• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Bizim iş yerindekilerle ilgili canım gene ben şimdi izne ayrılıcam ya herşeyi bizim arkadaşa yüklüyorlar oda herşeyi aynı anda yapamıyor biraz zorlanıyor oda bana soruyor ama sürekli hata vermeye başladı,bizim müdürede kızıyor nasıl olacak bilmiyorum.Kıza benim amirim gibi davranmaya başladılar ama 1.5 ay da su koyvermeye başladı arkadaş ama aslına bakarsan iyi oluyor ben gidince kıymetimi anlarlar belki

kesinlikle öle olur cnm gittiğinde seni mumla ararlarrr boşver takmamayaçlış üzme kızçenideee cnmm yaa

Günaydın kızlar geçmişe hiç bakmadım bu sabah size bir sorum olucak.
Dün akşamdan beri benim ara sıra böyle yürürken vajinama saniyelik bir ağrı giriyor bıçak ağrısı gibi keskin ve hemen kayboluyor.Bu sabah 3 kere işe gelmeden aynı şeyi yaşadım netten baktım ama bulamadım sizde böyle bir şey yaşayan varmı.

öncelikle günaydın canım geçen hafta bendede vardı vajina ağrısı aynı senin bahsettiğin gibi hatta şimdi bile oluyo arasıra dr sordum bebek byüdükce kemiklere doğru baskı yapar ağrı olabilir dedi ama biz işimizi garantiye alıp nst çektirelim dedi nst de çok şkür bişey çıkmadı ebe bana en küçük bi ağrıda olsa gel dedi biz bakmak zorundayız görevimiz dedi yani bi dr git nst de baksınlar canım

öncelikle günaydın canım geçen hafta bendede vardı vajina ağrısı aynı senin bahsettiğin gibi hatta şimdi bile oluyo arasıra dr sordum bebek byüdükce kemiklere doğru baskı yapar ağrı olabilir dedi ama biz işimizi garantiye alıp nst çektirelim dedi nst de çok şkür bişey çıkmadı ebe bana en küçük bi ağrıda olsa gel dedi biz bakmak zorundayız görevimiz dedi yani bi dr git nst de baksınlar canım

Gerçekten mi.dr arayıp sorıyım o zaman ona göre gidiyim biliyorsun bizim burda biraz problemli izin konusu sabah sağlık ocağına tahlile gittim ne tahliline gidiyorsun der gibi baktı halbuki dün söylemiştim

violincim bendedevam işe bende inşallah 37. haftaya kadar çalışcağım banada gün vermedi daha bu gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek ben biliyorsun büyük anadoluya gidiyorum

caglayancım ne oldu neden sıkıldı
benimkinde ne problemi var kiii

Senin durum biraz özel canım bir iki gün bekleticem seni hayatım kusura bakma elde olmayan sebeplerden dolayı
İş yerindekiler işte canım her zamanki gibi.Yeni arkadaşta çabucak su koyvermeye başladı herşeyi yavaştan yavaştan karıştırıyor bakalım ne yapıcaz inş.toparlar ben gidene kadar

Günaydın kızlar geçmişe hiç bakmadım bu sabah size bir sorum olucak.
Dün akşamdan beri benim ara sıra böyle yürürken vajinama saniyelik bir ağrı giriyor bıçak ağrısı gibi keskin ve hemen kayboluyor.Bu sabah 3 kere işe gelmeden aynı şeyi yaşadım netten baktım ama bulamadım sizde böyle bir şey yaşayan varmı.

günaydın canım aynı şeymi bilmiyorum ama özellikle yürürken oluyor sanki çıkıcakmış gibi kısa aralıklarla keskin gi a<ğrı sızı gibi bişery ben doktoruma sormuştum bebek ters olduğu için arada ayaklarıyla baskı yapar demişti

Gerçekten mi.dr arayıp sorıyım o zaman ona göre gidiyim biliyorsun bizim burda biraz problemli izin konusu sabah sağlık ocağına tahlile gittim ne tahliline gidiyorsun der gibi baktı halbuki dün söylemiştim

aman canım ihmal etme ara sor doktora....anlamıyorum bu izin vermeyenleri ya anlayışı kıt insanlar patronların yahu

günaydın canım aynı şeymi bilmiyorum ama özellikle yürürken oluyor sanki çıkıcakmış gibi kısa aralıklarla keskin gi a<ğrı sızı gibi bişery ben doktoruma sormuştum bebek ters olduğu için arada ayaklarıyla baskı yapar demişti

CAnım ama şimdi sevil'in kafası aşağıda dün akşam dönmüş benim kızım.Ama senin anlattığın tarifte birşeylerde yaşıyorum
Anlatması ne kadar karışık ve zor oluyor böyle şeylerin

aman canım ihmal etme ara sor doktora....anlamıyorum bu izin vermeyenleri ya anlayışı kıt insanlar patronların yahu

Hemde ne kıtlar canım bakıyım olmazsa yarın giderim 4'e kadar çalışıyoruz ya o zaman kaçarım erkenden

CAnım ama şimdi sevil'in kafası aşağıda dün akşam dönmüş benim kızım.Ama senin anlattığın tarifte birşeylerde yaşıyorum
Anlatması ne kadar karışık ve zor oluyor böyle şeylerin

Hemde ne kıtlar canım bakıyım olmazsa yarın giderim 4'e kadar çalışıyoruz ya o zaman kaçarım erkenden

hemde ne karışık dün reale gittik markette kalakaldım adım atıyorum o acı hissi oluyor acıda değil gıdıklanmayla sızı arası bişey eşim bön bön bakıyor hatun arıza vermeye başladın iyice sen şimdiye marketi talan etmeliydin diyo oğluma aferin sayesinde param cebimde kalıyor diyoo :)))

deniz selam
benımde bebısımın kafa capı haftasından daha kucuk cıktı bende buna taktım herkesın derdı ayrı ıns rabbım hıc bır sorun cıkmadan kucagımıza almayı nasıp eder rabbım:74:

aminnn hepiimizin inşallah...kuruntu yapmamak en iyisi galib a ama insan endişelenmeden edemiyor:)

Selam kızlar,
bu aralar bende bi uğursuzluk var
Dünmerdivenden düştüm :58:
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.
Allatan biişi olmadı ama çok korktum ben
Totişimi merdivene çarptığım için mosmor

aman dikkat et..bişey olmamasına çok sevindim..geçmiş olsunn

kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:

tecrübeli olan ablalarımın tavsiyesi prima yönünde..ben onu kullanmayı düşünüyorum..daha ince ve sızdırma yapmadığını söylediler..görecez bakalım

kızlarr artık 30 lu haftalara girdikk...hastane çantanızı ne zaman hazırlicaksınız içine neler koycaksınız?lüzumsuz şeyleri koyup ağırlık etmek istemiyorum...

Back
X