• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

birbirlerine soracakları sorular:1::1::1:
seninki bugün neyden şikayet etti?
bugün neresi ağrıyormuş?
daha ne alacaklarmış?
isim konusunda baskı yapıyor mu?
şu listeleri nereye saklasak da bulamasalar?
napayım da annemi deli gibi sevsin?
bu gün iltifat etmedim diye darıldı, bu hamilelik ne zormuş napsam beyler bi yol bulun....

:1::1::1::1::1:

valla şenaycımm.bunların devamı da gelirr
işte annem napsa batıyo.işte hamilelik diyip susuyorum.
her şeye hazırda akacak olan bi musluğu var bişi dedimmi işine gelmedimi açıveriyor sizinkiler nasıl ?
hep eksik var hiç bi tam demedii yetmiyooo :))

bugün neresi ağrıyormuş?
daha ne alacaklarmış?
bu gün iltifat etmedim diye darıldı, bu hamilelik ne zormuş napsam beyler bi yol bulun....

süpersin senaycım yaaaaaaaaaa:60::60:

bugün neresi ağrıyormuş?
daha ne alacaklarmış?

:60::60::60::60::60:erken doğum yapcam şimdi valla şuracıkta karnıma kramp girdi gülmekten...

hemende ağla hazır zatenn :)
istersen wc ye yatak yorgan görtürelim 10 dakkada bir ordasın zaten:)
ağrım var dediğimde de bişi olmaz aşkım oğlumuz büyüyo rahat ol sakin ollll:)
ahh ahh eşim kadar sakin olsam hiç foktora gitmeme gerek yok zatenn
bide ilk zamanlar çok sık kontrole gidiyoduk ozamanda eve uştrason alalım demiştii,i

valla şenaycımm.bunların devamı da gelirr
işte annem napsa batıyo.işte hamilelik diyip susuyorum.
her şeye hazırda akacak olan bi musluğu var bişi dedimmi işine gelmedimi açıveriyor sizinkiler nasıl ?
hep eksik var hiç bi tam demedii yetmiyooo :))

biz geçerler eminim şikayette;)) şu musluk sorusuna bayıldım beni bunu kesin der benimki:1::1::1:
süpersin senaycım yaaaaaaaaaa:60::60:

sağol canımmm hepimiz süper anneyiz:49::49:

:60::60::60::60::60:erken doğum yapcam şimdi valla şuracıkta karnıma kramp girdi gülmekten...

valla canım işi gevezeliğe vurduk iyice;)))
sen şanslılardansın bak kıymtini bil kızınla güç birliği yapar kız dayanışmasıyla sözünüzü dinletirsiniz. biz oğlan anaları yandık kı ne yandık, birdiler iki olacaklar

Son düzenleme:
her an canı bişi ister diye diken üstünde durmalar.ha aklına bişi gelmesede tehditler "Bak çektirmiyorum ama bi aşerirsem gece kaldırırım görürsün sabaha kadar dolanır durursun tazı gibi" işte arkadaşlar ben bu korkularla yaşıyorumm.sizinkiler de böylemii :59:

bugün neresi ağrıyormuş?
daha ne alacaklarmış?

hemende ağla hazır zatenn :)
istersen wc ye yatak yorgan görtürelim 10 dakkada bir ordasın zaten:)
ağrım var dediğimde de bişi olmaz aşkım oğlumuz büyüyo rahat ol sakin ollll:)
ahh ahh eşim kadar sakin olsam hiç foktora gitmeme gerek yok zatenn
bide ilk zamanlar çok sık kontrole gidiyoduk ozamanda eve uştrason alalım demiştii,i

