- Emoji Skoru
- 62
- Puanlar
- 118
günaydın arkadaşlar bu sabah kalkabildik ve babamıza kahvaltı hazırladık.saatin 8 olmasını bekledik veee bizde kahvaltımızı yaptıkk oğlumla :) birazdan gidip uzanmayı düşünüyorum büyük ihtimal uyuklarım heralde
ama arada olmalı diye düşünüyorum ben yaaa.hamileyiz bide insaf bu kaa katı olmamalı bu diyetler.
canım ben,m geçmiş olsunn..aman dikkat et.kalkma dinlen.artık bebişlerimiz daha hızlı büyüyor.korkma.kendinide strese sokup üzmeki bebişinde rahat rahat dursun orda çıkıcam diye sabırsızlanmasın.
sedacım ohh afiyet olsun bende bisküvi yedim bugün ama bayılcam sandım bi ara gözüm karardı valla kendimi şeker bulayıp ısırcaktım o derece![]()
ama arada olmalı diye düşünüyorum ben yaaa.hamileyiz bide insaf bu kaa katı olmamalı bu diyetler.
Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam
Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
canım ben,m geçmiş olsunn..aman dikkat et.kalkma dinlen.artık bebişlerimiz daha hızlı büyüyor.korkma.kendinide strese sokup üzmeki bebişinde rahat rahat dursun orda çıkıcam diye sabırsızlanmasın.