Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izinde olsam sorun değil de sabah kalkıp gidince okulda zor oluyorSenin elvinde bizimki gibi gündüz uykusunu sevecek gece uykusu olmayacak galiba canım :))
Kanser olan arkadaşınada yemek hazırlamışsın ne kadar yardım sever birisin sen yaaa allah kabul etsin canım.şekerlemeni yapta sonra gene görüşürüz.
Yaaa kızlar buranın gene tek demirbaşı ben oldum yaaa kimse konuşmuyor o kadarda kişi var orda
dillerim_lalda gelmedi zaten bugün işimi vardı acaba hiç görmedim sabahtan beri onu buralarda
aynen nesli her kontrolden önce gidiyordum şimdi muayeneler her haftaya düştü sanırım ağdayıda 15-20 ye çekerimyemekten geldikkk karnımızı doyurduk ağdadan bahsetmişsiniz ben 2 seneden fazladır sir yaptırıyorum hamileliğimdede hiç bırakmadım en tehlikeli olduğu dönemlerdede yaptırdım allah şükür bişe olmadı hatta hafta sonuda gitmeyi düşünüyorum kızçemi görmeye gidicem çarşamba günü ne olur ne olmaz temiz temiz olsun
sevimli bana kız dediki abla biz o kadar çok görüyoruzki doktor gibi olduk artık insanın yüzü neyse orası da o utanmayın dedi bana çok mantıklı geldi o günden beri gidiyorumya ağda dedikçe tüylerim diken diken oluyor ben hp epilatörle aldım kremle uyuşturup ama hamile kaldıktan sonra malesef jilete başvurdumkuaföre hiç gitmedim hayatım boyunca ama şimdi gideyim diyorum ama o cesaret yok bende hemde utanırımvalla ayıptır sölemesi eşim ben yardımcı olurum sana diyo ama ona da yaptıramamm
![]()
en kötü ihtimal o da daha kısa bile olabilir15 dk sürüyor vay be kısaymış![]()
anırım ben bundan aldımprimanın yeni çıkan bir bebek bezi vardı prima premiumcare bundan alıcam ablamın yeni doğum yapmış arkadaşlarıda bunu kullanıyorlarmış çokta memnunlarmış.
ayy yoruldum gene ama çok güzel bişi olduu bir patronum aralık ayında 100 milyar satış yapana çeyrek altın vericekmiş hehe alırım inş. ikincisi kız kardeşim geldi kızıma ciciler almışş supiz yaptııı ayy görseniz takımlarını çok mutlu oldum yaa
Sağolasın cnmevet bugün güzel bir gün oldu gerçekten :)) hastane sonrasında oriona gittik kağanı tırtıla bindirdik gezdik, bi kaç alacağım malzeme vardı onları aldım, falan fıstık, ufak şeylerden mutlu oldum yani, üstüne bide eşim aradı yarın akşam ordayım diye cuk oturdu :))
Sen nasılsın cnm
geçmiş olsun Senacım ciddi bir şey olmamış sevindimSelam kızlar,
bu aralar bende bi uğursuzluk var
Dünmerdivenden düştüm
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.
Allatan biişi olmadı ama çok korktum ben
Totişimi merdivene çarptığım için mosmor
ya kızlar habire bişi yiyesim geliyo.sanırım tatlı yiyesim var yemediğim için meyvelere saldırıyorum hepsi bitti şimdi dudaklarımı yiyorum![]()
ayy yoruldum gene ama çok güzel bişi olduu bir patronum aralık ayında 100 milyar satış yapana çeyrek altın vericekmiş hehe alırım inş. ikincisi kız kardeşim geldi kızıma ciciler almışş supiz yaptııı ayy görseniz takımlarını çok mutlu oldum yaa
kızlarrr akşama dışarı çıkıcaz eşimle.dolanırız biraz sabahta dışardaydım biraz uzanayımda dinlenip enerji depolayım görüşürüz sonra hepinize iyi akşamlar
seda hemen incirli kayısılı tarçınlı süt formülünü yap hepsini ılıyana kadar ısıtıp blenderda çek tatlı isteğini bitiriyor tamamenya kızlar habire bişi yiyesim geliyo.sanırım tatlı yiyesim var yemediğim için meyvelere saldırıyorum hepsi bitti şimdi dudaklarımı yiyorum![]()
ne satıyonuz şekerim,kızının uğuruna inannnayy yoruldum gene ama çok güzel bişi olduu bir patronum aralık ayında 100 milyar satış yapana çeyrek altın vericekmiş hehe alırım inş. ikincisi kız kardeşim geldi kızıma ciciler almışş supiz yaptııı ayy görseniz takımlarını çok mutlu oldum yaa
kızlarrr akşama dışarı çıkıcaz eşimle.dolanırız biraz sabahta dışardaydım biraz uzanayımda dinlenip enerji depolayım görüşürüz sonra hepinize iyi akşamlar
kızlarrr geçmişi okuyup dalıyorum lafaaa1.saat tokluk 137--2.saat tokluk 114 çıktıı.
dillerim lal dışarda yediğinde ne yiceksin bakalımm diyeti bozmadann. :26:
kızlar karnıbahar ve brokoli salatası yaptık tavsiye ederim.malum brokoliyi bol bol yiyin diyolar.
tarifinide yazimde bilmeyenlere yapın yiyin emii.sağlıklı sağlıklı
karnıahar,brokoli ve havucu haşlıyorsunuz
suyunu süzüp soğumaya bırakıyorsunuz
sonra bir kasede zeytinyağını dövülmüş 1 diş sarımsağı limon suyunu ve tuzu karıştırıyorsunuz
karışımı üzerine döküüpppp salata gibi gidip gelip yiyorsunuzz
afiyet olsun:86:[/COLOR][/B]
merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
şenay hoşgeldin canım.
İnş.canım bizde artık deneme yanılmaya yönüyle buluruz eğer bir yan etkisi olursa
lalcim ben karnabaharı çok severim ama brokoliyi yiyemiyorum,senin o tarifini hep karnabaharla yaparım
şenayım merhaba nasılsın bugün veli toplantım vardı 30 tane kadınla kafa patlattım
süpeeerrrr... 1.saatleri ölçme sevinç çubuk beri harcama dün gene dedi doktor
benim de 113 çıktı bugün iyiyiz ama sonra 4 tane tahinli kurabiye götürdüm:26:
melocumm dahiliyeci 1.saatleri istedi diye onları da alıyom mecbur :)) ama bakalım pzt ne diceklerr
melocum senaycım nasıl gidiyor okul.valla kısss kocamdan çok sizlerle konuşuyomm.akşamları onu az görüyomm(((
kızlar merhaba hepinize..topiği görünce bende gireyim dedim...cok ıyı yapmışsınız böyle bır topik açmakla..bende 2011 şubat annesi olucam kısmetse...
onlara da açalım dedik kaldı öyleyazık onlaraaaa konuşamadan günleri geçiyoo.valla ne yazarlar acaba çok mrk ettim şimdi
![]()