlı istediğini bastırıyorlar
Ben bu tarifin ne olduğunu anlayamadım.Bebişlerimizin ayakları için hamur tarifimi :78:
Teşekkür ederiz nur teyzesi
Sitede geç yüklenme oluyor canım ondan izleyememiş olabilirsin.Sonra yeniden dene istersen
Saol canım.Dr.yönlendirmedi ben muayene olurken biz dedim 4 boyutluda kızımı daha canlı kanlı görmüycekmiyiz dedim.Oda ben onları hastanın isteği doğrultusunda yönlendiriyorum gitmek istiyormusun dedi evet dedim bende fiyatı tuzlu mu evet canım baya bir tuzlu hemde 100tl fark ödedim.12 tl'nin üzerine birde idrar testi yaptık gene ne olur ne olmaz diye ama çok şükür o temiz çıktı.
Bebeğinin odasını boyamışsınız galiba hayırlısı olsun dün akşam yazdıklarından ancak takip edebildim geçmişe pek bakamıyorum canım bu aralar yoğunluktan dolayı kusura bakma odasının son halini resim çekip ekle ama bak bekliyoruz.
Teşekkür ederiz surmeli teyzesi
Saol canım.Amin canım inş.2 boyutluda resmini bizede vermişti ama bu haliyle görmek inan bambaşkaymış ya.
Yarım saat gördüm kızımı yaaa çok güzeldi ama cadı hep uyudu hiç uyanmadı dr.amcası çok uğraştı ama artık sonunda uyanmaya karar verdiğinde bizim zaten süremiz bitmişti.
Bizde kızımla oğluşunu ve seni öpüyoruz canım
Sedacım çok güzel bu güzel günlerde kullan
Teşekkür ederiz şenay teyzesi
Teşekkür ederiz burcu teyzesi kağan abimizide kocaman öpüyoruz kızçemle
Maşallah canım ya kocaman olmuş kızçen

Amin canım inş.sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inş.
Benim korktuğum senin başına gelmiş canım ya çok üzüldüm.Leke çıkaranlarla bir dene istersen sonra yeniden normal deterjanıyla bir yıkarsın.Ütü bitmişte çanta bile hazırlanmış valla çok marifetlisin canım şimdiden hazırladın çantayı.İçindekilerde çok iyi olmuş abartısız ve kullanışlı
Bende bu hafta sonu niyetine girdim bakalım hem çantanın hemde bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemenin inş.atlabilirim kolaylıkla
Güzel haberle gel inş. canım.Çokta stres yapıp kafana takmamaya çalış bak bebişte etkileniyor bundan