Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin elvinde bizimki gibi gündüz uykusunu sevecek gece uykusu olmayacak galiba canım :))
Kanser olan arkadaşınada yemek hazırlamışsın ne kadar yardım sever birisin sen yaaa allah kabul etsin canım.şekerlemeni yapta sonra gene görüşürüz.
Yaaa kızlar buranın gene tek demirbaşı ben oldum yaaa kimse konuşmuyor o kadarda kişi var orda
dillerim_lalda gelmedi zaten bugün işimi vardı acaba hiç görmedim sabahtan beri onu buralarda
ee geçmiş olsun diyelim sana darısı başımıza toplu halde :)) acımıyomuuuuuu![]()
çağlayancım bu arada sen kızçene aldıklarını hiç eklemedin :26:
selam kızlarrr nasılsınızzz
ağdadan bahsetmişsiniz sanırım tam okumadım.bende bugün kuaföre gittim.kaş bıyık ve malum yerlerin temizlğini yaptık.15 dk sürdü sürmedi ama hafifledim rahatladım valla kendime güvenim geldi.önümüzdeki haftada doktora gidicem.valla kendinize hiç eziyet etmeyinn.15 dk kurtulun rahat edin derim ben.hamileyken dahada önemli oluyor bu işler
ayy canikomm beni sormuşsunnpeh sevindim.ben sabah 7 de kalktım eşimi doyurdum yolladım.kendi kahvaltımı yaptım süslendim püslendim
kursa gittim.ordan çıktım dooru kuaföre süslenme işine ordan devam ettim :81: eve geldim oturmadan yeemek yapayım dedim yemeğimi yaptım komşu geldi azcıkta onla oturduk.sora eşim aradı akşama dışarda yiyelim didi atladımhemen aman bu yemeğide yarına yeriz hazır olur diye düşündüm.anca gelebildimm.aklımda burdaydı aslında siz nassınız bakiimm
Eklemedim canım çünkü çekmedim daha veee yıkayınca ütülüyüp çekiiimm dedim di resimleri ben size :78:
nerelerde kaldın kızzzzzz sen özledik seni olmuyor sensiz buralar bak pek ıssızdı ortalık :))
Ohhh sıhhatler olsun diyelim o zaman bizde sana madem missler gibi oldun geldin şimdi topluca bizde sanırım sıra kızlarla bizde gidicez heralde tek tek böyle kuaför yollarına artık rahat edelim diye :))
Biz iyiyiz canım ama kimse yok topikte baksana sormadanda söyliyim hemen daha çekilişi yapmadım akşama yapıcam inş.
sevim-li evde kendin yaptığından daha az acıdığı kesin bi zaman sonra alışıyorsun uyuştuğu için
ahaha geç kaldın ben öteki topikte sordum bile
valla kaşları maşları toplatınca tipim düzeldi kızlar yauu meğer ne kadar yamulmuşumkoyvermişim kendimi.
sepet aldım süsliim diye ama içimden gelmedi artıkın oda yarına kaldı
hee bide molfixden numune istemiştim.cimriler 1 tane bez yollamışlar yeni doğan.ecik inceledimde göbek bağı için yeri oyuk falan iyi gibime geldi.ben prima diyodum ama ondada varmıkş böyle bir özellik
hoşgeldin dillerim lal sıhhatler olsun
demekki dokunmuyor bende şu 3 ündeki kontrolümü atlatayım ondan sonra gideyim madem
Kaçamadım gene senden desene![]()
1tanecik bezle nasıl anlayacaksın ki iyi olup olmadığını
çok cimriler gerçektende bende istedim bakalım ne zaman gelicek
yok valla acımıyo yapanda profesyonelse zaten çok kısa sürüyo.kız ben hamileyim diye daha hassas davranıyo üstelik istediğin zaman söyle ara verelim falan dedi ama hiç acımadı kii çok korkarak gittim halbuki daha öncede gidiyorum 1.5 senedir gidiyorum.arada kendimde yapıyorum tabi
çok temiz oluyor ve geç,seyrek çıkıyor.kendinizi yorduğunuza değmez valla
sağol canım.yok dokunmuyor ben hamileliğimin başından beri her doktor kontrolümden önce gidiyorum ne olur ne olmaz diye.1 ay çokda güzel idare ediyor.