:27: bizden kalır yanları olmayacak vallaa desenizee

koptum yalnızzz yaaa... çok yaşa şenay e mi? :64::64:

benimki de bişey canım çekti diyorum alıyorum yanıma geliyor hani bana yok mu?benden daha hamile...:49:

ne satıyonuz şekerim,kızının uğuruna inannn
melocum valla ne satmıyoruz ki bu ara ne yaptımı ne saatığımı bnde bilmiorum asıl laboratuvarlara kimyasal ve cihaz satısı birde buara öğretmenler bilir okulların ödenekleri var onların ihtiyaclarını verioruz teknik oda donanımı falan fıstık işte:)))

valla canım işi gevezeliğe vurduk iyice;)))
sen şanslılardansın bak kıy*****i bil kızınla güç birliği yapar kız dayanışmasıyla sözünüzü dinletirsiniz. biz oğlan anaları yandık kı ne yandık, birdiler iki olacaklar

sorma cnm dün gece eşime diyorum ben yandım ikniz bir olur artık benimle uğralşırsınız ben napcam yaa zaten insanın eşide çocuğu gibi iki erkek arasında yandık şenaycım Allah onlara sağlık versinde işte maçtı toptu spordu derken bizi ekerler bol bollll

valla meloşcum onlar kalsa kesin biz yanmıştık valla 9 ay Allah bilmişte bize vermişşş.onların hem canı kıymetli hemde o naz çekilmezz.bebek gibi olurlardıı.şimdi ilgi istiyoo o zamanı düşünmek bile kabussss :18: :18: :18:

valla meloşcum onlar kalsa kesin biz yanmıştık valla 9 ay Allah bilmişte bize vermişşş.onların hem canı kıymetli hemde o naz çekilmezz.bebek gibi olurlardıı.şimdi ilgi istiyoo o zamanı düşünmek bile kabussss :18: :18: :18:

:1:kesinlikle katılıyorum Rabbim herşeyi öyle güzel yaratmışki annelik kadınların kaldırabileceği bişi gerçktennnn cnmm

Son düzenleme:
selam kızlar uzun zamandır giremedim... evde griple boğuşuyordum.4 haftadır atlatamadığım grip yakamı bırakmamaya kararlı gibi.Öksürük bitti şimdi de ses kısıklığı var.
Bakıyorum da siz beyleri çekiştirmeye başlamışsınız... Ama dediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız.:9: Hatta x2 katı diyorum ben.
Bu arada kızlar son 1 haftadır ben mide konusunda çok sıkıntı yaşıyorum... Midem mütemadiyen yanıyor... Geceleri ağzıma kadar acı-ekşi su geliyor.Gün içinde de boğazıma kadar cayır cayır yanıyorum. Bi çok şey denedim ama ekmek-peynir bile yesem yanıyor :(
Sizlerde de böyle sorun yaşayan var mı?

ne satıyonuz şekerim,kızının uğuruna inannn
melocum valla ne satmıyoruz ki bu ara ne yaptımı ne saatığımı bnde bilmiorum asıl laboratuvarlara kimyasal ve cihaz satısı birde buara öğretmenler bilir okulların ödenekleri var onların ihtiyaclarını verioruz teknik oda donanımı falan fıstık işte:)))
ayyy bilsem bizim 4 sınıfa teknik donanım yapıldı projeksiyon vs...senden isterdim gülşahcımmm:1::1:

eşim itiraf ediyor ama sen dayanıklısın ben olsan işimiz zordu diye

selam kızlar uzun zamandır giremedim... evde griple boğuşuyordum.4 haftadır atlatamadığım grip yakamı bırakmamaya kararlı gibi.Öksürük bitti şimdi de ses kısıklığı var.
Bakıyorum da siz beyleri çekiştirmeye başlamışsınız... Ama dediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız.:9: Hatta x2 katı diyorum ben.
Bu arada kızlar son 1 haftadır ben mide konusunda çok sıkıntı yaşıyorum... Midem mütemadiyen yanıyor... Geceleri ağzıma kadar acı-ekşi su geliyor.Gün içinde de boğazıma kadar cayır cayır yanıyorum. Bi çok şey denedim ama ekmek-peynir bile yesem yanıyor :(
cnm bnm slm öncelikle geçmiş olsun ya bi atlatmadın geçer kurtulursun inşş
bnm sadece bi gün oldu ama kabuşs gibiydi gayecim sanki içimde alev vardı ya çok zor bişii çok şükür bidaha olmadı ama buaylar artık bunları yaşamamız çok normalmiş ben netten bakmıştım hemen muz ii geliyomuş bide maden suyu

bende şimdilik yok gayecim umarım olmaz da..ama ilerde olur mu bilmem kaçıncı haftada başladı?önceden midende sorun var mıydı

Back
X