hemde ne karışık dün reale gittik markette kalakaldım adım atıyorum o acı hissi oluyor acıda değil gıdıklanmayla sızı arası bişey eşim bön bön bakıyor hatun arıza vermeye başladın iyice sen şimdiye marketi talan etmeliydin diyo oğluma aferin sayesinde param cebimde kalıyor diyoo :)))
Evet yaaa benimde bugün öyle gıdıklanma ve sancı gibi birşey ama tam anlatamıyorum derdimi.
Real nasıldı peki katalogtaki gibi ürünler indirimde mi.Haftasonu gidicem beğenmediysen boşuna gitmiyim hiç vayy babaya baksen bunların hepsi aynı galiba dün akşam zaten yazdıklarınızı okurken gülmekten karnım ağrıdı.Kesin benimkininde söyleyecek çok şeyi olurdu o siteyi kursaydık.
günayyyydııınn herkeşlereee:)))
Tünaydın canım
kızlarr artık 30 lu haftalara girdikk...hastane çantanızı ne zaman hazırlicaksınız içine neler koycaksınız?lüzumsuz şeyleri koyup ağırlık etmek istemiyorum...
Ben şu eksiklerimi tamamlıyım kızımında cicilerini yıkıyım önümüzdeki hafta herşeyi hazırlıycam canım ama ne var ne yok herşeyi görmem lazım.
Deniz1984 sen yenisin galiba canım buralarda hoşgeldin.Kaç haftalık hamişsin sen