akşam oldu heni çekiliş hani hani hani hanievet çok az ama napalım ne koparırsak kardır
![]()
kızlar karnıbahar ve brokoli salatası yaptık tavsiye ederim.malum brokoliyi bol bol yiyin diyolar.
tarifinide yazimde bilmeyenlere yapın yiyin emii.sağlıklı sağlıklı
karnıbahar,brokoli ve havucu haşlıyorsunuz
suyunu süzüp soğumaya bırakıyorsunuz
sonra bir kasede zeytinyağını dövülmüş 1 diş sarımsağı limon suyunu ve tuzu karıştırıyorsunuz
karışımı üzerine döküüpppp salata gibi gidip gelip yiyorsunuzz
afiyet olsun:86:
Ben brokoli sevmeyen biri olarak şu anda ağzımın suyu aktı diyorumbu tarif karşısında akşama anneme hemen yaptırıyorum acayip canım çekti
![]()
selam kızlar bende bugün son aşımı oldum oğluşumun kalp atışlarını dinledim 135 di tansiyonumu nabzımı ölçtüler tarttılar 69 kilo olmuşum yani toplam 4 kilo aldım hamileliğin başından beri çok sevindim ama şuan çok halsizim aynı zamanda oğluşumun cicilerini yıkıyorum dalin almıştım misler gibi koyuyo çok beğendim bide arkadaşlar primanın premium care 3-6 lık paketinden almayı düşünüyorum am a nasıldır acaba göbek bağı için uygun mudur o bilginiz var mı acaba?
selam kızlar bende bugün son aşımı oldum oğluşumun kalp atışlarını dinledim 135 di tansiyonumu nabzımı ölçtüler tarttılar 69 kilo olmuşum yani toplam 4 kilo aldım hamileliğin başından beri çok sevindim ama şuan çok halsizim aynı zamanda oğluşumun cicilerini yıkıyorum dalin almıştım misler gibi koyuyo çok beğendim bide arkadaşlar primanın premium care 3-6 lık paketinden almayı düşünüyorum am a nasıldır acaba göbek bağı için uygun mudur o bilginiz var mı acaba?
ayy öle deme valla bende sevmezdim ama bu salata güzel oluyo ister limonunu fazla koy ekşi eklşi ye ister sarımsağını fazla koy zevkine göre.sosa batır bator ye ne kokuyo ne başka bişi.çok önemli bak brokoli doktor geçen yine dedi bana yi diyeyakın olaydık ben sana getirirdim fazla oldu zatennn
canım hoşgeldin geçmiş olsun.artık bir 6 ay aşımız yok sanırım sağlık ocağındaki hemşire öyle demişti
valla primadan bana numune gelmedibilmiyorum daha.sanırım deneyerek anlayacağız nasıl olduklarını.gerçi kuzenim primanın iki çeşiti hakkında bişliler demişti tam hatırlamıyorum ama biri lastikliymişte biri darmıymış hatırlamıyorum valla yalan olmasın
ayy öle deme valla bende sevmezdim ama bu salata güzel oluyo ister limonunu fazla koy ekşi eklşi ye ister sarımsağını fazla koy zevkine göre.sosa batır bator ye ne kokuyo ne başka bişi.çok önemli bak brokoli doktor geçen yine dedi bana yi diyeyakın olaydık ben sana getirirdim fazla oldu zatennn
canım hoşgeldin geçmiş olsun.artık bir 6 ay aşımız yok sanırım sağlık ocağındaki hemşire öyle demişti
valla primadan bana numune gelmedibilmiyorum daha.sanırım deneyerek anlayacağız nasıl olduklarını.gerçi kuzenim primanın iki çeşiti hakkında bişliler demişti tam hatırlamıyorum ama biri lastikliymişte biri darmıymış hatırlamıyorum valla yalan olmasın
hoşbulduk canım teşekkür ederim evet 6 ay yok aşı bu dozda baya ağırmış çağlayancım sen bezlerden hangisini almayı düşünüyosun
primanın yeni çıkan bir bebek bezi vardı prima premiumcare bundan alıcam ablamın yeni doğum yapmış arkadaşlarıda bunu kullanıyorlarmış çokta memnunlarmış.
merhaba güzel anneler, nasılsınız?
geçmişi okuyup geliyorum, kaybolmayın hemen özledim sohbetinizi