• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar bugun dr kontrolumuz vardı blogtada yazdıgım gıbı maalesef oglumun gelısımı hala gerıden gıdıyor 27+5 olmamıza ragmen 26+4 gıbı gorunuyor kılısuda 950gr olması gerekn 1150gr olmalıymıs moralım cok bozuk buyuzden ustelık bende tam 66 kg olmusum bır ayda 3 kg alarak:68:

canım sıkma canaını 1 haftadan da az benimkinin karın bölgesi 10-12 geri bacak 1 hafta ileriydi son gidişimizde.
ama ben internetten bi şey okumuştum ki bunu ebede onayladı karın çevresi ölçümü en hatalı ölçümmüş.baş ve eb fazla da fl yanı uyluk kemiği ölçümü çok % olarak daha doğru sonuçlar veriyomuş.bu nedenle çok takmamak lazım.benim kızım uzun boylu göbeksi olcak galiba :) anasına çekmiycek :1:

Bende aynı duruma düşmemek için harıl harıl indirim arıyorum canım millet bana diyorki neden bu kadar takip ediyorsun al işte biryerden ama bu indirimleri takip ettikçe cebimde param kalıyor bende kızçem için yeni birşey alabiliyorum böylelikle

sağol çağlayancım beee çok güzel teselli verdin :27: :66:kız insan olsun iki üç lira bişi olmaz falan der..ayyyhhh ben bugece uyuyamamda o parayla şunu alırdım bunu alırdım diye düşünmekten:37:

canım sıkma canaını 1 haftadan da az benimkinin karın bölgesi 10-12 geri bacak 1 hafta ileriydi son gidişimizde.
ama ben internetten bi şey okumuştum ki bunu ebede onayladı karın çevresi ölçümü en hatalı ölçümmüş.baş ve eb fazla da fl yanı uyluk kemiği ölçümü çok % olarak daha doğru sonuçlar veriyomuş.bu nedenle çok takmamak lazım.benim kızım uzun boylu göbeksi olcak galiba :) anasına çekmiycek :1:

evet banada sağlık ocağındaki ebe o ölçümlere çok takılma dedi.pek sağlıklı ölçülmüyor kesin olmayabilliyor dedi.her seferinde farklı çıkabiliyor dedi.üzülme sende

çok teşekkürler cnm,inş. hayırlısıyla güzel bi okula tayinim çıkar da bu ayrı gayrılıktan kurtuluruz...dualarınızı bekliorum arkadaşlar...eşinden çocuğundan ayrı o kadar çok kişi var ki..

rabbim seni ve senin durumunda olanları tez zamanda kavuştursun inşallah...

Kızlar ateş ölçerimi,tırnak makası,tarak fırça vb eşyaların hepsini ablam ben veririm mert'e alıpta kullanmadığımız bir sürü var bunlarda ona abisine kullandık dedi çok ama çok sevindim vallahi bunların yerine kızçeme ben diğer eksik eşyalarını alırım :66:

canım o kadar fark olsun yeterki sağlığına bişi olmasın zayıf olsun nolmuşş yani.ben onu takmam hiç.yeterki sağlığı iyi olsun çıkınca kilo alırr.

Kızlar 2-15 aralık arası realde indirim varmış baksanıza nette buldum ben burda real bulsam kaçırmazdım ama yokki :((

Can Bebe Alt değiştirme Örtüsü 12'li 3,99 tl
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 lt 11,99
Dalin Yumuşatıcı 2 lt 3,99 tl
Omo Matik Baby Konsantre 1,5 kg 7,49 tl
Roxy Matik Toz Sabun 2000 gr 5,49 tl
süpersin Çağlayan bize Real çok yakın ben gidemesemde eşimş yollarım,yalnız deterjan olarak dalinmi omo matikmi karar veremedim kiiii:26:

süpersin Çağlayan bize Real çok yakın ben gidemesemde eşimş yollarım,yalnız deterjan olarak dalinmi omo matikmi karar veremedim kiiii:26:

:69:Canım çoğu kişi dalin aldı,benim ablam falanda hep dalin kullandı çevremdede kime sorsam dalin diyor,ama genede karar senin,bak burda dalin'i kullanıp onay veren arkadaşda çok

kusurabakma canım yeni geldim biraz uyudum yemekdi işdi derken yeni gelebildim :42:
evet aynı galiba canım bugun gittim kontrole 1.400 gr olmuş güzel kızım :92:
senin ne kadar canım?

