Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi şekerimi ölçtüm 113 çıktı 2.saat.iyi yani
gece elvin hanım üç buçukta uyandırdı beni tekmeyle 5 e kada uyuyamadım sonra uyumuşum okul için de altıbuçukta kalktım veli toplantım vardı sersem gibiydim.gelince de kanser olan arkadaşıma yemek hazırladım ama uyuyacağım artık.ben biraz şekerleyeyim gelirim kızlarrr![]()
evet bak orası doğru geç çıkıyor benimde dikketimi çekti bari o yönden iyi oldu hehehe
bende ankarada armada iş merkezinde çalışıyorum oldukça büyük bir bina etrafı yaklaşık 20 dk da filan turlanıyor onu yapıyorum öğlenleri süper oluyor.
Senin elvinde bizimki gibi gündüz uykusunu sevecek gece uykusu olmayacak galiba canım :))
Kanser olan arkadaşınada yemek hazırlamışsın ne kadar yardım sever birisin sen yaaa allah kabul etsin canım.şekerlemeni yapta sonra gene görüşürüz.
Yaaa kızlar buranın gene tek demirbaşı ben oldum yaaa kimse konuşmuyor o kadarda kişi var orda
dillerim_lalda gelmedi zaten bugün işimi vardı acaba hiç görmedim sabahtan beri onu buralarda
dillerim_lal yok ben sorim bariii ne oldu bizim çekiliş özlemişsindir bu lafı duymayı![]()
yemekten geldikkk karnımızı doyurduk ağdadan bahsetmişsiniz ben 2 seneden fazladır sir yaptırıyorum hamileliğimdede hiç bırakmadım en tehlikeli olduğu dönemlerdede yaptırdım allah şükür bişe olmadı hatta hafta sonuda gitmeyi düşünüyorum kızçemi görmeye gidicem çarşamba günü ne olur ne olmaz temiz temiz olsun
Çok özledim canım :))
Akşama yapıyorum inş.müdürem burda kağıtları yazıp çekiliş yapamıyorum ki :))
Afiyet olsun canım.Kızçende büyümüş kocaman olmuştur şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz
benimde birçok arkadaşım eşine yaptırmış ama bende cesaret edemem ona kuaföre ilk gittiğin zaman utanıyorsun ondan sonra alışıyo insan
ya ağda dedikçe tüylerim diken diken oluyor ben hp epilatörle aldım kremle uyuşturup ama hamile kaldıktan sonra malesef jilete başvurdumkuaföre hiç gitmedim hayatım boyunca ama şimdi gideyim diyorum ama o cesaret yok bende hemde utanırımvalla ayıptır sölemesi eşim ben yardımcı olurum sana diyo ama ona da yaptıramamm
![]()
aynı lafı bende duydum ordakilerden utanmıyonda bendenmi utanıyosun dedii bakalım ikisinden biri olucak sonuçta ikisindende utanıcamEşim onu banada dedi,bende olmaz utanırım dedim,kuaföre gidince utanmıycaksında benden mi utanacaksın dedi bana
Başka yolu yok gibi gözüküyor kızlar en iyisi kuaföre gidip aldırmak öyle yada böyle
yani sonuçta kızlar eşinizde yapsa size ağda yapacak hali yok heralde en azından kuaförde aldırınca bi ay rahatlarsınız
selam kızlarrr nasılsınızzz
ağdadan bahsetmişsiniz sanırım tam okumadım.bende bugün kuaföre gittim.kaş bıyık ve malum yerlerin temizlğini yaptık.15 dk sürdü sürmedi ama hafifledim rahatladım valla kendime güvenim geldi.önümüzdeki haftada doktora gidicem.valla kendinize hiç eziyet etmeyinn.15 dk kurtulun rahat edin derim ben.hamileyken dahada önemli oluyor bu işler