Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben malesef bırakamayanlardanım günde 3 en fazla 5 tane içiyorum
![]()
kızlarr ateşölçer olayını naptınızz
Kızlar 2-15 aralık arası realde indirim varmış baksanıza nette buldum ben burda real bulsam kaçırmazdım ama yokki(
Can Bebe Alt değiştirme Örtüsü 12'li 3,99 tl
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 lt 11,99
Dalin Yumuşatıcı 2 lt 3,99 tl
Omo Matik Baby Konsantre 1,5 kg 7,49 tl
Roxy Matik Toz Sabun 2000 gr 5,49 tl
ben de buna çok inanıyorumm.. diyorum kızım ailemize uğur getircek.. şansıyla birlikte gelicek inşallah bebişlerimiz.. ya sormaa ben çok ama çok heyecanlanıyorum, bi de artık zaman geçsin istiyorum çok merak ediyorum kızımı.. ama benim dikişler alınınca pek durmaz gibi geliyo.. zaten şimdi zor tutuyoruz içerde.. aman zamanında sağlıkla gelsinler güzel bebişler..
Gözünaydın canım çok sevindim bak çok içten istedin demekki allah dualarını kabul etti inş.herşey istediğin gibi olur canım
Bendede onlardan var canım biri banada el atsa ne güzel olur
Dalin'in ıslak mendilerinden bende stok yapıyorum canım.3al2öde kampayasından alıyorum sürekli indirim yakaladıkça
ilk aylarda kullanmak içinde zaten unıbaby aldım.Onlarla götürücem sonra dalin'le devam edicem.
real senin yanındaysa gittiğinde bir bak bakalım gerçekten kampayalar varmı,eğer gerçekçe bende eşimi götürücem hafta sonu izmit'e bursadaki real kapanalı çok olmuş
mkt sanırım seninle aynı gündeyiz dimi? ne kadar olmuş bebeğin?
selam kızlar ben geldim geçmişe göz attım ama tam okuyamadım.
pazara gittim bol bol yeşillik aldım.bide kurdela fırfır falan aldım ayyy okadar çeşit varki seçmek zor tuhafiyeciler kadar çok çeşit var ve ucuz.sonra sepet bakındım plastik yada hasır şeker sepeti yapıcam inadına bulamadım güzel bişi.geze gze epey uzaklaşmışım yokuş aşağı olunca farketmedim ama aşağıda pilim bitti çıkamadım yukarı iyimikaynımı aradım geldi beni arabayla aldı eve bıraktıı..pööff yoruluyorum artık yaa
kızlar ıslak mendilden bahsetmişsiniz.yeni doğduğunda kullanacakmısınız ıslak mendil.ben düşünmüyorum pamukla suyla temizlemeyi düşünüyorum.birkaç ay olduktan sonra ıslak mendile geçmek istiyorum.alıyorum ama kullanmıcam
CaglayanCicek kullanıcısından alıntı
Kızlar 2-15 aralık arası realde indirim varmış baksanıza nette buldum ben burda real bulsam kaçırmazdım ama yokki(
Can Bebe Alt değiştirme Örtüsü 12'li 3,99 tl
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 lt 11,99
Dalin Yumuşatıcı 2 lt 3,99 tl
Omo Matik Baby Konsantre 1,5 kg 7,49 tl
Roxy Matik Toz Sabun 2000 gr 5,49 tl
gözünaydın,bebişin kısmetiyle geliyorşu an sevinçten ölmek üzereyim kızlar,sanırım allahım dualarımı kabul etti sonunda ve benim bugünkü üzgün halimi görüp bana acıdı heralde,aralığın 10-17si arası özür grubu atamalarımız varmış,çok mutluyum:))))) inşallah hayırlısıyla izmire tayinim çıkar artık ve eşimden evimden ayrı kalmam....
ben yağmur veya iremsu koyacağım inş canım...çok hoşuma gitti..herkes bi isim diyo, değişik değişik ama biz bu 2 isimde takıldık kaldık...
![]()
Çağlayan haklısın hemde sonuna kadar ama çok içiyordum bunu başarabildim dr'um 1 tane dedi o da strese girmemem için. Keşke olmasaydı ama durum böyle sakladıkça kendimi kandırıyorum da paylaşıp yüzleşmek istedim.
birazdan gidicem canım bende eğer kampanya varsa katolog kesin çıkmıştır bakar size hbr veririm.
ben normalde ıslak mendil almıyodum ben su ve bez taraftarıyım ama dışarı mışarı çıkarsak kullanırım diye şimdilik 2 paket aldım 2 paket de eczaneden uni baby alırım diyorum bende
gözünaydın,bebişin kısmetiyle geliyor![]()
püüüü ben migrostan deterjanı 16.90 yumuşatıcıyıda 7.25 e aldımmkazıklandım desenize zaten niveanın atta çantasınıda 45 e aldım antareste rossman da 37 lira tüühhh
valla canım ben hamile kalmadan önce haftada 1 yada 2 haftada 1 falan arkadaş ortamlarında kahveyle içiyoudm ama odan önce günde 1 paket falandı ama şimdi yanımda bile içirmiyorum aslında bazen yanımda içseler koklarım bari dediğimde olmuyo diil ama eşim hiç içmiyodu hiç içmemiş zaten o daha titiz bu konuda hiç içirtmiyo yanımdaBen malesef bırakamayanlardanım günde 3 en fazla 5 tane içiyorum
![]()
selam kızlar ben geldim geçmişe göz attım ama tam okuyamadım.
pazara gittim bol bol yeşillik aldım.bide kurdela fırfır falan aldım ayyy okadar çeşit varki seçmek zor tuhafiyeciler kadar çok çeşit var ve ucuz.sonra sepet bakındım plastik yada hasır şeker sepeti yapıcam inadına bulamadım güzel bişi.geze gze epey uzaklaşmışım yokuş aşağı olunca farketmedim ama aşağıda pilim bitti çıkamadım yukarı iyimikaynımı aradım geldi beni arabayla aldı eve bıraktıı..pööff yoruluyorum artık yaa
kızlar ıslak mendilden bahsetmişsiniz.yeni doğduğunda kullanacakmısınız ıslak mendil.ben düşünmüyorum pamukla suyla temizlemeyi düşünüyorum.birkaç ay olduktan sonra ıslak mendile geçmek istiyorum.alıyorum ama kullanmıcam
selam kızlar bugun dr kontrolumuz vardı blogtada yazdıgım gıbı maalesef oglumun gelısımı hala gerıden gıdıyor 27+5 olmamıza ragmen 26+4 gıbı gorunuyor kılısuda 950gr olması gerekn 1150gr olmalıymıs moralım cok bozuk buyuzden ustelık bende tam 66 kg olmusum bır ayda 3 kg alarak![]()