ben de dün gittim doktora,1.368 gr olmuş minik kızım:)) ama dr 3 kilo aldım diye kızdı bana 1,5 kilo alman lazımdı dedi:(( bakalım 32.hafta başında yine gidicem o zaman ne diyecek?

bende deterjan konusunda kararsızım ama şöyle düşünüyorum ilk kıyafetlerin dalinle yaıkayıp bi kaç ay daha sonra omo ya geçerim çünkü dalin leke çıkarmıyormuş

:69:Canım çoğu kişi dalin aldı,benim ablam falanda hep dalin kullandı çevremdede kime sorsam dalin diyor,ama genede karar senin,bak burda dalin'i kullanıp onay veren arkadaşda çok

mersi canım,bana da dalin daha hassas geliyor ierleyen zamanlarda yani zor lekelerde omoya geçeriz...

bende deterjan konusunda kararsızım ama şöyle düşünüyorum ilk kıyafetlerin dalinle yaıkayıp bi kaç ay daha sonra omo ya geçerim çünkü dalin leke çıkarmıyormuş

ben de dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım kızlar...miss gibi kokuyo sanki bebek kokuyo:)

yemek derdine düştüm akşamyemeğini hazırlıyorum ama aklım sizde kalıyo dedim yemeği yakmayayım kızlardanda geri kalmayayım aldım laptopu geldim mutfaağa.elim işte gözüm oynaşta hesabıı siizi takip ediyorum :27:

kızlar ben kaçar akşma misaifirm var kocişimde zaten misafir gelcek bi de yemekle uğraşma gel dışarda yiyelim dedi ben reale gidiyorum hem şu katoloğa da bkiim bi öptm sizi

gülcancan çok sevindim atama olacağına bu arada benim yengem de aynı durumdan muzdarip
abim hakim şemdinliden aydın a tayini çıktı ama yengemin çıkmadı 1.5 yaşında da bebişleri var yengem hiç gitmedi şemdinliye
rapor aldı durdu o da sözleşmeli sınıfçı 30 günü geçince heyet raporu aldı sürekli geçen ay okuldan aradılar rapor hakkın doldu 30dan fazlası olmaz diye
sözleşmen fes dediler ama daha bişi çıkmadı o da gitmedi şemdinliye atamalrı bekliyo bakalım ama dertten öldü kızcağız bakalım hayırlısyla sen ve o ve daha niceleri rahata kavuşur bence izmirden bulabilirsin heyet raporu ben izmirliyim de egeden falan alabilirsin

çağlayancım saol valla ben de daha bişi almadım kocacığımı ikna edemedim daha erken diyip duruyo :50:
real de indirim varmış dersem bi gideriz almadan da çıkmaz umarım gitmişken de dillerim lal in dediği atta çantasına bakarım antaresten

gülcancan çok sevindim atama olacağına bu arada benim yengem de aynı durumdan muzdarip
abim hakim şemdinliden aydın a tayini çıktı ama yengemin çıkmadı 1.5 yaşında da bebişleri var yengem hiç gitmedi şemdinliye
rapor aldı durdu o da sözleşmeli sınıfçı 30 günü geçince heyet raporu aldı sürekli geçen ay okuldan aradılar rapor hakkın doldu 30dan fazlası olmaz diye
sözleşmen fes dediler ama daha bişi çıkmadı o da gitmedi şemdinliye atamalrı bekliyo bakalım ama dertten öldü kızcağız bakalım hayırlısyla sen ve o ve daha niceleri rahata kavuşur bence izmirden bulabilirsin heyet raporu ben izmirliyim de egeden falan alabilirsin

AHH AHH benim de aynı şekilde cnm yaa,bugün müdür aradı hocam 30 günü geçti bu ne raporu dedi? ben de heyet raporu dedim..sözleşmelilerde heyet raporu olup olmadığını da bayaa araştırdım kimse hiçbişey bilmiyo:((ama alan arkadaşlar vardı aldım ben de artık...şimdi aralıkta 10-17si arası özür grubu açılmış bugün duyuru yapılmış personel mebde atama takvimi yayınlanmış...gözlerime inanamadım çok mutlu oldum..haberi yoksa yengene bu müjdeyi ver bence hemen...inşallah herkes için hayırlısı olur...

Back
X